Quantcast

Lūkesčiai Seimui buvo dideli, bet matėme skandalus, triukšmą ir patyčias

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
BŪTINA 'konservus' teist, TIK tuomet galėsim viltis kad ir mums gyvenimas pagerės. Nes kol kas jie tik valstybinio lygio sabotažu užsiima.

vinis

vinis portretas
viena paguoda, kad valdantiesiems subliuško iliuzijos, kad jie pakeis lietuvos žmonių gyvenimą į gera...pamatė ką reiškia dirbti possovietinėj visuomenėj...bet nesimato, kad būtų supratę buvusias valdžias- ypač konservatorius, kurie dirbo ypač sunkiom sąlygom... o liūdniausia, kad nematom tų profesionalų...konservatoriai tai turi daug profesionalų, ti jiems nekyla noras girtis, nes žino kaip sunku dirbti šioj valstybėj.

Opozicijos keliamas ermyderis trukdė sklandų darbą

Opozicijos keliamas ermyderis trukdė sklandų darbą portretas
Tai jiem deputatės per gražios, tai gerti jiems neduoda, tai kanapių jiems reikia ir t.t. Aikštijosi pavyduoliai, kaip vrednas vaikas.

tautietis

tautietis  portretas
Dziugu kad sis seimas isskyrus konservatorius, kurie patys per daug vadovavimo metu paskandino valstybe skurde siandien ivairiausiais budais trukdo saziningai ir gaspadoriskai dirbanciai vyriausybei dirbti tautos ir valstybes labui .Dziugu kad pagaliau turime saziningai ir ismintingai dirbancia vyriausybe.po daugelio metu per kurios tauta buvo skurdinama vadovaujant konservatoriam.Didziules sekmes sei vyriusybei ir toliau sekmingai dirbti tautos labui.

o

o portretas
kokie mes, toks Seimas.Juk rinkome geriausius.Jei kritikuojame Seimą, vadinasi atsakomybė ir mums, nes nesugebėjome išsirinkti geriausių....aš manau, kad dirbta neblogai, kaip tik buvo įmanoma, juk nuo pirmų žingsnių vis girdėjome graudžius visų verksmus ir keiksnojimus...

p/b

p/b portretas
juk grupuotės kurios YRA OPOZICIJOJE --ne dirba bet įvairiais būdais TRUKDO POZICIJAI dirbti,galima sakyt ,UŽSIIMA POLITINE KORUPCIJAI---t,y. nedirba tai ką ŽADĖJO RINKĖJAMS per rinkimus, -------o taip NETURĖTŲ BŪTI, -----URBONAITĖ postringauja:-,,kad KONSERVATORIAI stabiliausi, o kitos partijos " pakabintos" ore", ------ko gero, Urbonaitė turi mintyje TAI, kad konservatoriai STABILIAUSI = šią kadenciją NIEKO KONKRETAUS nedirbti--tik TRUKDYTI dirbti valdantiesiems, ------Universiteto LEKTORIUS privalėtų ŽINOTI,kad konservatoriai ir socdemai valdydami šalį 27 metus ŠALYJE sukūrė"vergovę" VISOSE gyvenimo srityse,juk šalyje gyvena ŽEMIAU SKURDO ribos apie 40% gyventojų, --------ir toliau PROTEGUOTI konservatorių grupuotę prie VALSTYBĖS VAIRO--yra NEGEBĖJIMAS vertinti REALYBĘ.

taip

taip portretas
kiekvienas mato tai, ką nori matyti.Matau padidintas pensijas, darbo kodeksą, derybas su mokytojais...Daug pradėta pertvarkymų, kas nedirba, tas neklysta.Norėčiau, kad mažiau verktumėte, o nuoširdžiai padėtumėte ...juk seimas, tai mūsų veidas....

lūkesčiai

lūkesčiai portretas
dar neišblėso,- dar pūkas, balsys, skardžius Seime :)

Galerijos

Daugiau straipsnių