Quantcast

Kremlius: Lietuvos prezidentė turės galimybę pakeisti savo nuomonę apie „Zapad“

Grįžti į straipsnį

Raimondas M.

Raimondas M. portretas
Kviečiame Rusiją ir Izraelį į NATO. Kartu mes esame stipresni!

Anonimas

Anonimas portretas
Putinas maladiec vyras gerbiu ir myliu tokiu dAugiau

Žemyna

Žemyna portretas
Ir ko vyrukui taip blizga akutės, taip rūpi ta Lietuva ir jos prezidentė. Ko tokiai galingai šaliai apskritai pastebėti, kas ten ką daro, kalba?..

Fet

Fet portretas
Faktas, kad Rusijos politika yra nenuspėjama. Kaip ir "Zapad17" su kai kuriais incidentais ar Krymo užėmimu. Lietuva turi ir privalo būti vieninga.

russo turisto

russo turisto portretas
Какая отвратительная рожжаа...

Povilas

Povilas portretas
Moralas toks, kad Rusija visas agresijas įvykdė prisidengdama manevrais...Liūdna ir gaila , jog atsiranda "trumparegių", ir tokių bus visada, kuriems praėjus 3-5 metams po kokios nors anų agresijos, o dar ir pavarius agitacijos kiek daug "taikos" balandžių paleido ir kaip taiką myli, istorijos neišmanėliai...puls rusus ginti bei visiems atsargiesiems "kabinti makaronus" apie šizofreniją, sapnus , fantazijas ar panašius dalykus. TIESA tokia, kad rusas nekovojo nei vieno teisingo karo, nebent Napoleoną kadais išvijo ... Ko gero tai ir yra vienintelis teisėtas jų karas [ ir laimėtas ]. Kiti visi buvo agresyvūs žemių grobimai , žmonių žudymai, prievartavimai, žiaurūs kankinimai. O jų pasididžiavimas, 2-asis Pasaulinis laimėtas su didžiule užsienio šalių pagalba.

Rusams

Rusams portretas
Tai kodel ruseliai cia atvyksta arti Baltijos saliu,o ne vyksta I savo tundras,juk sitiek zemiu,plotu turi.O cia tik suka ir suka savo sparnuotus lektuvelius ir vis gasdina patys bijodami.Jie gi niekaip negali susitaikyti ,kad Imperija sugriuvo.Vieni like gyventi nemoka,tik vogti,gazdinti ir zudyti.Dabar stato ,dar statys vis arti Lietuvos.Tai gi Rasija gyvenkite savo gyvenima ,nemaisykite kitoms salyms gyventi.Bet kur buvus kur nebuvus..vel manievrai,gasdina kaip tie musulmonai.

arte

arte portretas
nesuprantu šito širšalo. NATO irgi mokymus visur organizuoja, kitose šalyse mokymai irgi vyksta, tai kodėl tiek triukšmo ir baimės dėl Zapad pratybų ? Todėl, kad organizuojami rusijos ? Išeina, kad NATO gali kur nori ir kaip nori organizuoti pratybas, o Rusija ne ? Šiaip tai man giliai nusispjaut, kas kur ten vyriškus žaidimus žaidžia, tačiau, kai tiek dėmesio ir pinigų šiems pasižaidimams skiriama, bjauru darosi.

jei liks laiko

jei liks laiko portretas
kaip jankiai pasakys taip ir bus

cesa

cesa portretas
Nedekite tu slyksciu kremliasnukiniu nuotrauku.

Kodėl Lietuvos prezidentė turėtų keisti savo nuomonę?

Kodėl Lietuvos prezidentė turėtų keisti savo nuomonę? portretas
Tiek prieš „Zapad“ Putino Rusija buvo agresyvi, mafijos valdoma valstybė, tiek ir po „Zapad“ liks tokia pat.

Skaites

Skaites portretas
skelbia kad pratybose berods 12.000 baltarusiu + 3.500 rusu, tai is kur tas 100.000?

Anonimas

Anonimas portretas
Barškučiai taip nesulaukė "rusų puolimo" ir net nesiteikė suskaičiuoti 100 000 rusų karių pratybose, bet užsakytą isteriją reikia tęsti, nes su tuo lozungu galima nevaržomai didinti išlaidas auksinių samčių pirkimui ir paminant valstybės Konstituciją dislokuoti svetimšalių kariuomenę, greitai visa valstybė taps jankių kariniu poligonu.

taigi

taigi portretas
> aisti, kada išsinešdinsi iš Wilno ir Memel? "gud lak atėjūne"

susidomėjas

susidomėjas portretas
koks briedas...... ziauru

Kaunietis

Kaunietis portretas
Jo.. akys visai kaip matijosaicio. Matyt, nuo vieno lovio...

fufu

fufu portretas
kiaulės akys

aistis

aistis portretas
ir pirmokui aisku ,kodel rusai sumane "susilti"-patriuksmauti tokioje mazoje teritorijoje??!! ...tai okupuotas Karaliaucius =ant ribos su NATO bendrija ..".gud lak!"kaip sako jankiai ..taciau teneturi iliuziju lengvai uzgrobti pabaltiji rusiukai [tunantys Lietuvoje] teritorine aplinka apsoliuciai ne ta kaip buvo 1941m. mes ne vieni!! o zirinovskiu [su ispuvusiomis smegenimis] pakalikai turi laisva pasitraukima I rytus.,is ten jie gali putotais snukiais dergti vakarus "gud lak" atejunai

Galerijos

Daugiau straipsnių