Quantcast

L. Linkevičius vyks į JAV

  • Teksto dydis:

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius šeštadienį pradės trijų dienų darbo vizitą Jungtinėse Valstijose, kur susitiks su JAV valstybės sekretoriumi Johnu Kerry (Džonu Keriu).

Susitikime planuojama aptarti NATO viršūnių susitikime Velse priimtų sprendimų dėl kolektyvinės gynybos įgyvendinimą, padėtį Ukrainoje, dvišalį Lietuvos ir JAV ekonominį bendradarbiavimą, energetinio ir informacinio saugumo klausimus, Lietuvos narystės Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijoje perspektyvas, penktadienį pranešė ministerija.

Vizito metu ministras taip pat dalyvaus susitikimuose su JAV viceprezidento Joe Bideno (Džo Baideno) patarėju Mike‘u Carpenteriu (Maiku Karpenteriu), JAV Vokietijos Maršalo fondo prezidente Karen Donfried  (Karen Donfrid) bei šio fondo rengiamoje apskritojo stalo diskusijoje saugumo tema.

L.Linkevičius JAV taip pat susitiks su vietos lietuviais, dalyvaus Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 25-ųjų metinių minėjime JAV lietuvių bendruomenės namuose Baltimorėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
šito komjaunimo gaidžio niekas nelaiko,nors šiandien gali važiuot į fašistinę ukrainą ir gali kariaut,nes priešingu atveju gali už donbasą stot ir daug lietuvių,kurių smegenys dar neapmyštos ir kuriems amerikos šakalų melas jau senai nusibodo

Vostro

Vostro portretas
Gero poilsio vadui. Nelėbaukit te su ooooooo bbbbb aaaaa mmmmaaaa

Šulcas

Šulcas portretas
nesenai grįzo ir vėl,gal trusikus paliko
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių