Quantcast

A. Maldeikienė: iš D. Grybauskaitės šito nesitikėjau

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Ši pinėia kaltina Lietuvos piliečius,faktiškai Lietuvos pilietis bejėgis,jis negali balsuoti už ką norėtų.Jam pateikia partijų sąrašą ,kuriame nurodyta už ką balsuoti.Ir kvailas tas, kuris sako , kad turite tai ,ką išsirinkote.Nėra ir nebuvo ką rinkti.Negalvokite ,kad visi durni kurie nėra politikoje ir nėra ”savų” kompanijose.Tiki ta , visa kita tautos dalis ,kad ateis tas laikas ir metas,kada bus teisiami visi tie, kurie išdraskė Lietuvą,nuskriaudė jos piliečius,sužlugdė Lietuvos ekonomiką.Juos teis tikrai,su turto konfiskavimų ne tik iš jų ,bet ir iš jų vaikų,giminių.Sugaudyti bus ir ”milijonieriai”,jie aiškus.

Pilnai sutinku su Maldeikiene

Pilnai sutinku su Maldeikiene portretas
dėl moralės nuosmukio. Dar nė vienas politikas apie tai neužsiminė. Pagarba.

kalnieciai

kalnieciai portretas
pis//k mavasa tai Dalei

Kęstas

Kęstas portretas
Kitur gyvenimas yra linksmesnis. Italijos partijos, laimėjusios rinkimus su populizmo ir nacionalizmo lozungais, sudaro naują vyriausybę. Prezidento Trumpo rinkimų architektas Stephenas K. Bannonas, kuris sako, kad palaiko glaudžius ryšius su tų partijų lyderiais, taip pat pasveikino "istorinį" jų pergalės faktą."Pirmoji antikorupcinė vyriausybė Europoje", - sakė jis interviu, tikėdamasis, kad ateis daugiau. "Pirmoji vyriausybė pastatyta ant populizmo ir nacionalizmo, kaip jos pagrindo".Trečiadienio vakarą naujasis Italijos premjeras ponas Conte sakė, kad nori atstovauti šiai vyriausybei namuose ir užsienyje. "Aš siūlau save kaip Italijos žmonių gynybos advokatą", - sakė jis. Lietuva pritrenkta begėdiškų Grybauskaitės intrigų su Mockumi, bet kur mūsų populizmas (prieš Mockų-Numavičių-Grybauskaitę, prieš korumpuotą elitą) ir nacionalizmas (už Lietuvą)? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

taigi

taigi portretas
liuks maldeikiene nauseda te musmires eda

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"A. Maldeikienė: iš D. Grybauskaitės šito nesitikėjau" Tai reiškia, kad apie politiką NIEKO NEIŠMANAI.

Kandidatei

Kandidatei portretas
„Daukantgeitas“, palyginus su tavo, Seimo narės - intelekto nesugadintu veidu bei sugadintu kūnu, kalbomis viešoje erdvėje vos ne kasdien, yra tik gėlytės. Įsivaizduoju, kaip tu "vemtumei" ant visų ir visur, būdama Prezidente... Taip kad gal priverk tą vietą, į kurią taip kemši kasdien maistą, pasižiūrėk į veidrodį ir paklausk: "veidrodėli, veidrodėli... kas pasaulyje kvailiausias?. Atsakymo turėtum sulaukti tik vieno...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.Maldeikiene, tau už nuopelnus puolant Prezidentę Putino subinlaižiai daro bučkį į minkštą vietą. Nenuvilk jų pasitikėjimo.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Dėmesio, dėmesio! Savo caro vedami gandargalviai su atskubėjusiais jiems į pagalbą Putino subinlaižiais sulaužė taikaus sambūvio principus ir nepaskelbę karo pradėjo hibridinį puolimą prieš Putinui nepaklūstančią mūsų Prezidentę.

na

na portretas
šaunuolė maldeikiene bučkis

senolis

senolis portretas
šaunuolė besitikėjau

...

... portretas
"Ir jums nereikalinga jokios partijos parama siekiant numatytų tikslų? Juk ten – pinigai, struktūra?" - tai kad bet kuri 'partija' tai TIK kažkokios 'XX - Baltika' filialas, laikas mums su tomis 'partijomis' baigt, te su jomis prokurorai vargsta.

