Quantcast

L. Linkevičius: Izraelio ambasados Vilniuje atidarymas – didelis žingsnis į priekį

  • Teksto dydis:

Izraelio ambasada Rygoje Lietuvos užsienio reikalų ministerijai atsiuntė notą, kad šios šalies diplomatinė atstovybė Vilniuje darbą pradės sausio 6 dieną, rašo „Lietuvos žinios“.

Ambasadoriumi paskirtas Amiras Maimonas, savo šalyje vadinamas diplomatijos veteranu. Kada jis įteiks skiriamuosius raštus prezidentei Daliai Grybauskaitei, kol kas nežinoma.

„Ambasados atidarymas - didžiulis žingsnis į priekį, jis žymi naują Lietuvos ir Izraelio santykių etapą. Tikiuosi, tai atvers galimybes dar glaudžiau palaikyti ryšius, intensyviau plėtosis ekonominis bendradarbiavimas, daugės investicijų. Izraelis turi gerai išvystytą aukštųjų technologijų pramonę ir aktyviai bendradarbiauja plėtojant dvišalius projektus su Lietuvos įmonėmis“, - sakė Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

Šiuo metu Lietuvos sostinėje veikia 33 užsienio šalių ambasados.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visai jau nuo proto nušokot

Visai jau nuo proto nušokot portretas
Statsitiškai užfiksuota, jog žydų LR teritorijoje esamu metu registruota apie 1000 asmenų. Apie kelis šimtus nuolat pravažiuoja visokių pilvotų Sarų ir idiotų-Joškių, na, ką? Tokiam kiekiui idiotų reikia ambasados? Laukimo salės oro uoste nepakanka - atia pasakai ir išpašolvonini juos kartu su jų prasmirdusiom apžėlusiom dukrom ir idiotais rachitikais bei negabiais lūzeriais-durniukais. Von juos, tuos išgamas. Ir kuo toliau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių