Quantcast

Lenkų politologė įžvelgia pavojų Lietuvos demokratijai

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Na, jei AMB ne KGB, tai tikrai pas mus politologū nėra. O lenkaitė tegu tvarką daro pas save. Linkėjimai.

...

... portretas
Na ir kiek 'konservams' tokia 'nuomonė' kainavo?..

Y-haha

Y-haha portretas
ko taip rūpiniesi svetimais miškais, nes jų atrodo niekada net nematei? Geriau rūpinkis Lietuvos miškais - Labanoro, Žaliosios giriomis Lietuvos nacionaliniu parku, Punios šilais, botaniniais-zoologiniais draustiniai, rezervatais. Vis nepatenkintas NATO kariuomene, nors šiame aljanse mes ir patys esame, nors ir prašome padėti apginti savo Tėvynę. bet tau troli, Y-haha, tėvynės gynyba, atrodo, visai rūpi. tau tūpi kad po naš Krym, būtų naša pribaltika.

Witowt Kiszki

Witowt Kiszki portretas
Ne tik lenkų politologė įžvelgia pavojų Lietuvos demokratijai, nes pamatė savos šalies demokratijos dusinimą. Juk ir mes nemažai rašėme apie Lenkijos teismų nedemokratinę reformą, apie Lenkijos opozicijos žlugdymą, apie valdžių atskyrimo keitimą., apie Kačinskių partijos kišimą į įvairius vadovaujančius postus. Dabar prie valstiečių tas pats imama daryti Lietuvoje.

Virmantas

Virmantas portretas
Tai gerai, kad valstiečių nukrypimą nuo demokratijos parašo nors ir svetimi politologai. Prasčiausia tada, kada politologams, korespondentams imama užčiaupti burną. Kai laisvo žodžio nebebus, negalėsi net rašyti ,,tai ar savų politologų nebėra?"

Julija

Julija portretas
O tai mes savų politologų neturime ???

Nuomone.

Nuomone. portretas
Is nuotrauku matosi kokie patenkinti ir su kokia ironija sypsenos.Zmones pabudote ir kelkites.Netikekite netikrais pranasais.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Jei tokiu vatniku nesumazes kaip sie du kometuotojai tai Lietuvos nepriklausomybei galas.

Saugosime

Saugosime portretas
Lietuvos demokratija reikia irasyti i raudonaja knyga greta sniego zmogaus. Jei lenku mokslininkai pedsaku dar randa, yra vilties islikti

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
o aš turiu priekaištų Lenkijos demokratijai... ir kas iš to?...

Hahaha

Hahaha portretas
Ot slehta ,atsirado mat mokinti mūsų valdžia tegu savo žiūri kai savo šalį pardavė jankiams ir kaip naikinami miškai Lenkijoje dėl jankiu okupacinių kareivinių,Von slehta iš Lietuvos

Galerijos

Daugiau straipsnių