Quantcast

A. Kubilius paskirtas Politikos komiteto pirmininku

Konservatorių partijos suvažiavime šeštadienį Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) vairą naujam lyderiui Gabrieliui Landsbergiui užleidęs ilgametis partijos vadovas Andrius Kubilius tapo šios partijos Politikos komiteto pirmininku.

Partijos vadovo pareigas A.Kubilius ėjo nuo 2003 metų ir šį pavasarį vykusiuose rinkimuose dėl šio posto nebesivaržė.

Politikos komiteto, kuris rūpinasi partijos tapatybe ir jos politikos tęstinumu, vadovo pareigose A.Kubilius pakeis parlamentarą Arvydą Anušauską.

A.Kubilius lieka Seimo konservatorių frakcijos seniūnu, BNS patvirtino partijos atstovai.

Suvažiavime patvirtinti šeši partijos pirmininko europarlamentaro G.Landsbergio pavaduotojai. Jais tapo Seimo vicepirmininkė Irena Degutienė, TS-LKD Jaunimo bendruomenės pirmininkė Aistė Gedvilienė, Seimo nariai Dainius Kreivys ir Vincė Vaidevutė Margevičienė, buvusi europarlamentarė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė ir Palangos meras Šarūnas Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam NA NA

tam NA NA portretas
ko pergyveni? nevesk savo vaikų ar anūkų į tuos tau nepatinkančius darželius, vesk juos į rusų darželius, juk pasirinkti yra iš ko. O dabar naktimis nemiegi, nes tau konservatoriai ant "mazolių" lipa? tai gydykis, bet pirmiausiai, išmok rašyti be klaidų, troli ruski.

NA NA

NA  NA portretas
kaip pasakytu "tas pats ybis " tik kitoj saujoj _____niekas nesikeičia ,nes konservatoriai vėl į politiką įvels vaikus ir jų tėvus norinčius gauti vietas darželiuose ______landsbergių dinastija , mins ant mozolių jauniems tėvams ,nes jų biznis yra mažų vaikų sąskaita , krauti sau kapitalą ,gaunant iš valstybės privelegijų ,,,,,sėkmės rinkimuose prisigrybauti ,,,,

czbn

czbn portretas
Manau reiktu kitur ruostis...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių