Quantcast

A. Maldeikienė klausia, ar R. Karbauskio „Agrokoncernas“ nepažeidžia įstatymų

Grįžti į straipsnį

JOJO

JOJO portretas
Kazkaip keista,bet negaliu patiketi ,kad ponia Maldeikiene, tokia turgaus boba. Viskas- isvaizda, figura, apsirengimas , mastymas, kalba..- tinka tik provincijos turgelyje rekauti, todel ir nezino, kaip pasireiksti seimo vyru draugijoje. Zmogus su rybotom galimybem- visada piktas.

.........

......... portretas
Manau pavydas isplaukia is to,kad A.Maldeikiene jaunysteje buvo zymiai grazesne uz Greta,bet nevazineo su

Vika

Vika portretas
ia tai bent bajeris - galvojau,kad Maldeikiene saziningas zmogus ir apsigavau. Nezinojau,kad ji tokia pati parsidavele,kaip ir ziniasklaida-purvasklaida. Na,ka gi, geriau veliau negu niekada. Seniai jau neskaitau straipsniu,smeizianciu Karbauski - uztenka antrastes. Neskaitau "proto boksto" Uzkalnio pliurpalu ir purvo pylimo ant savo tevynainiu,dabar nebeidomi ir Maldeikiene. Kaip sakoma,tegul loja,o karavanas juda toliau. Sekmes Karbauskiui ir jo partijai. Mes su jumis. Laikykites!

Rita

Rita portretas
Dauguma supranta viską kas dedasi Lietuvoje,ne vien tik A.Maldeikienė.Labai įdomu ,kieno pasamdyta ji? Aiški ekonomika Lietuvoje,verslo galimybės,milijonierių kelias prie milijonų.Ta žino ir visos teisėsaugos institucijos ,bet svarbiausia, kodėl nedirba teisėsaugos institucijos savo darbo,kodėl milijonieriam leidžia nusikaltimus daryti.O kad A.Maldeikienė rėkauna be tikslo,tą gali padaryti kiekvienas,tačiau kas iš to,jeigu prie lovio nesiruoši.Matomai ji rėkdama skinasi kelią,gal būt į prezidentus,nerėkauk ,neišrinks tauta,nes ji niekuo netiki,net ir TAVIMI.Tauta lauke,ji žino ko lauke.

deinis

deinis portretas
Kažin kur Maldeikienė dirba ar prokuraturoje ar seime ,seime lygtai kitoks darbas ,ar ji neviršija įgaliojimų.

Vladas

Vladas portretas
Pirma p.Maldeikiene tikrai gerbiau,bet dabar pamaciau,kad ji yra kazkieno,,ruporas" ir agente

Anonimas

Anonimas portretas
ne ką ta maldeikienė protingesnė už tą karbauskį,arba debilių iš kubiliaus partijos

ALGIS

ALGIS portretas
Maldeikiene,eik pas Graazuli i patarejas ,pagal grozi ir charakteri , esi jo etalonas,arba iturgu, ten tokiu reikia.

vvv

vvv portretas
Taaip... Ikyrejo ta Maldeikiene visiems iki gyvo kaulo. Na,nei gedos nei sarmatos moteriske neturi. Konservatoriu ruporas. Paskaicius komentarus,praktiskai visi piktinasi jos elgesiu ir neaisku,kas ja isrinko i Seima. Tik tokios,atleiskita,turgaus bobos, seime ir truko!

ww

ww portretas
Ka ta turgaus boba veikia seime? Cia lietuviskas Zirinovskio pakaitalas? Na,liudna nebus , sia kadencija Maldeikiene pabus vietoj klouno,galesim pasilinksminti.

tai

tai portretas
kas cia per cirkai? jei /pakaustyta/ ekonomiste klausia /valstiecio/ apie istatymus kuriuos ji zino kaip 5 pirstus ar tai daroma tik del ziniasklaidos ivaizdzio bendram /atsiskaitymui pries /runkelius/ nes liko tik jie ir pensininkai su bomzais o /elitui/ do lampocki/....jie kaip dare taip ir darys kol zemele juos paims...

kadangi

kadangi portretas
Maldeikienė, jau persistengė bevaidinant principingą politikę, tai sūlyčiau panagrinėti visuomenei kaip laimėjoi konkursą seimo atstovo į EP jos sūnus, kai niekas apie tokį konkursą nežinojo ir jame nedalyvavo, tai buvo konkursas iš vieno asmens, kas gali paneigti, kad ten konkursiniai dokumentai nebuvo klastojami, esu jau pasibjaurėjąs šita šaukiančia pastoviai boba, kuri tik kitus dergia, o savęs nemato

komedija

komedija portretas
Nuostabu! Kitas p. Maldeikienės žingsnis - Bilotaitės istorija? Vėliau seks vienos ponios, kariniu lektuvu skridusios į krepšinio rungtynes, istorija? Neseks? Apsiribosime kailiniais ir mašinėle? Tyliu, tyliu...Tai gal p. Maldeikiene susirūpins šildymo problemomis Vilniuje? Bent konservatorių viešaisiais pirkimais Kaune? Ir čia nesusirūpins? Kailiniais visas jėgas atėmė?

Vidas

Vidas portretas
Ta Maldeikienė klausia klausia ir visvien nieko nežino . Kas ją išrinko po galais ?..

ŠTAI

ŠTAI portretas
kodėl buvo pučiamas burbulas apie tą smulkmeną automobilį ,Reikėjo nukreipti TAUTOS dėmesį nuo kapituliacinės sutarties pasirašymo su jankiais ,Nei žiniasklaida nieko nerašė ,nei tv nerodė, gal ,bijojo kad neatvažiuotų piketuoti ,tai žurnalistams numetė nereikšmingą ir protingiems žmonėms menkavertį ir neįdomų mašinos klausimą ir tai LIETUVOS TOKIA ŽINIASKLAIDA ,O DURNIAMS TAI JAU DŽIAUGSMO IKI APSIŠIKIMO GERIAU VISOKIOS mildaikienės PASKELBTŲ VISĄ SUTARTIES TURINĮ IR NESLĖPTŲ NUO TAUTOS.

Anonimas

Anonimas portretas
ta maldeikienė tokia kaimo pletkininkė,kqaip jakilaitis su makaraityte,na jau nusibodo,jei neturi darbo,tai sako,kad amerikos vištydėje gaidys didelis ir juodas atsirado,tai tegu eina jo ganyt

ww

ww portretas
Ziuriu, Lietuvoje,kaip Rusijoje,kada Chodorkovskis buvo pasodintas neva uz pinigu vogima is savo, pabreziu - savo imones. Dabar Karbauskis tarsomas del automobilio,nors uz ji mokama. Nekenciu reklamos ir musu zurnalistu,tokiu kaip Makaraityte, Jakilaitis ir kt.panasus, kurie dirba pagal uzsakyma. Na,negi kasi i ranka,kuri tave peni? Tai kur cia objektyvus vertinimas ir saziningas poziuris? Nebent sapne!

siauliams

siauliams  portretas
gal galite nurodyti konkrečią datą , asmenį ką tikrino ir kas tikrino ? nes kitu atveju galiu manyti - šmeižtas .

siauliai

siauliai portretas
karbauskio agrokoncerno melzejoms po darbo tikrinamos kisenes kad miltu namo nenestu kartais tai daro. vyrai ar tai nepazeidzia zmogaus teisiu pamazu ryzkeja karbauskio tikrasis veidas dar pusmetis ir bus galutinai aisku kas per svaruoliai zalieji su kailiniais is naturalaus kailio saunuole maldeikene karbauskis ne ta i pavaduotojus isirinko bijo uz save gudresne ir saziningesne issirinkt nebus kaip per savo dukterines imones valsrybiai priklausancius pinigus vogt

Maldeikiene

Maldeikiene portretas
Ko čia prikibai prie Ramūno,kad ne tau o Gretai dave savo mašiną pavažinėti? Matomai labai tu jos jau nori,kad per teleiką pastoviai verki jog seimūnams uždraudė už pieštukų pinigus nuomotis mašinas. O kas dėl teisėtumo tai gal pasakyk už ką ponas Maldeikis neteko ministro posto? Ar tik už ne piktnaudžiavimą savo tarnybine padėtimi? Kaip gera kito akyje šapelį pastebėti ,savojoje net rasto nepamatant...

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai maldeikienei gal myžalai ant smegenų užbėgo,ar ji taip pavydi

to savasx

to savasx portretas
Lopas, Maldeikienei nereikia dėl nieko pavydėti, pati turi pinigų ir gali labai laisvai, nemeluodama jais disponuoti, taip pat, yra išsilavinusi ir niekada neskiedė apie savo baigtus mokslus. Įsikerti?

savasx

savasx portretas
Maldeikiene,ar jum pavydas bambą graužia!?

