Quantcast

L. Linkevičius su ES šalių ambasadoriais aptars Britanijos reikalavimus

  • Teksto dydis:

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius antradienį Vilniuje dalyvaus susitikime su Lietuvoje reziduojančiais Europos Sąjungos šalių ir šalių kandidačių ambasadoriais, kuriame bus aptariami migracijos klausimai, vyks diskusija apie Didžiosios Britanijos pozicijas dėl Europos Sąjungos reformos.

L.Linkevičius su ambasadoriais taip pat kalbės Ukrainos, Baltarusijos temomis, kitais Europos Sąjungos vidaus ir užsienio darbotvarkės klausimais, pranešė Užsienio reikalų ministerija.

„Čia tradicinis formatas, kurį organizuoja Europos Sąjungos Tarybai pirmininkaujanti šalis. Šiuo atveju tai būtu Nyderlandai“, - BNS sakė užsienio reikalų ministro atstovas spaudai Kęstutis Vaškelevičius.

Susitikimo metu taip pat bus apžvelgti praėjusią savaitę vykusio neformalaus ES užsienio reikalų ministrų susitikimo rezultatai, pasirengimas vasario 15 dieną vyksiančiai ES Užsienio reikalų tarybai. Pasak K.Vaškelevičiaus, joje, be kitų dalykų, planuojama diskutuoti apie sankcijų Baltarusijai įšaldymo pratęsimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių