Quantcast

SAM siekia tapti rajonų ligoninių dalininke

Grįžti į straipsnį

simonas

simonas portretas
Jai naudoja mūsų visų pinigus, turi tai būti padaryta skaidriai , o dabar to nėra todėl turim palaikyti šia reforma :) mažiau pinigų plaus :)

LL

LL portretas
Svarbu ne kas valdys ligonines o kad pinigai gydimo istaigom eitu paskui ligoni o ne per ligoniu kasas skirstomi butu tada gydymo istaigos butu suinteresuotos kuo daugiau ligoniu aptarnaut....o zmones gautu paslaugas ko dabar nera..

Dzūkas, bet ne py....kas.

Dzūkas, bet ne py....kas. portretas
Ale ir britcki šito žūsino morda.

Birutė

Birutė portretas
Ar tik ne Veryga kartais susirūpino blogu ligonių maitinimu?

Vieryga

Vieryga portretas
Paprasciausia yra psichiatrijoje - kas pirmas uzsidejo chalata, tas ir daktaras....

laikas

laikas portretas
suteikit gidyma psichiatrui o geriau ismeskit is kedes bet va caras neleidzia

Kolegos

Kolegos  portretas
Bet , kolegos , tik būtent A.Veryga surado valios ir jegu nusalinti du pagarsejusius Kauno klinikines ligonines švaistūnus G.Abeciūną ir K.Grigonį . Iki tol minisrerijos klerkai vis bijojo " garsiu " vadovu , tik stebejo kaip " ispumpuojamos " ligonines lesos ... Dabartinis vadovas dar dabar soke po to kaip susipazino su realua ligonines finansine padetimi po vandalu valdymo ... Neskubekime Ministra teisti .

Nuo jo veiksmų šoke esam visi

Nuo jo veiksmų šoke esam visi portretas
Rajonų ligoninėms šokas: A.Verygos ministerija planuoja beveik visiškai naikinti gydymo paslaugas provincijoje (15 minučių)............................ Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) rengia dar vieną gydymo įstaigų pertvarką – į vieną darinį norima sujungti rajonų ligonines ir didesnes apskričių centruose veikiančias gydymo įstaigas. Tai reiškia, kad rajonuose neliks jokių gydymo paslaugų, išskyrus būtinąją pagalbą, o net 100 km nuo namų nutolusias įstaigas pacientams dažniausiai teks pasiekti savo lėšomis.

Galerijos

Daugiau straipsnių