Tam Ar

Tam Ar portretas
O galite įvardinti kas ir kur ką pavogė? Nes šioje istorijoje apie vagystes nekalbama :) Bandoma buvo prikabinti mokesčių slėpimą bet nepasitvirtino. Bandoma buvo pateikti kaip neteisėtą praturtėjimą bet ir tai nepasiteisino. Galiausiai neradus prie ko prikibti, liberalai pasiūlė Gretai tiesiog atsistatydinti. Šiaip iš lempos.

mmm

mmm portretas
Maldeikiene, tai tu pirma paklausk ir jei yra koks pažeidimas tai ir viešink. Aš galiu užduoti labai daug klausimų apie pačią maldeikienę. Pvz paklausti STT ar ji nieko nepavogė, kokiam KGB archyve ar nebuvo agente, pas VMI ar mokesčius moka. Ir ką? Jau buvo atsakymas kad su LB viskas tvarkoj ir ko čia dar klausinėti? Pagaliau keistai atrodo kai įstatymo leidėjas, o konkrečiai žmogus ekonomistas klausia sau pavaldžios institucijos apie pažeidimą :) A aptys nežinot savo pačių leistų įstatymų?

marija

marija portretas
Šaunuolė p.MALDEIKIENĖ ,tai seimo narė kuri tikrai dirba ir išmano ką dirba . Manau jei būtų seime dargiau tokių seimo narių ,reikalai pajudėtų gera linkme , o tokias kaip besmegenė Greta vyti iš seimo lauk ,jei pati nesusipranta ,reikia išprašyti apkalta .

čia ponios vyras ? :) joooooo.....

čia ponios vyras ? :) joooooo..... portretas
Eugenijus Maldeikis - ministras keliauninkas (109) Skaitykite daugiau: .delfi.lt/archive/eugenijus-maldeikis-ministras-keliauninkas.d?id=171955 2001 m. sausio 19 d. 13:58 Jis mėgsta prabangias keliones. Prašmatnius viešbučius. Blaškymąsi po pasaulį. Ministru keliauninku galima pavadinti Ūkio ministrą Eugenijų Maldeikį. "Maskvoje mes nevedėme derybų, nepasirašinėjome sutarčių", - šią savaitę grįžęs iš Maskvos ministras dėstė, kad svarbiausias vizito tikslas buvo pasikeitimas informacija. --------------------------

Anonimas

Anonimas portretas
manau jei Maldeikienė jei būtų konstruktyvi, tai būtų išsiuntusi paklausimą LB ir tik tuomet jei paaiškėtų, kad Agrokoncernas verčiasi licencijuojama veikla be licencijos kelti kipišą. Dabar iš pradžių yra keliama hipotezė ir jeigu LB ją paneigs tai niekas apie tai spaudoje neparašys. Todėl man ši ponia vis labiau yra tik "rėksnė" , o gal ir pavyduolė - kerštuolė ? :) nes kiek pamenu labai jaudinosi kada 'valstiečiai" atėmė" automobilius iš seimūnų , nes taip prarasta galimybė iš mokesčių mokėtojų pinigų 'išsipirkti" automobilį po kadencijos pabaigos ?

Sidas

Sidas portretas
Linkiu istvermes gerb.Maldeikienei.Kova uz teisybe pareikalaus daug jegu...

ji

ji portretas
labai supanasejo su Ozelyte

To NA NA

To NA NA portretas
Nenusianekek.vagis aferistus lauk.ir nesauk kad seime vagys sedi nes pateisini juos

darius

darius portretas
Tukrai sauni noteris ina i rankas apgavikus naujuosius o kaip senieji inkite prasau ir juos.teisybw saziningai visus imkite

Ar

Ar portretas
čia visi, kurie pateisina Karbauskį ir panašius į jį, kad ir konservatorius, norite tokio gyvenimo??? Jeigu nenorite, kam teisinat visus, kurie vogė. Matot, kad žlugus valstybė? Jums patinka taip gyvent, su baisiom kainom, su klaikia sveikatos sistema ir t.t. Jeigu nenorite, tai nors argumentuokite protingai mintis. Vienus korumpuotus palaiko, kitus smerkia. Nu dau...nų tauta! Mėtosi mėtosi nežinodami nei ką sako, nei ko nori. Vat kame lietuvių tautoje problema. Nėra motyvacijos. Vapsi bile vapsi ir pasirodo savo glūšumą.

G

G portretas
Kazkokia kate perbego tarp maldeik i karbausk.i kiti seinunai senieji kaip su vagyatem galstybes .statybom.ir tt tt tt.Aaaaaaaaa

JO

JO portretas
Vienintelė seime,kuri išmano įstatymus, šauni moteris nebijanti pasakyti tiesą į akis.O karbauskiui su ta savo pana reikėtų apleisti seimo rūmus. Nes tokie neverti seimo nario mandato.

Anonimas

Anonimas portretas
Maldeikiene , atleiskite bet kritote mano akyse . ieskote kaltu tarp nekaltuju , o kaltininkai pas jus vaiksto neliecami.... su savo ekonomika nusivaziavote visiskai ..... Atsiverskite... tikrai atsiverskite, politikoje jus viska darote aukstyn kojomis ..... garbinate turtingus ir zeminate vargsus......

miestelenas

miestelenas portretas
gal pasidomekite kaip kubilis pasistate nama kuris kaina lygus jo pajamom per kadencijos laika. Ka jisai 4 metus gyveno svariai ir nieko nevalge? Pasidomekite kaip anukelis staiga tapo pirmininku nors nieko nedirbo iki tol . O kada jam padarysite anglu kalbos testa? juk jam irgi reikia atlikti kai ruosiasi vizituoti uzsienyje esancius kolegas. O Kaip su musu prezidentes anglu kalbos gramatika? gal reiektu ja pratestuoti juk moka viska?

NA NA

NA   NA portretas
maldeikiene ,atstok nuo karbauskio _______karbauskiui visiškai ne įdomu ,kuo tu užsiiminėji savo firmoje ,kam skolini pinigus mašiną ,vyrą,su kuo miegi ,ką valgai ,,,nuo kada pradėjai tarnauti landsberegių klanui ?????,paklausk savo globojamo anūkėlio , :kaip būdamas 20 metų trynėsi po ministerijas ,vaidino kad dirba , o sulaukęs trisdešimt ,savo sąskaitoje sukaupė šimtus tūkstančių eurų ,paklausk už kiek buvo parduota Mažeikių nafta ,sugriautas žemės ūkis ,išvogta pramonė ,energetika, gydymo įstaigos ,švietimo ,išgrobstytos žemės ir perkeltos pagal landsberegių pageidavimą ,paklausk , kodėl buvo apvogti pensininkai ,,,jei tau rūpi Lietuvos ateitis ,tai padėk valdančiąjai partijai ,o ne landsberginiams ,kurie trukdo kelti Lietuvą iš bedugnio skurdo ,po konservatikų išgrobstymo ,,,sėkmės kodėlčiukui ,,,,

Va

Va  portretas
per tokius kukū- makū, kaip jankiai ir gyvename taip, pasirenka rinkimuose pagal savo smegenų tūrį tokiuos,kaip du K., ir dar daugiau ten yra panašių. Kaip galima tikėti tokiais žmonėmis, kurie seime priimdami priesaiką, taria, kad gerbsime LR, Kontituciją,įstatymus,dirbsime demokratiškai,sąžiningai Tėvynei bei žmonių gerovei padėjus ranką ant Konstitucijos. Bet jiems nepadeda Dievas, matyt neprašė ir nesakė šio žodžio. Gal prašė pagonių seksualinių santykių dievo- Piziaus!!!

Jankiau

Jankiau portretas
Kur ten pusę, ten ir šimtas gramų netilptų.

mald ir ko

mald  ir  ko portretas
maldeikis ir ko nerado meilės scena tarp karbauskio ir kildišienės, blogai dirba kipsai operatoriI TAI UŽ ROVERIO apženimo..visai bobikei kuku:) ir dar agrokoncerna zenija kad butu swingman::::::::::)

Rasa

Rasa portretas
Cia komentatorius tur but suklydo,kad Maldeikienei reikia kazkiek kg paskolinti proto.Sakyciau atvirksciai,jinai bent keliems gali paskolinti,o labiausiai reikia Karbauskiui,kad turedamas padeti visuomeneje ilindo i subine kazkokiai moteriskei.Va cia tai proto trukumas,kad pries lisdamas nesusitvarke su mokesciais,geriau butu mokejes grynais

jankis

jankis portretas
būtų visai neblogai,kad kas maldeikienei nors pusė kilogramo proto paskolin

Galerijos

Daugiau straipsnių