Quantcast

Konservatoriai skundžia VRK sprendimą dėl „Naisių vasaros“

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Reikia pabaigt pradėtą procesą, ir 'teroristinės organizacijos bruožų' turinčią Konservatorių partiją paskelbt už įstatymo ribų.

Pensininke

Pensininke portretas
Ar normalaus proto seimo nariai ( dabar konservatoriai) tycia temptu laika del NIEKU. Man ta " Naisiu vasara" jokios itakos nedare ir nedaro. Konsertvatoriai, aiskinkites savo rimtas ale korupcines PROBLEMAS, o neieskokit swlieku kur ju nera.

Anonimas

Anonimas portretas
Konswervatoriu partija reiktu vadinti griovimo partija,nes jie tik griauna ir griove ,o nuveike nieko,bet jie negali pakesti kai nauja perspaktyvi komanda daro pertvarkas,kurios trukde gyventi ir nevede lietuvos i gera puse,visa laika smukde zemyn.Dabar pradedam pajusti pagerejima,bet tie b.s.p.,vis kaisioja pagalius i teisingo,patikimo vezimo ratus.lietuvis.

...

... portretas
Cypia 'konservai' kaip žiurkės į kampą įvarytos.

nemačiau

nemačiau portretas
Nemačiau aš, deja šio serialo, bet balsavau už "valstiečius" - ir nė kiek nesigailiu. Ši dauguma Seime ir vyriausybė pradėjo reformuoti - ir kalėjimų sistemą, ko nedarė iki tol nė viena vyriausybė (ar nematė?) kas ten vyksta? ir apribojo alkoholio pardavimo laiką - man tai labai patinka. Ir geležinkeliai pradėti reformuoti, ir vaistai nuo kraujospūdžio kompensuojami man labai atpigo (ir beje originalūs vaistai), ir kelininkus "pajudino" ši vyriausybė ir galima vardyti ir toliau... bet matosi kad nepatinka pokyčiai buvusiesiems valdžioje tai ir kaišioja pagalius ir trukdo darbštiems ir sąžiningiems politikams dirbti

Tu nuomone

Tu nuomone portretas
Šlykštyne Tu konservatpalaiki ,Karbauskis mūsų išrinktas ir veda politika teisingai ,o jus kriminaliniai nusikaltėliai trugdot jų darbui ir tokius kaip jūs naikinti iš seimo kaip tarakonus,ladzbergkubilistaniniai isgamos

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kreipiuosi į tautą.Kam tą 141-ną mes ten susodinome???,limuzinais kasdien į žaidimų kambarį suvežiojam.Mano žmona-darželio auklėtoja kasdien vaikučių seimą žaidžia.Jie ten sprendžia kur kas reikšmingesnes problemas.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Visas filmas Krbauskiui reklama.Juk kiekvienos serijos pradzioj Karbauskio pavarde.Mecenatas ar dar kas nepamenu.Juk rode Naisius ir gyre pats save.Juk pirmininko vaikai visi milijonieriai is zemdirbiu turto.

Galerijos

Daugiau straipsnių