Quantcast

Lietuva ragina ES kovoti su dezinformacija

Grįžti į straipsnį

parsiuka Ciuka

parsiuka Ciuka portretas
i mesos kombinata .

Klausimas

Klausimas portretas
Klausimas valdziai Ar naujienu slepimas specialiai konveciju su jungtinemis tautomis nepasyrasymas kad zmones galetu paskusti zmoniu teisiu pazeidimus i jungtines tautas slaptu kalejmu buvias ir baudos sumokejimas is zmoniu kisenes nera ra pati dezinformacija pirmiausia reikia dezingormacija isgyvedinti pas save namie paskui raginti kovoti su kitom salymis

'dedule'

'dedule' portretas
pradejo reklamuot dezinformacija ir jo hebra: 30metu rusai vis ji puola ir niekaip neuzpuola ,gal reiktu jo psixika pasidomet daktaram ,gal zmogus serga?

Lietuviui ir Komikui

Lietuviui ir Komikui portretas
Vėl kiaulasnukis ekrane,gal nuo savęs pradėk haholu subinlaizi

Anonimas

Anonimas portretas
Linkevicius kaip visada taikliai. Vatiniai isdavikai taskosi pasiutimo seilemis

ane?

ane? portretas
Puiku, - pradėkim nuo savęs. Nustokim savo tautai kabinti makaronus, o jau paskui žvelkim į vakarus. Jie patys atsakys už save

Anonimas

Anonimas portretas
Labiau jau reikia kovoti su lietuviška dezinformacija, sklindančia iš visokių nupušėlių , kaip tas delfio Saldžiūnas . Nes jau per ją beveik nebeliko normalios informacijos. Mūsų ministras irgi neaišku kam dirba- Lietuvai ar Ukrainai ? Gal jam Porošenka algą moka ?

???

??? portretas
O kaip kovoti su dezinformacija kuri sklinda is Lietuvos prezidenturos, ministeriju, statistikos departamento ir visuomeninio transliuotojo?

...

... portretas
Komsmolcinė dresūra prasimušė?..

Galerijos

Daugiau straipsnių