Quantcast

M. Puidokui – kaltinimai šmeižtu

  • Teksto dydis:

Vakar dar vieną porciją klausimų apie Seimo narės konservatorės Rasos Juknevičienės brolio esą egzistuojančius verslo ryšius su Kremliui artimais pareigūnais pažėręs parlamentaras "valstietis" Mindaugas Puidokas sulaukė atsako.

Seimo narės brolis Gintaras Urbonas patvirtino, kad jau kreipėsi į teismą ir teisėsaugą dėl M.Puidoko nuolat platinamos šmeižikiškos informacijos.

Vakar G.Urbonas apie tai informavo ir  Seimo pirmininką Viktorą Pranckietį.

"Seimo nario M. Puidoko paskleisti duomenys žemina mano garbę ir orumą ir neatitinka tikrovės, yra melagingi ir šmeižikiški, todėl turi būti paneigti.

Aš kreipiausi į teismą, reikalaudamas teismo tvarka paneigti Seimo nario M.Puidoko paskleistus šiuos duomenis, žeminančius mano garbę ir orumą ir neatitinkančius tikrovės.

Šiuo pasiūlymu aš kreipiuosi į Seimo narį M.Puidoką, ragindamas jį savo gera valia paneigti paskleistas mano garbę ir orumą žeminančias ir tikrovės neatitinkančias žinias. Tokiu atveju, aš savo ieškinį iš teismo atsiimsiu.

Lietuvos Respublikos Konstitucijos 62 straipsnis nustato, kad Seimo narys už balsavimus ar kalbas Seime negali būti persekiojamas, tačiau už asmens įžeidimą ar šmeižtą jis gali būti traukiamas atsakomybėn bendrąja tvarka.

Šiuo pasiūlymu aš taip pat kreipiuosi į Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininką V.Pranckietį, nors ir neturintį juridinės galios kitiems Seimo nariams, tačiau galintį patarti jaunesniam kolegai iš naujo apsvarstyti savo paskleistus apie mane teiginius", - teigiama G.Urbono išpatintame pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o varge

o varge portretas
tai šitas seimūnas yra organizacijos Sirijus narys???Tos organizacijos vadovė "T.N.Mikušina priima Laiškus iš daugiau nei 50-ies Šviesos Būtybių." Jaučiat, kas sėdi seime???

SAKYČIAU

SAKYČIAU portretas
čiku traku

Widne

Widne portretas
Tai kad jis tik klausia, tariasi ar taip yra?
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių