Quantcast

L. Balsys po nutraukto tyrimo: klaida buvo pūsti į nežinia kieno alkotesterį

Grįžti į straipsnį

Ketinantis emigruoti Lietuvis

Ketinantis emigruoti Lietuvis portretas
Kur sio seimuno sazine??? Man ir baisu ir geda, kad tokie seimunai priimineja istatymus, tai nera ko cia ir stebetis, kad sazyningi ir protingesni pilieciai, neatlaike tokiu patyciu emigruoja i normalias salis.

Orvelo ūkis Lietuvoje

Orvelo ūkis  Lietuvoje portretas
Ko tik nėra tam gyvulių ūkyje. Čia ne tik kiaulės, bet ir girti zuikiai lygesni už kitus .

tyletu chronius sikna suraukes

tyletu chronius  sikna  suraukes portretas
dabar dar purkstauja, matai jam ne ta alkotestery pakiso , , y savo snuky pries veidrody pasiziurek --geriau pasakys nei ,kadd tas alkotesteris......

arunas

arunas portretas
žmogus sėdi ar seime ar ant klozeto,jam poxui,jis neliečiamas... Šurikai,būk diedas o ne gaigys,prisipažynk,tauta ės tave iki grabo,šunvote

tv

tv portretas
ISSIBLAIVE , tai dabar galima visus durniais laikyt .ERELIS NR. 1tv

butkus

butkus portretas
linas balsys

Kalėdų dvasia

Kalėdų dvasia portretas
Išsaugokime katalikišką Šv. Mato gimnaziją http://peticijos.lt/visos/74564

mesk

mesk portretas
slikstus alchogolikas durniu ijunges ir kitus kvailiais laiko viska jau pasako apie ta zmogu veidas pragertas kaip gali priimineti kokius istatymus su pragertom smegenim

As

As portretas
Ne Balsys,o baslys....homosovietinis produktas,kuriu 2/3 seima sudaro.Del to mes patys kalti.

NEGALIMA I SEIMA ISIKEISTI ZURANLISTU- PROVOKATORIU

NEGALIMA  I  SEIMA   ISIKEISTI  ZURANLISTU- PROVOKATORIU   portretas
Kas pakiso isderinta alkotesteri ?

Kaunietis

Kaunietis portretas
jei nors krisleli sazines turetu, tai prisipazintu, atgailautu bent...

Patyręs

Patyręs portretas
Patarimas kai apkaltino esant girtu reikejo per valanda pasitikrinti pas norkologus ir pristatyti pažyma kad blaivus. O ne po mėnesio sugalvoti kaip išsisukti

Silva

Silva portretas
Ko girtas zuikis nepridaro: ir vilką papjauna, ir lapę nud...

Anonimas

Anonimas portretas
Kadaise seime buves vienas sako ;zinojau ,kad seime gerai .Bet ,kad sitaip gerai nenumaniau.O verkslena ,kad jie persidirba ziovaudami per naktele uliavoje.Paigailekite leblena.

Anonimas

Anonimas portretas
Oi daug klaidu daroma ivairiu valdymo sistemu darbe. Nera ne vienos patikimos .Teisininkai turetu kovoti uz teisybe,bet patys jos neturi.Reiketu pries renkant i seima ar Prezidentus patikrinti sveikata.Sergantis,ligotas zmogus negali dirbti atsakinga darba.Kad ir po sirdies kraujagysliu ar kitu svarbiu organizmui operaciju.

Nuomone

Nuomone  portretas
Balsy tai ko toks paslaptingas? Nuo ko gydaisi? Juk esi isrinktas ir esi viesas asmuo ir turime zinoti kokia liga uzklupo? Meluoti daugelis iprate ir mulkinat rinkejus.Alkocholiku seime neturi buti.O valstybes valdime neturi butiligoniu ,operuotu ivairiom ligom serganciu.

du

du portretas
Atitinkamos tarnybos turetu susidometi abejotina musu valstybingumo objekto apsauga, nes seimo APSAUGA nieko nemato negirdi ir t.t.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
VIEN Į TAVO SNUKI PAMAČIUS,PASAKYT GALIMA BOMŽAS,KAM TAS ALKOTESTERIS.O JIS PARODĖ LIETUVAI,KOKIE SEIME SĖDI IR KOKIUS GALI ĮSTATYMUS PRIIMTI.TODĖL LIETUVA NUO TOKIŲ IR SĖDI SUBINĖJE.

ONUTE

ONUTE portretas
Bet jis daug garbingesnis,nei ta slyksciai izuli, "panele" girta sukelusi eismo sutrikimus ir su vyr gydytoju izuliai ieskanti savo nekaltumo. "Nekaltoji nekaltybe". Slykstu.

MASTAU

MASTAU portretas
Kaip tokie gali dirbti prezidentūroje ar seime, jeigu mėnesio laiko reikia suprasti kur pūtei ir kiek pripūtei. Bet kodėl pūtė jis negali suprasti iki dabar.............

patamsiai

patamsiai portretas
klaida buvo, kai prisipūtes po seimą šlaistėsi ,klaida buvo kai iš prezidentūros atleido, bet nepaviešino už ką, o didžiausia KLAIDA tai išrinkimas į seimą.

neapsimeskite, kad nieko nenutiko

neapsimeskite, kad nieko nenutiko portretas
geriantys nesupranta vieno - ne vien alkotesteris parodo, kad esi išgėręs.Nuo išgėrusio sklinda alkoholio kvapas.kvapas.Neapsimeskite, kad nieko nenutiko, tegul tai būna gera pamoka.Antro šanso taip išsisukinėti gali nebebūti.

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
TURI TRAUKTIS TOKS TEISUOLIS IŠ SEIMO

Milda

Milda portretas
dar vienas apsimelavęs seimūnas... matyt, iš neliečiamųjų sąrašo, apsaugotas iš visų pusių... dėl to ten visi ir veržiasi, nes žino, kad galės daryti ką nori ir nieko nedaryti...

Nu

Nu portretas
matai Balsį, kai esi girtas nesuvoki į kieno ir kokį alkotesterį puti, o kada pradeda veikt smegenėlės išsiblaivius jau supranti, kad reikėjo to ir ano nedaryt. Alkoholis vat ir yra toks dalykas, ką padarai ir ko nedarai būdamas blaivus. Tai va jau gal užčiaupk savo šiknikę ir tylėk, o tai dar kartą pasirodai, kad tikrai buvai neblaivus, nes nesupratai net ką darai. Tai dar vienas patvirtinimas-nesuvokimas. Nieko nepadarysi, tokia to alkoholio kontaindikacija.

petras gramulis

petras gramulis portretas
Oralinio sexo megejas,ka pasiulo viska i burna ciulpt grebia balamutas

nija

nija portretas
Na pirmiausia tai neigimas,visi geriantys neigia,jei kruva mato,kad pageres tai tik vienam atrodo,kad jis blaivas,toli dar iki gydymosi,oi toli

ona

ona portretas
tai reiskia ,kad ponas nesigydys nuo alkoholizmo ir toliau sedes seime geda del bedanciu pareigunu kurie neirido akivaizdziu faktu

Anonimas

Anonimas portretas
Paprasta i kandikli kuris yra politeleniniame maiselyje su svirkstu pradutes politelenini pakuote ipurski alkoholio ir po to zmogus issipakuoja atseit nepaliesta kandikli ir papucia i matuokli.. Va tau ir promiles gaunas

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"L. Balsys po nutraukto tyrimo: klaida buvo pūsti į nežinia kieno alkotesterį" Ko tik prisigėręs nepadarai?

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Apsauga nemate laip isejo .kaip sedo i masina ,isvaziavo,miegojo?Tai ka nematytu ,kai teroristas iseitupadejes bomba?Apsurdas kazkoks.

haris

haris portretas
vykit ji lauk arba as emigruoju :)

balsy

balsy portretas
dabar pradėk apkaltą žiniasklaidai, užsidirbsi babkių, turėsi vėl iš ko nuotaiką "palaikyt". Bjauru, jei rimtai

PROVOKACIJA

PROVOKACIJA portretas
Pries Seimo nari N E P A V Y K O .Dabar reike issiaiskinti kas pakiso isderinta alkotesteri

Kauniete

Kauniete portretas
kam seime priesaika reikalinga .jai lauzai ir tau nieko nebus

Ita

Ita portretas
Kas isejo ir kaip isejo is seimo nieks nemate ,tai kaip cia sugebeta geda.......o ir dar jus palaikiau ir tikejau......nuvylete

nepasitikime Balsiu

nepasitikime Balsiu portretas
Koks skirtumas į kieno? Į žurnalisto. Svarbu ką jis rodė, o tai matė visa Lietuva. Gėda, Balsy. dabar suprantame, už ką tave ištrenkė iš Prezidentūros.

...

... portretas
Kadangi Balselis ne į Gydymo įstaigą bėgo kraujo priduot, o pakampėmis į namus (tai KAS jį parvežė?..), o dabar ir VĖL MELUOJA, tai... jam priklauso APKALTA už savo konstitucinės priesaikos sulaužymą.

susierzinus

susierzinus portretas
nu nebejuokinkit ir durneliais nelaikykit rinkeju ,pabodo tie spektakliai visu ,kurie save isivaizduoja dievai ,vienas vienoki spektakli kitas kitoki ,bet neivienas neatsako uz savo nesamones ka jie kitokie pilieciai ,eilini zmogu iskart nubaudzia net neidomus pasiteisinimai,neismoket algos ir butu uz ka kelt atlyginimus ir pensijas ,tada nustotu komedijinius filmus kurt ,cia jau nebe filmai bet serialai,zmonem prizada kelt atlyginimus bet pasirodo ner is kur nes arteja sventes reik premijas alkoholikam ir Pukeliam, visokio plauko ir nukrypimo prisirinko ,is ko gers jeigu negaus premijos ,ar meiluzem dovanom.

buvo girtas girtas?

buvo girtas girtas? portretas
Jei jis būtų buvęs blaivus tai iš karto būtų nuėjęs į medicinos įstaigą ir pasiprašęs , kad patikrintų jo blaivumą. O kai jis buvo galimai girtas, tai gal kažkur dingo ir nesirodė net policijai.

