Quantcast

Lietuvos diplomatai konsultuojasi dėl „Magnickio sąrašo“

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Gal į tą sąrašą galima ir Dėdulę įrašyt?

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip uždirbti iš branduolinio karo? Tapk sukčium. Nukreipk dėmesį tų žmonių, kurie kontroliuoja gynybos pinigus (parlamentarai, prezidentai ir reguliarūs rinkėjai) su blizgančiais daiktais, pavyzdžiui, lėktuvais ar dronais, kurie aplink sukasi aplink priešo šalį, pasirengę numušti branduolinį įrenginį su raketa ar lazerio spinduliais.Kuo labiau blizga, tuo geriau. Ką paslėpti nuo patiklių klausytojų? Slėpti faktą, kad priešas gali pasigaminti pigių dyzelinių-elektrinių povandeninių laivų, kurių pagalba branduolinį įtaisą atgabentų į jūsų šalį iš netikėtos krypties. Tada artimojo atstumo lėktuvo ar drono pristatyti smūgiai su lazeriais ar raketomis yra nenaudingi. Elektriniai varikliai daro tuos pigius povandeninius laivau tikrai sunkiai aptinkamais.

Kęstas

Kęstas portretas
Alternatyvus blizgantis objektas yra didelio tikslumo ginklas, kuris tariamai gali būti naudojamas sunaikinti priešo branduolinių įrenginių paleidimo vietas. Ką paslėpti nuo patiklių klausytojų? Slėpti tą faktą, kad aukšto tikslumo įranga yra tik tiek tiksli, kiek tiksli yra mūsų šnipo, kokio nors senelio, skambučio informacija, nurodanti koordinates, kuriose yra mus dominančios vietos. Šią informaciją sunku gauti iš protingo priešo teritorijos. Senelis šnipas gali būti lengvai įkalintas ir tada tampa nenaudingas. Arba jis dažnai gali padaryti klaidų, nes senelis dažnai tai daro. Neseniai taikant tikslius bombardavimo metodus buvo pasiekta, kad realios civilių mirtys viršijo kariuomenės apskaičiavimus net 31 kartą. Še tau, boba, ir didelio tikslumo ginklai. Nežinome, ką jie ten užmušinėja.

Kęstas

Kęstas portretas
Sėkmės su visais šiais milijardais dolerių, kuriuos galima iš valstybių nusukti. Na o mums, likusiems, tikrovė yra ta, kad tol, kol egzistuoja branduoliniai ginklai, Trečiasis pasaulinis karas yra neįmanomas, nes kiekvienas užpuolikas bus sunaikintas, tikslūs ginklai ar ne visai tikslūs ginklai, lazeriai ar be lazerių. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių