Quantcast

Konservatoriai ragina persigalvoti: siūlo leisti alkoholį pirkti nuo 18-os

Seimui linkstant nuo kitų metų alkoholį leisti vartoti tik sulaukusiems 20 metų, konservatoriai siūlo persigalvoti ir leisti jo įsigyti nuo 18 metų.

Seimui ketvirtadienį apsvarsčius Alkoholio kontrolės įstatymo pataisas, konservatorius Gabrielius Landsbergis iš naujo įregistravo pataisas ir siūlo leisti alkoholį įsigyti ir vartoti nuo 18 metų, o tačiau iki 20 metų jaunuoliai galėtų vartoti tik silpnesnius - iki 15 laipsnių gėrimus.

Pataisą Seimas turės svarstyti birželio 1-ąją, nes tądien numatoma priimti paketą dėl alkoholio prieinamumo ir vartojimo mažinimo.


Šiame straipsnyje: alkoholisprekyba alkoholiu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Povilas

Povilas portretas
Manau, kad konservatoriai galėjo labiau pasireikšti, pasiūlydami "lakti" nuo 16-os[ maždaug kai baigia mokyklą...Juk būna išleistuvės, pabaigtuvės, o prieš tai ir 100-dienis... Ar net jau darželyje kiekvienam vaikučiui po pipetę alkoholio per pusryčius...

G E D A

G E D A portretas
Kazink kokio dydzio otkatai skiriami uz alkoholio propogavima? Matyt verta del ju net krikscioniskas - moralias vertybes paminti..... G E D A del T O K I U Seimo nariu... ir dar partijos vadovas - G E D A.

laima

laima portretas
Juokingai atrodo ,,lansbergiukas,,jam ant tos kartos nusispiaut,per savo tokius pareiskimus isleidzia gara,kuris susikaupe nuo vaikystes,per tai pasimato ,koks vidinis protestas pries savo seima.koks supratimas i aplinka
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių