Quantcast

Ko iš tiesų siekia liberalai, keldami kandidatą į prezidentus

Grįžti į straipsnį

Darpo1

Darpo1 portretas
Apie tai, kad p. Auštrevičiaus ausys kyšo iš Sorošui lojalių EP narių sąrašo, pas mus nei žodžio. Nesenai paskelbtam sąraše europarlamentarų, vienaip ar kitaip susijusių su Sorošu yra ir Petras Auštrevičius. Visa laimė, vienintelis iš Lietuvos atsovų.

...

... portretas
Che, "Ko iš tiesų siekia liberalai, keldami kandidatą į prezidentus" - juk AIŠKU, dėžučių nuo brendžio!

ALGIS

ALGIS portretas
Pažiūrėkim , kokiais šventuoliais dėjosi E. Masiulis , Steponavičius ir visa eilė kitų , man susidarė įspūdis , kad toje partijoje nėra sąžiningų žmonių ir Auštrevičius , kandidatuodamas į prezidentus , durniais mus laiko .

Anonimas

Anonimas portretas
dabar yra viena korunpuota kgbistė,kuri draudžia demokratiją ir organizuoja karus ir nesantaiką,tai dar ateis išvis banditai

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
VIENAS LIETUVĄ TAIP NUDERĖJO,KAD IŠNYKO PRAMONĖ,ENERGO GAMYBA,TAPOME PREKYBOS VAKARŲ VERGAI,UBAGAI.KITAS KULTŪRININKAS TIK SURUDIJUSIUS VAMZDŽIUS MĖGSTA,NA IR MINISTERIJOS PINIGUS.KAI LIBERASTAS,TAIP PI.....S.MANO NUOMONE TAIP,NEŽINAU,KAIP JŪS.

baba

baba portretas
nekiskit mums savo gaujos klana mes zinom ka rinkti pasibaigs jusu mulkinimai tauta zino ko nori ciau babbino

Anonimas

Anonimas portretas
Sovietu prorusine valdzia reik issluot.Bet kad jie neiseina.Pliurpia visokias nesamones apie Sibira tremti.Atsipeikekit tremtis jau seniai pasibaige.Jaunimas gyvena naujais mastymais cia ir dabar.Zmonem reikia pinigu kad vargstantieji sudurtu gala su galu.O tas pasakas zinom gimstamumo reikia isvykimas kad sumazetu.Kainos nekils bus geriau.O apie atlyginimus tyli.Reikia sovietu seima vyt lauk.Ir isrinkt jaunus gabius kurie nesneka apie Sibiro tremima.

Nusibodę šlykštūs veidmainių snukiai

Nusibodę šlykštūs veidmainių snukiai portretas
Nė vieno padoraus nesimato.

tai kam aplamai lyberastams kandidatuot

tai  kam  aplamai  lyberastams  kandidatuot  portretas
jei nenori but prezidentais...kam apgaudinet tauta , naxren reikalyngi toki pyder-patrijotai kurie tik del karjeros EP drumscia zmoniu ramybe lietuvoje --vyt padlas von...

Galerijos

Daugiau straipsnių