Quantcast

Kas ateityje lems NATO sėkmę?

Grįžti į straipsnį

geras

geras portretas
nulems linkeviciaus kuno svoris todel mes ramus

gautos

gautos portretas
uz dyka ir miljonus priskaiciutos nurasytos puolamosios gaubicos tai /vaikucio/ pasizaidimas/ raketines technikos amziuje ir ta atlieka buve komsomolcai su/dirzuotais/ patarejais

a tai

a tai portretas
Lietuviškai bus Zosė , o ne slaviška Sofija .

Faktas

Faktas  portretas
NATO – apynasris mafijinei Putino Rusijai pažaboti.Kuo labiau siautėja išprotėjęs rusų fiureriukas su savo galvažudžiais, tuo reikalingas stipresnis NATO. Jei Rusija kada nors taps taikia, demokratine valstybe (ar tas iš viso įmanoma?), NATO visai nereikės.

kodel tokie trumpi komentai kaunodienoje???????

kodel tokie trumpi komentai kaunodienoje??????? portretas
Kalba sako TSRS Komunistu Partijos generaline sekretore Dalia Grybauskaite. Kremliaus Kolonu saleje saleje delegatai pradeda ploti. Kameros rodo ju džiaugsmingus veidus. Audringi plojimai pereina i ovacijas... Ovacijos i audringas ovacijas. Saleje kunkuliuoja jausmu ir emociju audros... Linkevicius pradeda raudoti... Vaigauskas ekstazeje klaupiasi ir kelia rankas i dangu... Savukynas viska fiksuoja i videokamera. O ka manote jus? Koks variantas jums atrodo realistiškesnis? O kuom butu Valatka? Rimvydas Valatka? ,,Tiesos,, korespondentas... Prašau balsuoti. Isivaizduokit kad Šiandien dar TSRS. Ir Grybauskite kas butu šiandien? Variantai: A (žalias) - Ji disidente persekiojama komunistu už kova del Lietuvos nepriklausomyvbes.

kodel tokie trumpi komentai kaunodienoje???????

kodel tokie trumpi komentai kaunodienoje??????? portretas
Nu jei TSRS profesorius Landsbergis nebutu kaip koks tsunamis sugrioves TSRS imperijos... Pavarom? Va kas jie butu šiandien? Gal jie butu ižymus pasaulinio lygio disidentai areštuoti nuteisti ir ištremti i Igarka už socialistines santvarkos griovima antikonstituciniu organizaciju organizavima ir ginkluota pasipriešinima sovietiniam režimui? Ju vardais butu pavadintos gatves Londone ir aikštes Wašingtone... Ar jie butu lipe TSRS komunistu partijos karjeros laiptais ir šiandien jie vadovautu Lietuvos komunistu partijai... Ir tremtu i Igarka disidentus. Ir jie butu Tarybu Sajungos aukšciausio lygio veikejai? Isivaizduokit 2017 metai... Vyksta XXXIII TSRS Komunistu partijos suvažiavimas... Kalba sako TSRS Komunistu Partijos generaline sekretore Dalia Grybauskaite. Kremliaus Kolonu saleje saleje delegatai pradeda ploti. Kameros rodo ju džiaugsmingus veidus.

kodel tokie trumpi komentai kaunodienoje???????

kodel tokie trumpi komentai kaunodienoje??????? portretas
ATVERCIAM KORTAS: Dalia Grybauskaite- TSKP Vilniaus partines mokyklos vedeja.... Cepelinas Linkevicius- Kauno miesto komjaunimo sekretorius, Lietuvos Lenino Komunistinio Jaunimo Sajungo Centrinio Komiteto Sekretorius Zenonas Vaigauskas- nuo 1978 Lietuvos Lenino Komunistinio Jaunimo Centro Komiteto sekretoriate. Vilniaus Tarybu Sajungos Komunistu Partijos Aukštosios Partines mokyklos klausytojas. nuo 1988 metu Tarybu Sajungos Komunistu Partijos Centro Komiteto aspirantas... Va Savukynas gudresnis - jo biografija Wikipedijoje prasideda nuo 2003 metu - neprisikabinsi. Nors ji išduoda komjaunuoliškas entuziazmas... Dabar pafantazuojam apie šitu kompartijos funkcionieriu biografijas jei nebutu ivykus perestroika...

....///

..../// portretas
tai --Sofija ... panele Sofocka...Zosyte anis nera slavas anis nuo paTELSIU, zeMAtis

Sofija

Sofija portretas
Tas Anonimas, komsorgas, lietuviškai paklausti nemoka. Kas sako šauksmininke „komsorgas" ? Čia skamba slaviškai. Lietuvis pasakytų: „komsorge",

Tautvilis

Tautvilis portretas
Komsorgas, paduoti kirvis, eiti Lietuvą parduoti.

Zita

Zita portretas
Tie visokie tinginiai,kaip Anonimas, vis kalba apie jo pinigus, apie jo mokesčius, nors, atrodo niekur nedirba „gauni algą iš MŪSŲ". Nekalbėk už visus lietuvius, už visus Lietuvos piliečius, parsidavėli. Tavo ir leksikonas sovietinis - TSRS. Lietuva sako: SSRS. Sako: ne rusai, o Kremlius.

Ei, ei Komsorgas!

Ei, ei Komsorgas! portretas
Tai a jau parveši Lietuvos viarslininkams 1 mln.ukru į vietą tų šišioniškiu, kur evakavosi užsienin?Ar dar reikės kelis metus kišti ,,paramą" Ukrainai ka kars nesibaigtu ir anu žmonelia pagaliau užsimanytu važiout NX iš šalies pas mumis vergauti?

Tautvilis

Tautvilis portretas
NATO stiprybę lems visų jos Europos narių vienybė. Svarbu, kad neišsidirbinėtų Lenkija, Vengrija ir pan. Svarbi Europos ir JAV vienybė. O baudžiauninkams, kaip Anonimas su minkštu stuburu, tos Vakarų vienybės ir nesinori.

Anonimas

Anonimas portretas
KEISTI PONAIS ŠALIES VALDININKAI - EILINIAM ŽMOGUI VISAI NESVARBU KAS TAS ALJANSAS AR TSSR ARBA EU - AKTUALU PRAGYVENIMO LYGIS - KIEK NUO PAVALGYMO IR BUSTO ŠILDYMO LIEKA GERBUVIUI + PRAMOGAI - ? AR TIK BAUDŽIAVA - DIRBTI KAD BADU NEMIRTUIMEI IR KAD NESUIŠALTUMIAI ? VA LINKEVIČIAU - GAUNI DIDELE ALGA IŠ MŪSU IR TAU TAS PATS - TIK SVARBU PATAIKAUTI IR KAD IŠ DARBO " NEIŠPIRDOLINTU "

Faktas

Faktas  portretas
NATO sėkmę lems sugebėjimas laiku atgrasyti Putino Rusijos agresyvius veiksmus ir jų skleidžiamos propagandos bei dezinformacijos savalaikis neutralizavimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių