Quantcast

K. Glavecką pašiurpino komiteto salėje sumontuota kamera

Grįžti į straipsnį

chi chi

chi chi portretas
didysis ekonompistas negalės veikti taip kaip buvo įpratęs - dirbti sau ir laisviems baxuriukams. Kiekvienas norintis galės matyti ir girdėti ką išrinktieji o šiuo atveju ponas Glaveckas porina ir už ką stoja mūru.Kaip paskui sakyti kad dirbi Lietuvos žmonėms naudai jeigu apie tuos žmones jau bene 5-10 metų yra užmiršta?Neskaitant priešrinkiminio laikotarpio pasakėliu

petras

petras portretas
Ko piktinies didis ekonomiste,ka nuveikiai gero valstybiai,ka veikiat tuos posiedziuos ,kad valstybe,ir tauta taip skursta,bijot viesumo,sazine near matyt svari.

tai viešumas

tai viešumas  portretas
ponia rinkėjai , nesusigaudote ? :) Viešumas puikus dalykas , kuris skatinamas ir ES :)))

Rinkėja

Rinkėja portretas
Na, žingsnis po žingsnio einame į policinės valstybės modelį. Drausti ir stebėti..... Tuoj aptvers spygliuotomis vielomis.... Įrodys, kad tai - unikalus eksperimentas ES..:))))

koks liberalas

koks liberalas  portretas
susijaudinęs dėl komiteto narių asmens duomenų apsaugos :) O nieko tokio kai parduotuvėje ar gatvėje pamatai užrašą "šypsokitės jus filmuoja " ? :) Tokiu atveju nėra pažeidžiamos eilinių piliečių asmens duomenų apsauga ? Šiaip galvoju gera mintis , aš rinkau , aš ir noriu matyti kaip dirba mano išrinktas seimo narys . Tada ir konservatoriams nereikės "plano" su klausimu - kam dirba tavo seimo narys ? :)))) Pažiūrėsiu ir matysiu "kam dirba mano seimo narys " . Kas blogai liberaliems ?

Galerijos

Daugiau straipsnių