Quantcast

M. Puidokui – „valstiečių“ kirtis: pašalino iš partijos

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos taryba penktadienį nusprendė iš partijos pašalinti Seimo narį Mindaugą Puidoką.

„Puidokas vienbalsiai, niekam net neabejojant, pašalintas yra iš Valstiečių ir žaliųjų sąjungos“, – po posėdžio žurnalistams sakė „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

M. Puidokas anksčiau buvo pašalintas iš „valstiečių“ frakcijos Seime, o savo narystę partijoje suspendavo po to, kai paskelbė planuojantis dalyvauti prezidento rinkimuose.

R. Karbauskis teigia, kad buvęs bendražygis užsiima sąmoningu kenkimu Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatui prezidento rinkimuose premjerui Sauliui Skverneliui.

„Valstiečių“ taryba penktadienį posėdžiauja Kauno rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
skelbti smeiziko nusikaltimus viesai //

Nu jo

Nu jo portretas
Kadangi Puidokas aktyviai trukde bizniui su vaikais, tai ir isspyre. Keista kad dar 240 palicaju arba kariunu nesuorganizavo jo isnesti.... Ar tokios pajegos isimtinai mergaitems taikomos?

Jadzė

Jadzė portretas
Ką reiškia vienbalsiai, tai ir prof, Viktoras Pranskietis balsavo už pašalinimą? Čia jau nesolidu, Viktoras Pranskietis prisitaikymo prie R, Karbauskio pavyzdys. Gandrinių vadas mano, kad Mindaugas Puidokas kenkia rinkimuose Sauliui Skverneliui, negi Skvernelis taip silpnai jaučiasi rinkimų tiesiojoje?
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių