Quantcast

Z. Balčytis: kai kuriems partiečiams gėda, kad jie – socialdemokratai

Grįžti į straipsnį

didziausia geda

didziausia geda portretas
,kad dar išvis egzitsuoja tokia komuniagu parcija.

Socialdemokratas

Socialdemokratas portretas
Man tai gėda dėl trumparegio,( ne pataloginio, o politinio) A.Butkevičiaus. Dar ir neprotaujančio - didžiausiu savo nuopelnu skaitančiu LITO NUŽUDYMĄ

butkevičiau....

butkevičiau.... portretas
.....o tai kur veisaitė

...

... portretas
Socdemams gėda?.. - tai ką tuomet apie 'konservus' kalbėt...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Išsigimsta visos partijos,lieka tik jų deklaruojamos idėjos ,kurios nieko bendro neturi su realybe.Ateitis liūdna,nes be tų prakeiktų partijų,valstybės valdymas būtų dar sudėtingesnis.Partijos pirmininkas turėtų būti garbus,išmanus,autoritetingas žmogus,kuris ne konservatorių propagandą vykdo,o realiai tvarko valstybė reikalus.Nors,toli gražu ne viskas nuo jo priklauso.Žinoma,jeigu partijos pirmininkai bus tokie,kaip Lansbergiukas Šaulienė,Miškinienė,Varaška,Kubilius ,iš tokių partijų naudos, kaip iš ožio pieno.Partijos tampa reikalingos tam,kad prakištų savus į aukštesnius postus iš kurių būtų naudos saviems.Pavyzdys konservatoriai ,į partijos pirmininkus įkišo anūką,dėl ko visiškai krito partijos autoritetas tik tam,kad galėtų tą bernelį vėliau siųlyti į Prezidento postą,nes į Premjero nepateko.

socialdemokratijos nerasta

socialdemokratijos nerasta  portretas
Jokių socialdemokratijos požymių toje partijoje nėra . Tai lovio partija , ką ir parodė paskutiniai 4 valdymo metai .Tai labiau primenanti Tskp privilegijas turėjusią kompartiją .Palyginkime pvz Švedijos ir mūsų ,,social-komuniagus '

Prosenelis

Prosenelis portretas
SUSIJUNKITE. SU. DARBO. PARTIJA. ISMESKITE. BUTKEVICIU. ISAVARTYNA. TAI. LYTO. DOBKASYS. NENDRELIE. LANKSTOMA. VIEJO. VISA. GIEDA. JISAI. ATNESIE JUSU PARTIJAI. PAKEISKITE. PAVADINIMA. NESUSIDIEKITE. SU. LIBERALAIS. KONSERVATOREIS. JIE. PRAKEIKTI. KAIP. MASONAI. ITESINTI. VAGIS

Juska

Juska portretas
Taip, Balčytis teisus, jis tikras vyras. Man dažnai gėda kam nors pasakyti, kad esu socdemas.

Marytė Kraptienė

Marytė Kraptienė portretas
Aš ir mano aplinkos žmonės negali suvokti ką metų metais seime nuveikė Šaulienė, apart, užgavėnių pasivaikščiojimo Klaipėdos turguje savo morzelės vaizdo renginiuose. Bauuu nuo jos dviveidiškumo.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl reikia mažinti biurokratinių reikalavimų Lietuvoje? Dar ekonomistas Friedmanas pastebėjo, kad nauda ir žala dėl biurokratinių reikalavimų yra paskirstyta nevienodai. Kai kurie žmonės gauna žymiai daugiau naudos iš kokio nors konkretaus reikalavimo, negu daugelis kitų. O žala dažniausiai paskleista plačiausiuose visuomenės sluoksniuose ir sunkiau apčiuopiama. Pavyzdžiui, prekiautojui degtine turtuoliui Mockui yra labai naudingi visi biurokratiniai reikalavimai, kurie sumažina galimybę konkuruoti su juo rinkoje (pvz., draudžia samanę, kelia nekenksmingumo reikalavimus degtinei (degtinė ir nekenksmingumas?) ir t.t. Todėl Mockus negaili siųsti jo pavaldinius su šimtais tūkstančių eurų kyšių pas mūsų politikus (prisimenate liberalą Eligijų Masiulį ir konservatorių Adomėną?). O mes daugumoje nelabai ir pastebime, kad aibė biurokratinių reikalavimų sudaro galimybę po truputį mus apvogti, ar kitaip mums apsunkinti gyvenimą vienur ar kitur sudėtinguose kasdieniniuose mūsų reikaluose.

Kęstas

Kęstas portretas
Todėl reikia apvalyti mūsų šalį nuo tų daugybės biurokratinių reikalavimų. Todėl man taip patinka JAV prezidento Trumpo įsakymas, kad, įvedant kiekvieną naują biurokratinį reikalavimą, būtina pašalinti du senus reikalavimus. Nuo to amerikiečių verslas ir gyvenimas žymiai palengvėja. Ir mums praverstų tokia reforma, nes per daugiau nei ketvirtį amžiaus prikaupėme ir mes daug ydingų biurokratinių reikalavimų, smaugiančių ne tik mus, piliečius, bet ir mūsų smulkesnius verslus. Svarbu paminėti, kad Lietuva nėra tokia jau turtinga, kad išlaikyti tokį dabar išsipūtusį biurokratinį aparatą, kuris visų tų biurokratinių reikalavimų įgyvendinimą kontroliuoja ir ima papildomus, nors ir smulkesnius, negu Mockaus, kyšius. O ką mes girdime iš Lietuvo politikų? Saulėtekis, saulėlydis, ir vėl saulėtekis? Daugiau apie tai - guglinant žodžius, kuriuos jau seniai žinote.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokie jie socialdemokratai ? Tai "brazauskinių" gauja. Vemt verčia žiūrint į brudauskių, olekų, šalaškevičiučiu, paluckių mordas. Dar bando šitas piemuo iš Jonavos apie kažkokią šimtametę partijos istoriją pezeti. Socdemų partiją 1989 m. buvo įkūrta KGB nurodymu, kad paskui tą pavadinimą perduoti komuniagoms. Šita partija yra politiniai lavonai. Išsirinkit vadovu zeko žargonu kalbantį brudauskį jaunesnįjį. Bus pats tas.

kam reikalinga kišeninė gauja,

kam reikalinga kišeninė gauja,  portretas
kurios vienintelis tikslas- pripulti prie lovio? suglaudę ausis sėdi karbauskio kišenėj, o Kaune- matijošiaus. Godi smulkmė.

Vika

Vika portretas
Socdemams reikai buti ryztingesniems, atkakliau kovoti uz savo principus.

Anonimas

Anonimas portretas
daugumai partieciu geda del tokiu socialdemokratu, blinkeviciu, salaseviciuciu, sysu , balsyciu, povilionieniu t.t kai ju partijoj nebeliks socdemai aiskiai nubrez savo partijos programa , o ne tes ir vygds konrvatyberastines gaujos uzmacias ...tuomet atgaus ir tautos pasitikejima

Manau,

Manau, portretas
kol partijoje tupi tokia Šiaulienė,Sysas,ta kaulaitė Blinkevičiūtė ir kiti panašūs į juos panašūs,tol tikrai turėtų būti gėda vadintis socialdemokratu.

fui

fui portretas
Raudonsnukis, melyna nosim ir is medziotoju burelio..socialdemo portretas.

lai eina jie...

lai eina jie... portretas
Išsivaikščioti. Jau kitos partijos visai nekokios, bet šitie tai tikras Lietuvos vėžys. Baisiau net už konservus.

gal atvirkščiai

gal atvirkščiai portretas
KAI KURIEMS partiečiams gėda, kad jie ne socialdemokratai.

Vitalinis

Vitalinis portretas
Socialdemokratai - geras pavadinimas, bet už jo velkasi komunistų ir jų "darbų" šleifas nuo sovietų laikų. Jei norit pritraukti vidutinio ir jaunesnio amžiaus žmones, atskratykit to šleifo ir jį simbolizuojančiais žmonėmis iš visų partijos valdymo struktūrų. Ir kad jie nebeatstovautų partijos viešuose ryšiuose. To maža: jaunos galvos, suformuokite aiškią šiuolaikinę partijos koncepsiją. Sakau ŠIUOLAIKINĘ, kuri nesiremtų supuvusiais 100 metų senumo vadovėlių lenininiais postulatais. Ir tada jums galbūt pasiseks. Jei nebevogsite patys ir padėsite išsodinti visus jūsų všį apsivogusius švogerius.

Anonimas

Anonimas portretas
man socdemonai --mire ..po paskutinio prabalsavimo Seime ,su tikslu atiminet vaikus is tevu ir is ju gamint iskrypelius....su ,,,benevernet,,, pagalba

Galerijos

Daugiau straipsnių