Quantcast

Konservatorių, „valstiečių“ ir socialdemokratų reitingai stabilizavosi

  • Teksto dydis:

Opozicinė Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai pagal populiarumą toliau nesmarkiai lenkia valdančiąją Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą (LVŽS), o abi partijos kartu su socialdemokratais išlaiko stabilius reitingus, rodo šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbta „Vilmorus“ apklausa.

„Reikia pasakyti, kad Valstiečių ir žaliųjų sąjungos reitingas stabilizavosi. Ilgą laiką buvo kritimas, o dabar stabilizavosi. Šios trys partijos (konservatoriai, LVŽ ir socialdemokratai – BNS) yra lyderės, o visos kitos gerokai mažiau turi populiarumo“, – BNS sakė „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys.

Jis kalbėjo, kad penktadienį Liberalų sąjūdžiui kaip partijai pateikti įtarimai neturės didelės įtakos reitingams.

„Eligijaus Masiulio istorija – tas įvykis sumažino partijos reitingą beveik tris kartus. Kritimas buvo neregėtas, bet ten įvykis buvo vaizdingas ir suprantamas: pilna pinigų dėžė, padėta automobilyje. Jeigu istorija susieta su institucija, sudėtingais ryšiais, tai būna kitaip“, – teigė V. Gaidys.

Apklausos duomenimis, rugsėjį už LVŽS ketino balsuoti 13,5 proc. (liepą – 12,9 proc.), už konservatorius – 14,1 proc. (13,5 proc) rinkėjų. Socialdemokratų reitingas rugsėjį siekė 9 proc. (liepą – 9,7 proc.).

Apklausos duomenimis, kitos partijos neperžengtų 5 proc. rinkimų barjero, tarp jų – ir opozicinis Liberalų sąjūdis. Rugsėjį už liberalus ketino balsuoti 4,1 proc. (4,9 proc.).

„Vilmorus“ apklausa atlikta rugsėjo 8-17 dienomis

Praėjusią savaitę paskelbti naujienų agentūros BNS užsakymu rinkos tyrimų kompanijos RAIT atliktos apklausos rezultatai parodė, kad „valstiečiai“ ir opoziciniai konservatoriai šiuo metu turi vienodą rinkėjų paramą. Už abi partijas tyrimo metu rugpjūtį žadėjo balsuoti po 18 proc. apklaustųjų. Trečioje vietoje įsitvirtinusi Lietuvos socialdemokratų partija – ją žadėjo palaikyti 11 proc. apklausos dalyvių. Už Liberalų sąjūdį ketino balsuoti 9 proc. respondentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

,,Kaunui''

,,Kaunui'' portretas
O kodėl tau taip nusibodo ,,ta senė''Degutienė,kuri ir protinga,ir puikiai dirba,bet neužkliūva tokia Šiaulienė ,tuo labiau tas seniokas,gerokai vyresnis už Degutienę Vinkus?O ar būtinai amžius svarbiausia atsakingiems darbams?Juk kur kas jaunesni yra Gražulis,Skardžius ir dar kai kurie...Ką gi jie yra daugiau nuveikę už tavo taip nemylimą Degutienę?

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Anonimas

Anonimas portretas
Sita sene nori su Gabriu pasivanoti,vis kartu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių