Quantcast

L. Graužinienė: valdančioji koalicija išliks iki Seimo rinkimų

  • Teksto dydis:

Nepaisant nesutarimų, valdančioji koalicija išliks iki Seimo rinkimų, mano parlamento pirmininkė Loreta Graužinienė.

„Net neabejoju, (kad išliks) kito ir pasirinkimo nėra“, - trečiadienį Žinių radijui sakė Seimo vadovė.

Darbo partijos atstovė taip pat teigia neįsivaizduojanti socialdemokratų dirbant konservatorių remiamoje mažumos Vyriausybėje ir vadino tai sena „Gedimino Kirkilo svajone su Andriumi Kubiliumi“.

„Čia galbūt tik kai kurių vyrų pasvajojimas sugrįžti į valdžią“, - kalbėjo L.Graužinienė.

Seimo rinkimai turėtų vykti 2016 metų rudenį.

Įtampa tarp koalicijos partnerių kilo šią savaitę, kai pirmadienį premjeras socialdemokratas Algirdas Butkevičius nurodė kultūros ministrui „darbiečiui“ Šarūnui Biručiui per savaitę atleisti kultūros viceministrą, taip pat Darbo partijos narį Vytautą Vigelį. Šios partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis iš pradžių teigė, jog partija nesiruošia daryti jokių keitimų, tačiau antradienį V.Vigelis atsistatydino.

Valdantieji nesutaria ir dėl Seimui pateikto naujojo socialinio modelio, kurio dalis yra darbo santykių liberalizavimas. Ministras pirmininkas ragina parlamentą greitai priimti Vyriausybės pateiktas keliasdešimties teisės aktų pataisas, tuo metu Seimo pirmininkė teigia, kad priimant socialinį modelį nebus daroma jokių skubių sprendimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trolis

Trolis portretas
Laikas grįžti į Sorento, t.y. į Ukmergę, nes mieste buhalterių trūkumas. Jau nusibodo jos nusikalbėjimai, net nebejuokinga.

pamiršo

pamiršo portretas
akurat, tik pamiršo pridėti žodį "tikiuosi"...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių