Quantcast

Konfliktas su prezidente – S. Skvernelio bandymas sutelkti rinkėjus?

Grįžti į straipsnį

tauta palaiko Prezidentę

tauta palaiko Prezidentę portretas
Pagarba Prezidentei Daliai Grybauskaitei už principingumą ir sąžiningumą. Visapusiškas tautos palaikymas gerbiamai Prezidentei.

palaikau prezidentę

palaikau prezidentę portretas
Vakar teisės profesorius pasakė, kad tie, kurie dirba ir sėdi seime, pažeidžia konstituciją. Apie svetimos žemės dirbimą ir pinigų iš ES už ją ėmimą net nekalbu, tai amoralu. Ūkininkavimas yra hobis, ar verslas? Beje, metas šį gyvulių ūkį apmokestinti tokiais mokesčiais, kaip ir visus dirbančius. Laukiame.

untokas

untokas portretas
visiškai aišku ,kad GRYBAUSKAITĖ 10 metų dirba konservatorių nauda-visiškai IGNORUOJANT valdančiosios daugumos DARBĄ,--- teisininke SINKEVIČIAU: ,,ĮDOMU ,kuris konstitucijos punktas yra PAŽEIDŽIAMAS?,-----PREMJERUI Skverneliui ir VALSTIEČIŲ frakcijai stiprybės vykdant RINKĖJŲ pažadus ir NEPASIDUOTI - jokiam prezidentūros SPAUDIMUI .

...

... portretas
Kol 'konservai' nebus susodinti, tol ir toliau Šalis pjausis.

o

o portretas
kaip praeitą kadenciją Butkevičius buvo sudorotas, po 4 metų pjovimo prieš rinkimus į ligonį panašus pasidarė ir vis tie patys konservai ir jau aišku jų prezidentė

nepasiseke.

nepasiseke. portretas
Labai teisingai pasielge Premjeras kad nepasidave spaudimui ir neatleido is ministerio pareigu Markausko nes sis ministro Markausko atleidimo spektaklis buvo labai puikiai surezisuotas Konservatoriu pritariant Prezidentei..Premjeras Skvernelis priimdamas si sprendima parode savo tikra kieta charakteri ir pasielge taip kaip privalo elgtis Vyriausybes Vadovas ir prieme sprendima kuris naudingas sekmingam ir darniam vyrisusybes darbui Premjeras puikiai suprato kad Konservatoriu tikslas kuo daugiau kenkti ir inesti sumaisties sekmingam vyriausybes darbui

kaunas

kaunas portretas
Jau dabar baisu kad mentas užima tokias pareigas ,matosi ką išdarinėja, neduok dieve tokį prezidentą. būtų kaip Rusijoj su Putinu.

Galerijos

Daugiau straipsnių