Quantcast

Lietuva pasmerkė rinkimus Donecke ir Luhanske

Grįžti į straipsnį

lietuve

lietuve portretas
ka cia tie laikrasciai raso nusispjauti tiems lietuviams ant ukrainos

Valdereza

Valdereza portretas
Kiek čia kremliokiškų komentatorių priviso, ohoho. Iš kur tik tiek jūsų imasi. Sėkmės Ukrainai šalies gynyboje nuo kremliaus invazijų!

vvv fon l

vvv fon l portretas
Na jau virsune.Klerkai leiskit Ukrainai pasirinkti kaip gyventi.Issiluokit savo kiema tada dirykites i svetima

O kas davė teisę nepripažinti Kryme vykusių rinkimų,

O kas davė teisę nepripažinti Kryme vykusių rinkimų,  portretas
Kurių metu ten gyvenantys žmonės pareiškė norą gyventi Rusijoje? EU pinigai ant kelio Tiesai stovi?

tai

tai portretas
ka jau musu sali ozurpavot socdemonai jei musu vardu lojat o kas darosi patys nezinot nes tai briuselio komanda .. Fas....

Hm

Hm portretas
Ne Lietuva,o Lietuvos URM pasmerkė,o tai ir yra esminis skirtumas. Tokiomis skambiomis antraštėmis mirgėdavo Tarybinė spauda.,,Visa mūsų vieningos šalies darbininkija ir intilegentija vieningai pasmerkė....."

Kaunas

Kaunas portretas
LT ubagynas pasmerke...Ajajaj ir kas dabar bus....

surkovas

surkovas portretas
lugandonu vadu rinkimai iki kito bum....

...

... portretas
Che, kam kalbėt, o kam TIK tylėt: "Anot URM, šie rinkimai vykdomi neteisėtai, jie prieštarauja tarptautinės teisės normoms" - o KAIP su tomis 'teisės normomis' JEI tas 'mūsų' KT viešai pareiškė kad NET Tautos valia išreikšta referendume yra NIEKINĖ jei ji prieštarauja JŲ 'pagimdytai' kažkokiai 'konstitucinei doktrinai'?

faktas

faktas portretas
Linkevičius su savo vasalais nėra visa Lietuva. Linkevičius turi pats prisiimti atsakomybę kad Donbase vyksta rinkimai, nes neragina Kijevo režimą nustoti žudyti taikius Ukrainos gyventojus, vykdyti Minsk2 susitarimus ir pradėti diologą su sukilėliais.

>H. H

>H. H  portretas
Lietuvos zmones tikrai nepalaiko separatistiniu teritoriju, kurias laikinai uzgrobe kremliaus fasistai.

lietuvos URM---tai ne visa Lietuva

lietuvos  URM---tai  ne  visa  Lietuva portretas
tai taip ir rasykit lietuvos URM smerkia savistovius nepriklausomus nuo ukrainos banderu rinkimus ,savose Donbaso ir Lugansko respublikose...na o manau visa lietuva linki jiems kuo greiciau susitvarkyt savo respublikose savus reikalus issirinkt ,kad jie nori ir bandyt atkurt taika ir ramybe siose respublikose....

ane?

ane? portretas
Būtu keista jeigu būtu antraip. Lietuva visada prieš žmonių savarankišką žmonių apsisprendimą ir jų laisve gyventi taip kaip jiems rodosi .

H. H

H. H portretas
Gauja liberastu-pide,rastu, landzberginiu komunistu TAI NE Lietuva. Ju niekas neigaliojo kalbeti mano tavo ir visu Lietuvos pilieciu vardu. 98 % lietuviu PALAIKO DNR. LNR kovoje pries Amerikos statytinius Kijevo fasistine chunta. Tai ar ta vad. lietuva pasmerke Saudo Arabijos fasistu nuzudyta Turkijoje zurnalista. Ar pasmerke fasistine Amerika uz ginklu tiekima Saudo Arabijai kad masiskai zudytu Jemeno zmones (tiekia taip pat ir chemini ginkla). Valdzios pi.de.riai, tai kaip cia su demokratija?

bumeris

bumeris portretas
o lietuva pasmerke Dzamalo Chasogio makabriska nuzudyma ambasadoje?

Anonimas

Anonimas portretas
Fasistai.

Galerijos

Daugiau straipsnių