Emigrantas

Emigrantas portretas
Teisingai kalbate, p.Aušra!!!

Aksioma

Aksioma portretas
Viskas būtų tvarkoje jeigu ponia Mandeikienė būtų nuoširdi ir nevaidintų visiškai priešingo savo darbams bei tikriesiems ketinimams ir požiūriams, vaidmens-,,Sudegusio teatro artistka"...Mano nuomone, žmogus, kuris atėjes į seimą, visų pirma nudrožė pas ,,MG Boltic"tartis dėl įkainių už darbus(Janutienės laidos medžiaga), neturi jokios moralinės teisės kažkam sakyti pamokslus padorumo tema ir smerkti.Atviras ir begėdiškas visuomenės apgaudinėjimas.

Anonimas

Anonimas portretas
viena lauke ne karys, taciau ji eina link tiesos. kalba ji protingai, ko truksta musu prezidentei.

......buldogui

......buldogui portretas
Ramiai. Aš tą pydarą sumedžiosiu ir pranešiu viešai.

Soclibbuldogas

Soclibbuldogas portretas
Žmonės, padėkit surasti tą pydarą komentatorių ,,cha-cha-cha". Noriu su juon ,,padiskutuot".

>Kudakuojančiajai

>Kudakuojančiajai  portretas
Na, Maldeikienė tik sapnuose prezidentė. Gandragalvių caras, palaikomas Putino subinlaižių, mėgins į prezidento kėdę pasodinti sau ištikimą dvariškį Skvernelį. Nebent Maldeikienė labai nusipelnytų Karbauskio paskelbtame kare mūsų Prezidentei. Ir tai, ko daugiausiai gali tikėtis Maldeikienė, tai tik Seimo pirmininkės posto.

Anima

Anima portretas
Ši Maldeikienės rašliava,be abejo,laikysis ,,Kauno dienoje''mažiausiai porą savaičių.Juk yra kas gali apmokėti.

Tikra tiesa

Tikra tiesa portretas
Kaì valstynę valdo idiotai pati didžiausia grėsmė jos saugumui iš Rusijos pusės. Putinui susigražinti Lietuvos guberniją jokio vargo. NATO į pasaulinį karą nesivels. Trampas juo labiau. Vienintelis dalykas kas stabdo Rusiją yra neišvengiamos investicijos į sugriautos ekonomikos atstatymą ir atsakomybė už jos piliečių egzistavimą nes juos reikėtų šerti o dirbti jie jau fabrikuose nemoka ir tai sudarytų labai daug problemų. Be to ką daryti su veltėdžiais kurie šiandien pardon elitas. Į Sibirą vežti nėr prasmės nes ir ten dirbti nenorės. O badu numarinti taip pat negalima nes išauks pačių rusų protestą. Taigi gal tos problemos realiai ir apsaugo nuo naujos okupacijos.

Kudakuojančiajai

Kudakuojančiajai portretas
Dabar jau tikiu,kad Maldeikienė tikrai svajoja apie prezidentės postą.Va šitokiais nusišnekėjimais ir patraukia tuos nieko nesusivokiančius.Bet nemanau,kad ir kokia ta mūsų liaudis būtų,bet tokios kudakuojančios vištos tikrai nenorėtų matyti prezidentės vietoj.

NA NA

NA NA  portretas
nežinau, kodėl Maldeikienė ,tik dabar atsibudo ir pamatė ,Kad Grybauskaitė kartu su landsberginių gauja , nuvarė Lietuvą į bedugnį skurdą ,išvarė Lietuvius iš Lietuvos ,ir per visą savo kadensiją vadovavo Lietuvos mafijai ,teisėsaugai ,______vienus spardė ,kitus kėlė ,dar kitus nušlavė pagal savo ir landsberginių gaujos poreikius ,,,,,,sėkmės Maldeikienei ,kodėl tik dabar atsibudai ,,,,

Kęstas

Kęstas portretas
„Tai ne valstybė, o susibūrimas žmonių, kurių tikslas – iš bendro katilo išgriebti sau daugiau." Kokie nevykusių Lietuvos verslininkų pasiteisinimai, kodėl neįmanoma gyventi Lietuvoje? "Matote, su atlyginimais viskas trunka ilgiau. Nes dalis įmonių vis dar dirba išskirtinai tik Lietuvos arba Baltijos šalių rinkoje. Dėl ko jų produkcijos kainos yra žemesnės nei konkurentų vakarų Europoje." Realiai, turtingieji "vokiečiai ar britai daug ką perka pigiau už mus. Mažieji estai - irgi." Taigi, teiginys, kad kainos Lietuvoje yra visada mažesnės, negu vakarų Europoje, yra melas.

