Quantcast

M. Majauskas kreipiasi į prokuratūrą dėl šmeižto

Nederamu seksualiniu elgesiu apkaltintas Seimo opozicinės konservatorių frakcijos narys Mykolas Majauskas sako rengiąs pareiškimą Generalinei prokuratūrai, kad būtų pradėtas tyrimas dėl šmeižto.

„Kviečiau kalbėti visus, kurie jaučiasi bent kiek nukentėję. Visą šį sunkų laikotarpį stengiausi reaguoti ramiai ir išlaikyti visapusišką pagarbą kalbantiems. Išsakyta buvo daug kaltinimų, kurie yra absoliučiai niekuo nepagrįsti. Todėl dabar kreipiuosi į prokuratūrą, kad išsiaiškintų paskleistą informaciją ir pradėtų tyrimą dėl šmeižto“, - ketvirtadienį atsiųstame komentare BNS nurodo M. Majauskas.

Jis teigė artimiausiu metu ketinąs paduoti pareiškimą prokuratūrai.

M. Majauskas anksčiau neigė šią savaitę „Info TV“ televizijos paskelbtą vienos merginos liudijimą dėl politiko galimai nederamo seksualinio elgesio prieš penkerius metus.

Generalinė prokuratūra BNS ketvirtadienį informavo tebenagrinėjanti konservatorių vadovo Gabrieliaus Landsbergio kreipimąsi, kuriuo prašoma pradėti tyrimą dėl paviešinto merginos liudijimo.

Pareiškime prokuratūrai G. Landsbergis nurodo, kad tokiu atveju, jeigu veika turi didelę visuomeninę reikšmę, tai baudžiamąjį procesą dėl šios veiklos turi teisę pradėti ir prokuroras, nepriklausomai nuo to, ar yra nukentėjusiojo skundas.

M. Majauskas antradienį išplatintu pranešimu spaudai informavo stabdantis narystę Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) partijoje, „kol bus išsklaidytos visos abejonės“. Jis taip pat ketina pasitraukti iš Seimo Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos pirmininko pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ai,ai, ir as nepasirasiau taigi - susipazinkim - as Laima

Anonimas

Anonimas portretas
Na Na ? Kas tu esi? Jau matau daug kam sis klausimas kyla. Jeigu butum garbingas zmogus, nors retkarciais prisistatytum tikru vardu, bet matau esi siuksle atmata(o dar aiskiau - ismata), nes tavo komentarai slykstus ir absoliuciai , visapusiskai amoralus. " Na, Na" - gal susipazinkim

Nu

Nu portretas
Tai ko jos tyli taip ilgai.kas cia per mada atėjo..?!pačios lenda kaip gyvatės prie tų vyrû o paskui po penkmecio prabyla..jau tie vyrai tuoj bijos net prakalbint moteris.stiprybes ir sveikatos jums p.Majauskai atlaikant visà tą purvą kurio tiek daug pila ant padoriu žmonių.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių