Quantcast

Kas pirmauja kandidatų į prezidentus varžybose?

Grįžti į straipsnį

Stasys

Stasys portretas
Nėra čia jokių apklausų.Konserv. ,manau yra pati nemėgstamiausia partija Lietuvoje.Klausimas - iš kur tie reitingai. Gal Gaidys koserv.

ALGIS

ALGIS portretas
O man vienodai rodo , nes liaudis sako ''tas pats b.......s, tik kitose rankose ''..

>kaunietis

>kaunietis portretas
Gaidys praeina visu Gedimino prospektu nuo Bokšto laikrodžio iki pat Seimo ir jau žino.:D)

kaunietis

kaunietis portretas
kokiu būdu tas Gaidys gyventojus apklausia? niekur nemačiau ir negirdėjau jokiu anketu apklausos? o dėl Matijošaičio, tai jau net nejuokinga- nei jis bus , nei jis tinkamas būt prezidentu...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jeigu pupu dede i prezidentus kope tai rimtas konkurentas

jo jo

jo jo  portretas
Nauseda tai riebu ir prabangu gyvenima susikures bankininkas.

NA NA

NA NA  portretas
kas pirmauja kandidatų į prezidento varžybas ,: ogi pagal landsberginių užsakytus reitingus Šimonytė ir Nausėda ,o Lietuva ir jos žmonės, norėtu matyti prezidento poste savo žmogų ,kuris gintu Lietuvą nuo žydų invazijos ir mafijos ir nuo komunistų ir kgbistų ,ateis ir į Lietuvą šventė ,,,,,sėkmės per prievarta mielas ne būsi ,,,

Sklinda smarvė iš senelio Kęsto kelnių

Sklinda smarvė iš senelio Kęsto kelnių portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Ne to mums dabar reikia. Kodėl lietuvių tauta yra nemirtinga, o Lietuvos valstybė yra pasmerkta? Atsakymas slypi viename žodyje: aglomeracija. Šiuo atveju aglomeracija yra tam tikrų žmonių polinkis susirinkti vienoje geografinėje vietovėje, nepasiskirstant erdvėje tolygiai. "Tai yra neišvengiama aglomeracijos tikrovė - viena iš galingiausių jėgų, kurios formuoja pasaulio ekonomiką per pastaruosius tris dešimtmečius. Novatoriškos įmonės nusprendžia įsitaisyti šalia kitų sėkmingų, novatoriškų įmonių. Čia jos gali rasti daug aukštos kvalifikacijos darbuotojų. Kuo tankiau surinkti šie talentai, tuo daugiau darbuotojų gali mokytis vieni iš kitų ir tuo produktyvesni jie tampa. Ši dinamika pagreitina pati save, daugiau aukštųjų technologijų įmonių ir aukštos kvalifikacijos darbuotojų pritraukia į vietas, kuriose jie jau yra."

Kęstas

Kęstas portretas
Mūsų, aukštos kvalifikacijos lietuvių, aglomeracijos centrai yra Airijoje, JAV, Vokietijoje, Rusijoje, Jungtinėje Karalystėje ir kitose panašiose vietose. Šie lietuviai yra mūsų tautai vienintelė viltis. Mes privalome pradžioje paremti juos išsaugoma Lietuvos pilietybe, lėšomis, kad jie galėtų karjeros pradžioje mokyti lietuvių kalbos ir kultūros jaunąją kartą. Lietuvoje nėra daug stambių novatoriškų įmonių ir daug aukštos kvalifikacijos darbuotojų. Lietuvą vėl teks užleisti vilkams, meškoms ir stumbrams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Algis

Algis portretas
Nauseda -geriausiai kandidatas, Simonyte irgi nebloga, Puteikis gal ir nieko, Maldeikiene paprasciausiai netinka , Juozaitis- kremliaus statytinis tas pats kas Paksas.

minde

minde portretas
As irgi radikalus, ir nusiteikes pries mus nusekinusius bankus,bet nematau skaidresnio, dar nesutepto?, liuno babkem kandidato kaip Nauseda.Visais nusivylem, Valinsku, valstieciais.Rinkimai- loterija, bet uz ka statyti ?

cha

cha portretas
Agresyviai brukamiems per reklama abiem konservu statytiniams, atseit pirmaujantiems reitinguose (kokiu budu?), tikrai ne Lietuvos zmoniu gerove rupi, ka gero jie padare per sitiek metu, kad dabar braunasi i prezidentus? Ju "geru" darbu tikrai nepamirsom.

Jolanta

Jolanta portretas
Netikiu Lietuvos ryto apklausomis, prieš rinkimus į Seimą Algirdo Butkevičiaus reitingai buvo aukšti, bet rinkimų nelaimėjo

Nerijus

Nerijus portretas
Sekmes visiems kandidatams ir kandidatems!

Mantas

Mantas portretas
Tik, ne Skvrnls

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Streiklaužė mokytoja gulinėja po skverneliu,todėl ją tas gulinėjimas pilnai patenkina.

honda

honda portretas
tik už A. Juozaitį... jis atšauks JTO globalios migracijos paktą... jis vienintelis eina už Lietuvos interesus... Kaunas neprivalo balsuoti už tuos, kurie vien tik makaronina liaudį BVP procentais ir skaičiukais...

Vladimiras

Vladimiras portretas
WWW.BUKIMEVIENINGI.LT -TEN MES JAU RENKAME SAU SAVO LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTA.

Anarchistas

Anarchistas portretas
Dalyvavau apklausoje, ne kažkas, bet vis šis tas, trys bambaliai už nuomonę gera pradžia. Balsuosiu už Nausėdą.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jau kremlius isriko kumele

Mokytoja

Mokytoja portretas
O Man patinka tas Svernelis pasakė kad nemokės už streiko dienas tiems kur gulinėja ministerijoj ir taškas jis neišverstaskūris ,o žodžio žmogus pirmyn!!!!

tempor

tempor portretas
Mes nieko nerenkame ir nieko neišrinksime.Viską išrinks mafija.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Man geriausi tai Svernelis ir Matjošaitis kurie kažką naujo daro po 30 metu ir daug kas ruošiasi už juos balsuoti tik ne Šimonytė konservatorių statybinė!!!!!!!

vargsas

vargsas portretas
tai kad tie 2 priklauso koncervatoriams na jau uz juos balsuoti butu pasaulio pabaiga

kaimas

kaimas portretas
o kodel kaimuose apklausos nevyldo,o tik aplink seima?

...

... portretas
Teks man pasisiūlyt. :/

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva NERENKA jokio prezidento. Lietuvos kolonijai prezidentus SKIRIA Amerikos Washingtono obkomas. As toje rinkimu komedijoje NEDALYVAUJU. O tu broli ar tikrai esi durnas ir nesupranti kaip tarptautines korporacijos, kapitalistai ir bankai tyciojasi is tokiu tautu kaip Lietuva? Jeigu dalyvauji tame cirke - esi DURNAS ir nekenti saves, savo seimos savo Tevynes..

eikit. jus visi. nax......j

eikit. jus visi. nax......j  portretas
su. tokiais. kandidatais y prezidentus

kotas

kotas portretas
Skvernelis eis pas Karbauskį kiaules ganyti.

Kauniete

Kauniete  portretas
Du normaliausi kandidatai kad normalesniu ir nera nors ir tie nelabai normalus

Algirdas

Algirdas portretas
Tik Puteikis, labai snarglius iš nosies moka seime krapštyti, išsilavinęs žmogus.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nieko sau apklausa.nuo 10 ligi 20% lietuvių juos nori matyti prezidentais,kiti 80% juos nori matyti už grotų.

to uk

to uk portretas
nesa kudasius tik bailiai! lieka stiprus!

uk

uk portretas
PROGRESAS : .....Lietuvai tereikėjo 28 METŲ - NUO ATGYMIMO IKI VISIŠKO IŠSIGYMIMO - EMIGRACIJA-ŽMONĖS BĖGA IŠ TEN KUR NETEISINGA

Ir vienas ir kitas

Ir vienas ir kitas portretas
iki šiol sako kad įvedus eurą niekas nepabrango.:DDD))Prezyyydentai bleee..

Edmundas

Edmundas portretas
...tik jau ne už Juozaitį , kuris susitinka su fašistuojančiais , kremliaus remiamais tipais .

???

??? portretas
Is mano pazystamu nei vienas nesiruosia balsuoti uz Nauseda. Tai is kur tokie procentai? Bankinis sektorius uzpirko reitingus?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Man labiauisa nepatinkantys tai Skvernelis ir Matjosaitis.

Cha

Cha portretas
Kas atstovauja aferistams, po pavykusio politinio sąmokslo užvaldžiusiems valstybę ir imančius kyšius jau net jūriniais konteineriais - ar tik ne "populiarusis" Čigonas Bankininkas? Kita konservų pastumdėlė antra pagal popoliarumą - o gal ne pagal populiarumą, o pagal jai daromą reklamą, kad besmegeniai balsuotų taip, kaip "reikia". Besmegenių pas mus - deja- sočiai.

Regimantas

Regimantas portretas
Kaunas ir kaimas moka rinkti- renka Šustauską ,Venskienę,Paksą su aiškiarege Lološvili ir tualetiniu popierium,Gražulį,oligrachą milijonierių buvusį policijos politruką Šančiuose Matijošaitį,Pūką,Karbauskį belieka iki pilno žiedelio ,kad prabalsuotų už policajų Skvernelį....

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tik už Arvydą Juozaitį balsuosime

zurnaliugos

zurnaliugos portretas
ar neturite apie ka daugiau rasyti? metai laiko iki rinkimu o jie kekviena diena vis raso ir raso ,ta pati per ta pati .jokios mergytes daugiau neperzenks prezidenturos slenksti .o Svedu banku klapciukas tegul sau sedi stikliniame name draustinyje ,matom kokia jo morale .

Anonimas

Anonimas portretas
Ka mes isrinksimes tas ir bus o ne ka spauda grus

tikiu

tikiu portretas
Jai Prezidento rinkimus laimetu bankininku stumiamas kandidatas Nauseda musu valstybei katastrofa ypac skurstanciai gyventoju grupei juk tai zmogus kuris vartesi didziuliuose bankininku atlyginimuose ir jam neimanoma suprasti kad yra gyventoju dalis kuri privalo pragyventi is 300 lt pensijos ar minimumo.as manau jai Nausedai tektu tuos pinigelius padalyti menesio islaidom ir apsimoketi uz busta tikiu kad jam butu aukstoji matematika jis iskarto rektu kad truksta vieno 0 ,,nulio''turi buti 3000

Kaunas + Puteikis

Kaunas + Puteikis portretas
Vilijampoles atliktos apklausos duomenimis pirmauja Naglis Puteikis

Kaira

Kaira portretas
Kadangi Lietuva naikinama globaliomis iškreiptomis idėjomis prieš tautą , balsuosime už antiglobalistą Juozaitį ( kol kas jis tik vienas išsikėlė ) .Jis sveikiausio mąstymo ! Už tautos gelbėjimą, už mūsų vaikų gelbėjimą, už sveiką gamtą ir miškus !

Nei vienas

Nei vienas  portretas
Iš minimü kandidatü netinkamas!!! Baisu

Asta

Asta portretas
Kaži kiek G.Nausėdai kainuoja aukščiausias reitingas apklausose?

Jei skaitysime tarp eilučių

Jei skaitysime tarp eilučių portretas
Pirmą šios rašliavos sakinį reikia skaityti taip: Finansinės paramos Tarp kandidatų į prezidentus daugiausia sulaukia ekonomistas Gitanas Nausėda ir parlamentarė Ingrida Šimonytė. Bet tauta už juos tikrai nebalsuos. Nebent moraliniai aklieji.

Gėda

Gėda portretas
Tokiems korumpuotiems koncernams kaip MG Baltic ,VP Market ir t.t būtų labai naudinga,kad prezidente išrinktų Šimonytę o valdžioje būtų korumpuoti koncervatoriai su liberalais.Tada galėtų vėl nedrukdomai savo aferas tęsti ir toliau skurdinti Lietuva!

petras

petras portretas
Juozaitis musu viltis nusimesti ,korupcines bendruomenes nasata ir primesta politika.Sekmes gerbemam Juozaiciui Klaipeda tik uz Juozaiti ...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Ura ura ura už Pona R.Paksa už šviesę ateity už gražų rytojųaū tik jis mus nuves teisingu keliu ..

Jurijus

Jurijus portretas
Skverenelį bepalaiko tik buduliai emigrantai už prižadėtą falšyvą dvigubą pilietybę ir kaimo jurgiai už prižadėtą lengvatą malkoms ,dar jėgos struktūtrų tarnautojai ten visokie VSD ,teisėjai ,STT,policija už padidintą algą dar agrokoncerno milijonieriai bei jų kompanjonai

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Apklausa vyko kremliaus fabriko patalpose

Galerijos

Daugiau straipsnių