Kęstas

Kęstas portretas
"O net ir tie, kurie dirba su vakarais, dar vis mėgsta dempinguotis ir pardavinėti pigiau vien tam, kad galėtų gauti bent dalelę didelės rinkos." Nevykėliai Lietuvos verslininkai pardavinėja vakaruose pigiau Lietuvos sunaikinimo sąskaita, atimdami galimybę lietuviams išgyventi Lietuvoje. Valstybė turi išstumti tokius nesąžiningus ir Lietuvai kenksmingus verslininkus iš Lietuvos į Afriką, konkuruodama su jais už darbo jėgą Lietuvoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
duota komanda "FAS"... na.ir pasipylė... kuo toliau, tuo daugiau... jei taip būtų buvę per I kadenciją... kaip dabar būtų?...

nustebes

nustebes portretas
bravo AUŠRA.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Atrodo p.Maldeikienei galiausiai atsirado šiokia tokia proga susireikšminti. Komentarai rodo, kad šios liežuvautojos bei pletkininkės reitingai bent jau Putino subinlaižių ir gandragalvių tarpe gerokai pakilo ir artėja prie gandragalvių Šv. Agnės iš Širinskių giminės reitingo aukštumų.

Ina

Ina portretas
Gal ir smarkaus, kiek agresyvaus būdo ši politikė, bet intelekto jai TIKRAI netrūksta. Kaip ir išsilavinimo, beje

Kaunas-Dublin

Kaunas-Dublin portretas
Manau kad avinas ne tas kuris nesidomi, daug tokiu yra, bet tas kuris avinas ir kisa savo avino snuki i politika. O Grybauskaite buvo isdurta taip to isdaviko, kad ner zodziu.

Ta Maldeikienė

Ta Maldeikienė portretas
Su liežuviu tik mala....

Anonimas

Anonimas portretas
Ką Aušra konkrečiai padarė, kad Valstybėje būtu geriau?

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerbiu Aušrą Maldeikienę už jos vertybes, garbę ir bekompromisinę politinę kovą visų Lietuvos žmonių labui. Gaila, kad ji yra "vienas lauke karys".

Janina

Janina portretas
Šaunuolė, teisybę pasakė.

o ko Ausra tikejosi

o ko Ausra tikejosi  portretas
is rusijos valstybes paslapties ? gal Ausra zino kokios tautybes Dalytes motina ?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Laučius atvirai kerštauti Prezidentei už nemalonius pasisakymus neišdrįso, pasitelkė į pagalbą, negalinčią be skandalų gyventi, visad kudakuojančią Seimo vištą

nuostaba

nuostaba portretas
"Kauno dienos" mėnesio straipsnis! Net keista, kad tokius straipsnius čia galima skaityti! Sugedote!:) Geriau būtų pastabos apie "elito" kelnes naujos kebabinės atidaryme ar "žvaigždės" viduriuojančią katę...:)

Dargyvas

Dargyvas portretas
Šaunuolė Aušra. Seimo bekiaušiai neišdrystų taip pasakyti. Dauguma jų paskendę korupcinėse schemose, ,,zadanijose" arba užsiėmę pavogtų pinigų slapstymu. Jie jau netiki, kad Lietuva gali nuo jų apsivalyti

rinkejai

rinkejai portretas
saunuole maldeikiene pilnai pritariu jai o kad zmones nieko nesidomi o gyvena pletkais tiesa kazkuokie atsilike nuo gyvenimo jeigu jie mastytu tai taip lietuvai neleistu nusiridenti i prazuti

JO

JO portretas
Galima tik pritarti drasioms Ausros mintims.

Galerijos

Daugiau straipsnių