Quantcast

A. Juozaitis pripažino: žmona dirbo su buvusio Karaliaučiaus vadovo globojamu fondu

Grįžti į straipsnį

Rasai

Rasai portretas
O kur ta Juozaicio “garbinguma “matai? Kad paliko zmona ir ruse is Kaliningrado atsitempe? Ar kad buvo Brazausko klapciukas? Juozaitis yra aiskus Kremliaus kandidatas ir visi mastantys ta supranta.

Rasa

Rasa portretas
BRANGUS KOMENTATORIA 50 METU DIBOT TARYBINEJE LIETUVOJE RUSAMS KODEL NEISVAZIAVOT I KOKIA AMERIKA DIRBTI AMERIKONAM DAR VIENAS DURNIUS PARASE KAD S NERIS ATVEZE SAULE O KOKIA SAULIA JUMS ATVEZE KOMUNISTE GRIBAUSKAITE KOMUNISTAS LANSBERGIS BRAZAUSKAS TAIKAIP PASKAITAI JUSU KOMENTARUS TAI ATRODO LIGONIU SAPALIOJIMAI TIESIOG BEPROCIU PURVO PILIMAS ANT GARBYNGO ZMOGAUS JUOZAICIO

ramrs

ramrs portretas
o gal jo zmona ne ruse o arabe...arabe su rusiska pavarde...juk rusijoj pilna arabu su rusiskom pavardem...o tuolabiau prusijoj,is kur ten rusai...

taigi

taigi portretas
rusu agentų koziris, kaip originalu, atsibodusi konservatoriu dainelė. kas keisčiausia, atsiranda tikinčiųjų, užuojauta.

Ne sezono metas

Ne sezono metas portretas
Šito kandidato boba greičiausiai bus Rusijos kontržvalgybos agentė, turėjusi užduotį atsigulti po Lietuvos kultūros atašė. Juozukas dabar peza, kad viskas vyko "atsitiktinai", nebeprisimena net kaip nuleido. Tik taip gera buvo, taip gera - kaip Sąjūdžio laikais. Šešis metus gyveno su Aksana, duktė seniausiai gimė, bet nežiūrint į tai, lietuviškoje bulvarščinojeJuozukas pasakojo kaip jis puikiai sugyvena su savo teisėta žmona, kaip ją myli. Ir dabar šis tipukas, kalbantis šeimoje rusiškai, nori būti prezidentu. "Krūta". Prezidentas, kurio žmona Rusijos agentė.

Balsuosiu už Arvydą Juozaitį

Balsuosiu už Arvydą Juozaitį portretas
„Tai yra kažkoks visuomeninis fondas, kuris gelbėja vaikus. Tai yra labai svarbus darbas. (...) Žmona ten dirbo papildomai būdama vaikų muzikos, meno mokyklos mokytoja“, – kalbėjo kandidatas./A.Juozaitis/ Oksana J. tame fonde, kurio veikla padėti apmokėti sergančių vaikų gydymą, dirbo tik 3 metus, nuo 2010-2013m. O kaip "rėkia" visos straipsnių antraštės - fondas buvo globojamas tuo metu buvusio gubernatoriaus - tai visiškas formalumas. Tuo metu buvo jis, po jo kitas...Tai nei bičiulis nei draugas   Išpūstas visiškai juokingas burbulas :) O kas domėjosi kitų kandidatų žmonomis?

VARKSELIS

VARKSELIS  portretas
apsisikai ponas PREZEDENTE ,pries LIETUVA

baisu kas per zmogus,

baisu kas per zmogus, portretas
dar vienas isdavykas lietuvos,rusei po padu ,

gerai pagalvojus

gerai pagalvojus portretas
Nu kaip cia tu Juozaiti toks Lietuvos patriotas o zmona ruse,ir dar nori but Lietuvos prezidentu.Geriau jau tu buk Rusijos prezidentu,mums bus zymiai geriau.

...

... portretas
Žmonos puspadis Lietuvos prezidentu užsimanė tapt?.. :(

abeliai jus nesuprantat,

abeliai jus nesuprantat, portretas
ji remia karaliauciaus fondo vadovo lesos ,tai visiems suprabtama,

kaunas

kaunas portretas
Tai vienintelis nepriklausomas kandidatas į prezidentus. Jis tikras Lietuvos patriotas, o jeigu pradėsim knaisiotis po visų kandidatų apatinius, tai visada kažkoks krislas atsiras.

nejuokin

nejuokin portretas
cia dar neviskas apie Juozaicio zmona ir O KAS JIS VEIKE KARALIAUCIOJEjus net nejauciate,ir dar toks drista eiti i prezedentu posta tikrai duniu laivas ,teisybe sake rasytojas ,,,,mate kiauriai ta zmonijos mastyma ,cha-cha,

Galerijos

Daugiau straipsnių