Quantcast

Krizės tyrėjai Seime apklaus G. Kirkilą ir M. Starkevičiūtę

Grįžti į straipsnį

prie kirkilo

prie kirkilo portretas
dauguma turejo konservai

gana

gana portretas
ko noret paklausti is to kas seime vaiksto girtas ir paskui pabega veliau kiaules akimis aiskina kad negere

Kęstas

Kęstas portretas
Išvogė šie žmonės Lietuvą. "Nepaisant pasaulinių laimėjimų, Lietuvoje išgyvenamumas sergant onkologiniais susirgimais išlieka vienas žemiausių Europoje, nes, kalbant apie inovatyvių vaistų prieinamumą, Lietuvos politikai pacientams kompensuoja tik 50 procentų to, ką jau galėtų kompensuoti." Kur nueina pinigai? Kyšiais į politikų dėžutes nuo alkoholio. Norite ilgiau ir sveikiau pagyventi? Dabar žinote, kaip tai galite padaryti. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

o žmogelį senei būtų pasodine

o  žmogelį senei būtų pasodine  portretas
ir kas išto juk vsio zakona ir viskas legalu ir taip turėjo but ar bent katra tokį parazitą nubaudė nei vieną

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
NA IR IŠ KUR TAS PROTAS PAS KIRKILĄ,KADA ŽMOGUS BAIGĘS AUKŠTĄJĄ KOMUNISTINĘ POLITINĘ MOKYKLĄ.JUK TEN DĖSTĖ TIK LENINO MARKSO,ENGELSO TEORIJĄ.IR TAI DAR DABAR PRIPAŽYSTA VALDŽIAGYVIAI,KAD KIRKILAS SU AUKŠTUOJU ĮSILAVINIMU.NEJUOKINKIT LIETUVOS.

nebūtų

nebūtų portretas
buvę tais laikais valdžioje konservatorių ir jų prezidentės, tai manau nebūtų ir Astravo atominės, o visa kita ištaisoma, bus tų pinigų

sis

sis portretas
genseko AA palikuonis apsimes amnezija nes per pypke isgaravo visi /failai/ juk socmafija tai /ungurys/ politiniuose labirintuose....

magnolija

magnolija portretas
i cype ta auksto partinio instituto aukletini.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
ką ten jie prisimins?...

motas

motas portretas
Uz 5 eurus 7metai kalejimo,o uz milijonus pavogtus pagyra?

Mano nuomone.

Mano nuomone. portretas
Kestai simta procentu teisus.Jie ne tik krize padidino.Jie stekeno Lietuva nuo pat gimimo.Jie voge .prichvatizavo,griove ,o siunde ant Landsbergio.Juk taip nusikalteliai darp.Ir mat dar seniai atskilo ir jiem islaikyma klanui valstybes duok.Lauk is seimo.Ir ne tk lauk ,ir atsakomybes.

Kęstas

Kęstas portretas
Svarbiausi veikėjai, nuskurdinę Lietuvą, yra socdemai ir konservatoriai. Dabar jie vėl veržiasi į valdžią. G.Landsbergio planas: 1. Apsimesti socialistais, pažadėti provincijai aukso kalnus iš skurdaus Lietuvos valstybės iždo. 2. To dėka išstumti valstiečius iš valdžios ir apsaugoti Maximą bei kitus verslo ryklius nuo valstiečių bandymų sutvarkyti mūsų laukinę, Lietuvą skurdinančią, rinką. 3. Maximos bei kitų verslo ryklių pinigų dėka likti valdžioje iki mirties ir perduoti valdžią sekančiam Landsbergių anūkui. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Galėtų iškart ir uždaryt.

Galerijos

Daugiau straipsnių