Quantcast

K. Navickui – neramios dienos: ką nutyli ministras?

Grįžti į straipsnį

Vladas

Vladas portretas
Šizofreninis straipsnis

baltrušis

baltrušis portretas
ar nors vienas ornitologas parašys komentarą, kiek mums svarbios ,šios nendrinukės

...

... portretas
Jei tų paukštelių dar labiau sumažės, jų rūšiai atstatyt DAR daugiau PINIGŲ reiks!

Kaunas

Kaunas portretas
Visada sakiau,vieni mafijozai nuvaromi nuo lovio,kiti tokie pat ateima,o kas baus toks tokį nepasitikiu teisėaiga,ar nors vieną vagy pasodino,kuo toliau tuo bus apvoktiems sunkiau gyventi.

Anonimas

Anonimas portretas
Po ministravimo ruošia šiltą vietą sau,jokia čia naujiena,kaip pabuvoje ministrai sugrįšta kai kurie į buvusias darbovietes,tik jau finansiškai stipres.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
VAIKAMS SKURDŽIŲ ŠEIMŲ,SUNKIEMS LIGONIAMS,VARGŠAMS PINIGŲ NĖRA,O IŠPLAUTI PER TOKIUS PROJEKTUS MINISTRAS RANDA IR VYRIAUSYBĖ PRITARIA.TAI AR NE VIENA ŠAIKA.KUO SKIRIASI NUO DAKTARŲ,AGURKINIŲ,KAMUOLINIŲ.O SKIRIASI,KAD TAI ITEISINTA BANDA.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
NA IR NIEKŠAS.UŽSIMANĖ 100 PAUKŠČIUKU UŽ 4 MILIJONUS EURU PAAUGINTI.SĖKLŲ NUPIRKS UŽ 50 EURŲ,O NURAŠYS 4 MILIJONUS.ATKUTO ŽALIEJI,IŠMOKO VOGTI.

zita

zita portretas
Jei ministras jau seniai plauna ES pinigus per sau pavaldžią AM, tai kodėl iki šiol jis nesėdi Lukiškėse netoli H.Daktaro?

Aldona

Aldona portretas
Ministras nutyli kad jis jau seniai plauna ES pinigus su AM ir AAA sėbrais, kurie yra buve aaa ar am ir dabar bef, arba ju artimieji. Ministras nutyli, kad dabar turedamas istatymo galias su tais paciais sebrais piknaudziauja. Ministras nutyli kad turi arogancijos ir merkia aki jaunoms, ministras nutyli, kad jo stogas karbauskis ir tomylinas jam viska leido. Ministras nutyli kad su urediju reformos uzsakovais jis viska sutare iki tampant ministru.. oi kiek nutyli ka pasakytu aldona dalius robertas mindaugas milda ir eile am ir aaa darbuotoju kurie gauna uzsakymus is bef ir darbo metu savo pavaldiniams uz priedus liepia dirbt

Kliedesiai

Kliedesiai portretas
Šlykštu skaityti paistalus apie draudimus Lietuvai būdingo paukštelio atkėlimo draudimus iš Baltarusijos. Tik vežkite ir dėkokite baltarusiams, kad jie mums jų duoda. O tie mūsų mokslininkai ko verti žinome ne pirmi metai.

Anonimas

Anonimas portretas
Vagys lietuvos visi seimunai

pasakysiu

pasakysiu portretas
Jei jau šitas "ministras", tai aš tada Romos popiežius. Tai yra įrankis, kuriuo naudojantis daugelis valdančiųjų darosi pinigus....

juk

juk portretas
to ir nori musu /globeja/ nusalinti visus kas skersai plento nes kelias jau persiauras bet kur jis nuves zino tik u. spec t. tik nezinia kurios daugiau ar kaires ar desines o gal ir visos kartu nes oligarchai tai vienijasi pries visus......

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Skyrė bendro darbo firmai 4 000 000 € nežinomo paukščiuko saugojimui...ir šypsosi

Galerijos

Daugiau straipsnių