Quantcast

Kelia klausimą, ar J. Petrauskienė gali toliau eiti ministrės pareigas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
slykstus kubilas ir paziureti uztai ir pridare valdimo metais visokiu nesamoniu valstybei ,tik turbut savo,magnolijos KGBistes,liberastu kisenes pripilde.

Anonimas

Anonimas portretas
tai tu kubile su magnolijaKGBiste nuvarei LIETUVA iki tokio lygio ir nori, kad valstieciai per du metus jusu klaidas istaisiti rekia desimtmeciu.

loll

loll portretas
konservų sabotažai vyksta kur tik jų yra ir seime jie nedirba, o išsidirbinėja, kad tik trukdyt

Jo

Jo portretas
Ponas A.Kubiliau,snekate graziai ir visiska tiesa,kad 2009m.mokytoju atlyginimai 30% virsino vid.salies atlyginima,nes nebuvo progimnaziju ir pagrindiniu mokyklu,kuriomis pavertete normalias vidurines dvylikametes mokyklas.Patys balsavot uz liberalu stumiama vid.mokyklu reforma,ko pasekoje mokyklos turedamos dvylikametes statusa su pusantro tukstancio mokiniu buvo paverstos visokiom progimnazijom ir dabar yra vegetacijos stadijoje su vos vos islaikomu penkiu simtu mokiniu skaiciumi,kuriose vos kas penktam padagogui iseina pilnas kruvis ir etatas.Pirmiausiai reikia suprasti ir pripazinti nuosmukio priezastis.

...

... portretas
Ir kada tie 'konservai' bus susodinti...

ALGIS

ALGIS portretas
Kaip nori konservatnykai , kad valdantieji reaguotų į kiekvieną jų pirstekėjimą , bet valdantieji mano kitaip - ''šuns balsasį dangų neina ''.

Manau

Manau portretas
Ten problemos kur kas gilesnes. Kaip gyvenimas rodo ministru kaita toje saraskino kontoroje nieko nesprendzia.Panasu,kad toje istaigoje yra nuo seno susiformavusi stagnuojanti klerku kompanija.Turbut pirmiausiai reiketu issisluoti grindis ir tik tada statyti naujus baldus.

Smilte

Smilte portretas
Gali, tik reikia savivaldybems padirbeti tuo klausimu.

Galerijos

Daugiau straipsnių