Quantcast

M. Sinkevičius savo ateitį ministrų kabinete su premjeru aptars kitą savaitę

Ūkio ministras socialdemokratas Mindaugas Sinkevičius kitą savaitę, po galutinio socialdemokratų sprendimo dėl buvimo koalicijoje, sako aptarsiantis savo ateitį Vyriausybėje su premjeru Sauliumi Skverneliu.

„Mes apie tai tiesiogiai nekalbėjome, aišku, kad pakalbėsime po to, kai įvyks partijos sprendimas. Aš jau ir užsirezervavęs laiką su premjeru susitikti tete-a-tete pokalbiui, matysime“, - BNS ketvirtadienį sakė M.Sinkevičius.

Jis pakartojo ankstesnę poziciją, jog jau jau apsisprendęs palikti ministro postą, jei partijos taryba šeštadienį galutinai nuspręs trauktis iš koalicijos, nors pasitraukimui ir nepritaria.

„Nežinau, ar kas mane gali sulaikyti šioje situacijoje. Nepakeičiamų nėra. Jei jau mano partija apsispręs išeiti, manau, kad reikia išeiti visiems. Negali būti taip, kaip bėgimas iš pamokų, kai yra koks neklaužada drąsuolis, kuris pasiūlo bėgti visiems ir yra koks moksliukas, kuris sako: ai, aš nebėgsiu, man reikia galvoti apie savo ateitį. Tai taip negali būti – jei jau nusprendėme demokratiškai, daugumos valia, nepriklausomai nuo to, kad nesutinku su tuo elgesiu, nieko kito nebelieka“, - sako jis.

Socialdemokratų  skyriams šią savaitę baigus balsavimą, daugiau nei du trečdaliai jų siūlo partijai trauktis iš valdančiosios daugumos. Daugelis Seimo Socialdemokratų  partijos frakcijos narių valdžios palikti nenori. Galutinį sprendimą dėl to šeštadienį priims partijos taryba.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių