Quantcast

Konservatorių sąraše į Vilniaus tarybą – ir B. Burgis

  • Teksto dydis:

Konservatorių Vilniaus konferencija ketvirtadienio vakarą patvirtino kandidatų į sostinės savivaldybės tarybą sąrašą, jame - ir iš Kauno technologijos universiteto (KTU) gimnazijos direktoriaus posto besitraukiantis Bronislovas Burgis.

„Tai principingas švietėjas, kuriam moralinės vertybės ir mokinių ateitis yra aukščiau visų autoritetų. Tikiu, kad jo patirtis ir žinios bus vertingos mūsų komandai“, - BNS sakė Mykolas Majauskas.

Jis yra Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidatas į Vilniaus miesto merus.

Apie pasitraukimą iš pareigų KTU gimnazijoje B.Burgis pranešė lapkričio pradžioje. Viešame laiške KTU gimnazistų tėvai teigė, kad B.Burgis pasitraukė po konflikto, kai viena gimnazijos mokinė viešai užsirūkė ir tuo pažeidė taisykles, tačiau atsisakė palikti gimnaziją, o jos tėvai apskundė įvairioms institucijos B.Burgį. B.Burgiui yra pateikti įtarimai dėl grasinimo.

B.Burgis TS-LKD kandidatų sąraše į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą įrašytas septintuoju numeriu.

Pirmasis šiame sąraše - M.Majauskas. Antuoju numeriu įrašytas savivaldybės tarybos narys Valdas Benkunskas, trečiuoju - buvęs energetikos ministras Arvydas Sekmokas, ketvirtuoju - korupcijos skandale pagrindiniu liudytoju buvęs tarybos narys Vidas Urbonavičius, penktuoju - tarybos narė Paulė Kuzmickienė, šeštuoju - tarybos narys Gediminas Švilpa. Aštuntuoju numeriu eina Vyriausybės atstovas Vilniaus apskrityje Audrius Skaistys, devintuoju - sostinės savivaldybės tarybos narys Povilas Tamošauskas. Sąrašo dešimtuką baigia jaunasis konservatorius Adomas Bužinskas.

Savivaldybių tarybų ir tiesioginiai merų rinkimai vyks kitų metų kovo 1 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to kaip

to kaip portretas
Kur jūs radote, kad Burgis eina į merus?

Remis

Remis portretas
Paskutinieji trys-šiaip sau.

kaip

kaip  portretas
gali sveikatos problemu turintis bronius eitii merus,idomus zaidimai del balsu piramides virsunei
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių