Quantcast

L. Graužinienė atskleidė, ką Darbo partija rems antrajame rinkimų ture

  • Teksto dydis:

Darbo partija (DP) rajonuose, kuriuose antrajame ture neturės savo kandidato, stengsis paremti koalicijos partnerius, tačiau kiekvienas skyrius priims sprendimą savarankiškai pagal situaciją, sako partijos vadovė Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

„Kiekvienu atveju šių rajonų skyrių tarybos priima sprendimus, ką jie remia. Pirmiausia mes stengsimės paremti savo koalicijos partnerius, su kuriais dirbame Seime ir Vyriausybėje, t.y. socialdemokratus bei „Tvarką ir teisingumą“, bet kiekvienu atveju kiekviename rajone situacija kita, todėl skyriaus taryba priima sprendimus“, - penktadienį žurnalistams Seime sakė L.Graužinienė.

Daugiausiai mandatų tarybose gavę valdantieji socialdemokratai yra nusprendę tose savivaldybėse, kuriose socialdemokratas nebekandidatuoja, paremti koalicijos partnerių „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ atstovus.

Valdančiajai koalicijai priklausanti Darbo partija per savivaldos rinkimus surinko 8,4 proc. balsų. Darbo partijos gautų mandatų skaičius, palyginti su praėjusiais savivaldos rinkimais 2011-aisiais, aptirpo nuo 165 iki 148 mandatų šiemet.

„Darbiečiai“ neiškovojo nė vieno mandato Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NACIONALINIS PASAULIO LIETUVIU STREIKAS

NACIONALINIS PASAULIO LIETUVIU STREIKAS portretas
.Kaune Laisves al. 105 , SANKCIONUOTAME MITINGE 2015.03.07d. del kai kuriu Kauno teiseju tycinio nekompetetingumo, atvyke sveciai pateike pareiskima ir Mitingas isbalsavo, ir paskelbe PASAULIO LIETUVIU 72v. NACIONALINI STREIKA pries POLITINE ir TEISINE KORUPCIJA atidarytu. 2. Skaitykite ir susipazinkite su nuotaukomis WWW.ANTIKORUPCINISSTREIKAS.LT 3.Kauno ziniasklaida nusikalstamai praignoravo. 2.K

nieko kito

nieko kito portretas
ir negalima buvo tikėtis. Jie net už georgijaus vabalus nubalsuotų, kad tik ne už opozicijos atstovus.

Taip

Taip portretas
Rinkėjas turi pats apsispręsti , nes ne partija svarbiausia, o Tėvynės saugumas ir tvirtumas ...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių