Quantcast

„Jaunoji Lietuva“ prieš rinkimus vienysis su „Tvarka ir teisingumu“?

  • Teksto dydis:

Seimo rinkimai įvyks tik kitą rudenį, tačiau skirtingos politinės jėgos jau dabar aktyviai diskutuoja apie galimybes suvienyti jėgas. Politinėje padangėje tvyro kalbos, kad bendram tikslui susitelks partijos „Jaunoji Lietuva“ ir „Tvarka ir teisingumas“.

„Kol kas planuojame, kad rinkimuose dalyvausime vieni. Žinoma, kalbos su įvairiomis partijomis vyksta, bet kažko realaus nėra“, – tikino „Jaunosios Lietuvos“ lyderis Stanislovas Buškevičius, išsisukęs nuo tiesaus atsakymo, su kuo jau teko kalbėtis apie galimą bendradarbiavimą.

„Tvarkos ir teisingumo“ pirmininko pirmasis pavaduotojas Kęstas Komskis buvo atviresnis, tačiau patvirtino, kad su „Jaunosios Lietuvos“ atstovais konkrečių susitarimų dar nepasiekta.

„Susitikimas su S.Buškevičiumi įvyko, pasikeitėme nuomonėmis, bet viskas yra tik kalbų lygyje. Artėjant rinkimams panašūs pasikalbėjimai visuomet vyksta aktyviau. Jau bendravome su 3-4 partijų atstovais. O su S.Buškevičiumi kalbamės kone prieš kiekvienus rinkimus, tačiau iki šiol tos kalbos rezultatų neduodavo“, – kalbėjo K.Komskis.

Kaune amžinuoju vicemeru vadintas S.Buškevičius darbo Kauno miesto valdžioje neteko po šiemet nesėkmingai susiklosčiusių savivaldybių tarybų rinkimų. Netrukus po jų S.Buškevičius pranešė, kad labai rimtai svarstoma galimybė susivienyti su Tautininkų sąjunga. Žadėta, kad lemiamas žingsnis bus žengtas vasarą, tačiau jungtuvės neįvyko. „Dėl esminių dalykų mes sutariame, bet šią minutę yra kaip yra“, – praėjusio mėnesio pabaigoje portalui sakė S.Buškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ko nepadarysi

ko nepadarysi portretas
Vagnorius su Uspaskichu, Sustauskas su Brazauskiene, Buskevicius su Paksium. Nu blin, kas moka tam ir soka..

Dargyvas

Dargyvas portretas
Blogiausia, kad ir sūnaus neišmokė. Tas tai talentingas....tinginys.

betvarkė ir melas vadinsis

betvarkė ir melas vadinsis portretas
o jis darbo dirbt nemoka jokio? tik sportuoja ir puldinėja po bulvarines laidas ir dar kaip tam filmuke tiktų žodžiai - kiaulė aš ir kiaulė tu ir visi mes kiaulės, jeigu ėsti bus gardu - mums lovy pasaulis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių