Quantcast

M. Bastys atsisako Seimo nario mandato

Grįžti į straipsnį

Kaunietė

Kaunietė portretas
iki ketvirtadienio 16 val siulau visiems, eisiantiems pas Tapiną prie seimo, pasiskaityti paviešintus KGB'istu sąrašus. Rasite labai daug žinomų pavardžių...

...

... portretas
Che: "nauji rinkimai vienmandatėje Zanavykų apygardoje įvyks iki rudens" - KEISTA: kai sąrašinis, tai Kupčinskiukas BE rinkimų į Seimą, čia gi... - kas čia per dviguba buhalterija, kodėl asmenys NĖRA prieš Įstatymą lygūs, juk ir vienmandatėje buvo tas antrasis (už brūkšnio), KODĖL tie 'sąrašiniai' lygesni? O Bastys... jam vis vien jau chana, KT paskelbė verdiktą apie konstitucinės priesaikos sulaužymą, ir tai REIŠKIA kad daugiau jo priesaikos NEBEGALI priimt... tai jam ir kandidatuot nebelieka prasmės.

jons

jons portretas
Nieko nesuprantu, bendravo su buvusiu KGB darbuotoju,, daugiau nei puse koncervatoriu buve KGB darbuotojiai,taip iseitu kad kiti negaletu su jiais bendraut?

Karabaso gandragalviai išgelbėjo bastį nuo apkaltos

Karabaso gandragalviai išgelbėjo bastį nuo apkaltos portretas
REIKALAUJAM PIRMALAIKIŲ RINKIMŲ

ZANAVYKAI

ZANAVYKAI portretas
SIS bASTYS uzaugo irVISKO ismoko is savo tevo---arsaus to meto komuniagos ir ivairaus plauko sekretoriu apsuptyje,nes dirbdamas"geriausiu"to meto taryb ukio pirmininku ans parcialiavo ka tik norejo!

Lambda >> NA NA

Lambda >> NA NA portretas
Gudrus "karbauskinių" kvailių ieškojimo fintas (visai ne sąmokslo teorija, o tikriausia praktika). Išmaniaisiais "mobiliakais" prifotografavo vieno tinkamai sužymėto ("Už") biuletenio vaizdų ir dabar šneka, kad turi įrodymų jog tik du "valstiečiai" palaikė Bastį. O juk ant slapto balsavimo biuletenių Seimo nario pavardės tai nėra, jie ne vardiniai. Tai iš ko aš turėčiau spręsti, kad paviešintas biuletenis tikrai Džiugelio (ar Skvernelio, ar Karbauskio)? Va ir mojuoja dabar opozicijos pusėn, ieško sliekų asfalte.

aisku

aisku  portretas
pasidare sau gera BIZNIUKA pats laikas nesti kojas kol nepareikalavo atsakomybes uz sukciavima pas mus vokti viska galima tik sugebek laiku pasprukti VAGIU GAUJA ir atsakomybes nera RINKIMAI TURI BUTI PAGAL PAVAEDES O NE PARTIJOMIS DIEVAS VISKA MATO PONAI GARBINGIEJI

Linas

Linas portretas
Bent tuo pasielgė garbingai

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kada Karbauskis paseks Bascio pavyzdziu?

vanga

vanga portretas
Idėja LIETUVAI: iškelt gedulo vėliavas ,netekus "GARBINGO" seimo nario ir liūdėt su visais jo rinkėjais ir gerbėjais ZANAVYKUOSE. GILI JUMS UŽUOJAUTA .

VALSTIECIAI PAGALIAU SUPRATO , KAD PRISIDIRBO IKI AUSU ....

VALSTIECIAI PAGALIAU SUPRATO , KAD PRISIDIRBO IKI AUSU .... portretas
Matyt , per nakti keliais ejo aplink Basti , kad tasai atsistatydintu .... APVERKTINA SEIMO DAUGUMA.

linas

linas portretas
Cirkas, visi cirkininkai darbo vietose

Adolfai

Adolfai portretas
Klysti ir negalvoji.Šalis valdoma ne remiantis asmeniniu pykčiu....Kad Bastys pažeidė įstatymus įrodė Konstitucinis teismas.O ant Verygos pyksti, dėl alkoholio apribojimų ar Vaistinių monopolio ardymo?

Adolfas

Adolfas portretas
Verygą mest iš seimo, o šitas nieko labai blogo nepadarė

taip

taip portretas
Taip, vis tik sausas išlindo...vaidina auką.Jei būtų buvusi apkalta, būtų aiškesnė situacija.Jei Konstitucinis teismas atrado, kad pažeidė įstatymus reikėjo ir priimti Seime, kad reika pašalinti, apkaltą organizuoti.O dabar po kurio laiko vėl pateks nors pagal sąrašus į Seimą...

komjaunuolei

komjaunuolei portretas
komunistai kgb savu neizduoda cia putkos filijalas

Klausimas

Klausimas portretas
Ar čia nėra įstatymų kazuso?Juk Seimo sprendimas yra aukštesnis už Konstitucinio teismo nutarimą.O ,pagal sukeltą triukšmą išeitų,kad Seimas kitaip balsuoti negali.Turi priimti tokį nutarimą,koks yra paskelbtas Konstitucinio teismo.Tai kam ,tokiu atveju reikalingas tas Seimo balsavimas,jeigu jis negali išreikšti kitokios nuomonės,negu Konstitucinio teismo nuomonė?Mano supratimu,šiuo atveju,turėtų pakakti tik teismo nutarimo,po kurio,Seimo narys turėtų stabdyti savo mandatą.

:)

:) portretas
dabr kaip "garbingas" žmogus, "garbingai" palieka seimą

NA NA

NA NA  portretas
ko ir reikėjo tikėtis ,______landsberginiai bandė sukelti riaušes ,balsuodami už Bastį ,kad jis liktu seime ,tuo pačiu savo šestiorkę Tapiną pasiuntė organizuoti nepasitenkinimo mitingą ,dėl jų nario komunisto kgbisto pasilikimo seime ,nes apkaltino valstiečius ,kai tuo metu valstiečiai nutvėrė anūkėlio gaują ,dedant visas pastangas ,kad Bastys liktu seime ,Tapinas jau vykdo užduotį kiršinti Lietuvą prieš valstiečius ,,,,sėkmės Lietuvai kovoti prieš kgbitų ir komunistų gaują

BET

BET portretas
Bet Seimas visvien lieka susidirbęs.

Galerijos

Daugiau straipsnių