Nenustatyti galima ir tyčia?

Nenustatyti galima ir tyčia? portretas
Jei nenustatytas nei vienas asmuo matęs balsį vairuojant tai nereiškia, kad jis negalėjo vairuoti. Pavyzdžiui jei blogai ieškos tai ir neras tokių asmenų, t. y. nenustatys. Žodis nenustatyta, reiškia, kad nerasta, bei jei nerasta tai nereiškia kad jų ir nebuvo. Nerasti galima ir tyčia.

nenustebes

nenustebes portretas
jei toks blaivus buvo, tai ko pasislėpė savaitei namuose. Eilinis seimo melagis .

Vile

Vile portretas
Cia kas - jumoras? Jis pute i kazkieno pripusta alkotesteri? Tai kas jam trukde pusti dar karta? Nejaugi sitas girtuoklis issisuks ir, tietoj to,kad eitu gydytis ir toliau "dirbs" seime? Pasaulio pabaiga, ne kitaip. Juk plika akimi buvo matyti,kad girtas,o dabar stai pasirodo blaivus?! Na,jeigu sitas, prisidirbes iki tokio lygio, liks seime, tai njebezinau, kokia musu valdzia ir is kokiu neriu susideda seimas - korumpuotu, alkoholiku, be kompetencijos (tas ypatingai pasimato priimant istatymus). Kaip Lietuva gali atsistoti ant koju, kai tokia valdzia? Juk zuvis puva nuo galvos. Paziuresime,kaip seimas toleruos toki elgesi ir idomu,kas nustate,kad jis buvo "blaivus". Gal tie medikai,kuriu globoje jis buvo,kaip informavo seima. Vienai veikejai girtumo slepimas baigesi posto praradimu ir ne tik jai, bet ir medikams geruoju nesibaige. Idomu,kaip bus dabar? Negali seime dirbti tokie nesaziningi veikejai - vyti juos lauk.

Beda

Beda portretas
Jei esi alkoholikas, tai pripazink SAU ir kitiems.

Ona

Ona portretas
Na ir melagis

Pagal save

Pagal save portretas
Kurmis paršo akimis.Bet nemaži paršai,išrenkantys tokius.Pagal save.

Nuomone.

Nuomone. portretas
O kas juos patalpina? Juk ne marsieciai? Matosi,kad runkeliu nemazeja.Jiem pazada,pakalba ir balsuoja.Stai Matijosaiti dar esant iki rinkimu metam rengia ,reklamuoja i Prezidento posta.O ar jis tinkamas zmogeliai pamastykit,kad paskui ;;;kaip pateko nerasytumet???

Paprastas žmogus

Paprastas žmogus  portretas
Išsisuko

a

a portretas
pirma klaida, kad tokie gimsta, na gerai gimė, antra klaida, kad tokie patenka į seimą, su kiaulės akim

kaunietis

kaunietis portretas
jo....masiulis irgi kysio nepaeme. balsys irgi blaivas. nevairavo. bet darbe nubuvo irgi. na viskas tvarkoje musu valstybeje. tfu blin kokius urodus mes isrenkam...

saulyte

saulyte portretas
maziau tegul gincijasi ir uzpakalyje smegenu nera geriau dirbtu savo darba o ne rietusi tarpusavyje del geresnio kasnio

Pijus

Pijus portretas
Tik laiko klausimas kada būsi pagautas. Patys žmones tave pastebėję gatvėje praneš policijai.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pats žurnalistas, ir šmeižia savus. Pažiūrėk į veidrodį. Jis viską pasakys. Tokiems ,,ligoniams", seime vietos turėtų neatsirasti.

na

na portretas
turi pinigėlių geram advokatui...

iškart pasakiau

iškart pasakiau portretas
kad tai nesąmonė ir nėra ko pūsti. o kas dabar bus jį apskundusiai A.Maldeikienei? ar jai nė trupučio ne gėda ?

h20

h20 portretas
kaip sakydavo senoliai: papusk oziui i subine, kad ragai issitiesintu...

R

R portretas
Girtuoklis melagis

tiesa

tiesa portretas
nereikia gerti iki tokio stovio kad net nezinai i ka puti

būtų buvęs blaivas

būtų buvęs  blaivas portretas
- tai ir nepūstų į bet kokį alkotesterį. Arba jei būtų ne toks girtas- tai būtų pats išsikvietęs policiją , įrodęs neblaivumą ir parodęs, kad žurnalistai šmeižia.

Galerijos

Daugiau straipsnių