Quantcast

J. Požela būtų vienas jauniausių ministrų atkūrus nepriklausomybę

  • Teksto dydis:

Socialdemokratą Jurą Poželą paskyrus sveikatos apsaugos ministru, 33 metų politikas pakliūtų į dešimtuką jauniausių Vyriausybės narių po nepriklausomybės atkūrimo.

Jauniausias šiame sąraše - pirmojo Ministrų kabineto narys Darius Kuolys, kuris švietimo ministru tapo būdamas 28 metų. J.Požela ministro pareigas eiti pradėtų būdamas tokio pat amžiaus, kaip ir jauniausias atkurtosios nepriklausomybės laikų premjeras Gediminas Vagnorius.

28-erių švietimo ir mokslo ministru tapo Darius Kuolys

29-erių finansų ministru tapo Rolandas Matiliauskas

31-erių krašto apsaugos ministru tapo Audrius Butkevičius, valdymo reformų ir savivaldybių reikalų ministru – Kęstutis Skrebys

32-ejų krašto apsaugos ministru tapo Linas Linkevičius

33-ejų premjeru tapo Gediminas Vagnorius, finansų ministru – Audrius Misevičius

34-erių vicepremjeru tapo Zigmas Vaišvila, teisingumo ministru – Gintautas Bartkus, finansų ministru – Algirdas Šemeta, finansų ministre – Ingrida Šimonytė, teisingumo ministru – Remigijus Šimašius



NAUJAUSI KOMENTARAI

Remigijus

Remigijus portretas
Jaunas žmogus, tegul eina ir dirba. O nepatenkintų visada atsiras. Vieniems negražus, kitiems pacukas, kai kam tai iš viso panašu į cirką... Faktas tas, kad kažkas turi prisiimti atsakomybę, o jaunam specialistui tai labai gerai, visa kita parodys laikas. Sėkmės jam!

Vika

Vika portretas
Gal vėl pajuokaus apie bombas ?

yra

yra portretas
p. DAINIUS KEPENIS kuris žino kas yra sveikata kaip ją SAUGOTI ir kaip SVEIKAI GYVENTI turi savo programą kaip tai daryti KODĖL nepasiūlyti jam šio darbo?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių