Quantcast

L. Linkevičius: kol kas neaišku, kiek pabėgėlių atvyktų į mūsų šalį

  • Teksto dydis:

Lietuvos diplomatijos vadovas Linas Linkevičius vieši Liuksemburge: Europos Sąjungos užsienio reikalų ministrai neformaliame susitikime aptars Europą krečiančią migrantų krizę.

Kaip LRT RADIJUI sakė L. Linkevičius, akivaizdu, kad Lietuvai teksiantis migrantų skaičius bus didesnis, tačiau kol kas neaišku, kiek pabėgėlių atvyktų į mūsų šalį.

„Tie gandai sklando, ne pirmą kartą siūlo visokius skaičius. Komisijai ne kartą buvo pasakyta, kad vadovai savo sprendimu nepritaria tokiam privalomam dalinimui, tai čia yra atskira kalba, bet tai nereiškia, kad tai, ką esam prisiėmę, yra į „granitą įkalta“ ir mes nejudinsime. Be abejo, peržiūrėsime, ko gero, reikės daugiau jų priimti, diskutuosime. Mes tikrai esame pasiruošę prisiimti tam tikrą naštą ir tikrai nesakysime, kad tai ne mūsų reikalas. Dalyvausime tiek priimant sprendimus, tiek juos realizuojant, bet dabar sunku apie kažkokius skaičius kalbėti, turbūt ankstyva būtų“, – LRT RADIJUI sakė užsienio reikalų ministras L. Linkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KUR????

KUR???? portretas
Tautos referendumas siuo klausimu? Tauta smdo visokius Linkevicius, tai tegul jie pasiklausia tautos nuomones, kuri ir taip aiski.

Varis

Varis portretas
Referenduma del svetimsaliu ivaziavimo i Lietuva griezto apribojimo!

o man senai aisku

o man senai aisku portretas
kad lasiniu paltis lietuvos visai neatstovauja...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių