Quantcast

J. Olekas: Rusijos pareiškimas vertinamas kaip dūmų uždanga

  • Teksto dydis:

Krašto apsaugos ministras Juozas Olekas sako, kad Miuncheno saugumo konferencijoje sutariama, kad NATO šalys turi būti pasirengusios atremti galimus iššūkius.

Pasak ministro, taip reaguota į Rusijos premjero pareiškimus apie antrąjį Šaltąjį karą, o Maskvos raginimas bendradarbiauti vertinamas kaip savo  karinių veiksmų dangstymas Sirijoje ir Ukrainoje.

„Dauguma kalbėjusiųjų, kaip ir mūsų prezidentė, tuos pasisakymus vertino kaip bandymą skleisti dūmų uždangą – slėpti tai, ką Rusija daro Ukrainoje, Sirijoje. Daugelis (...) pasisakė už tuos sprendimus, kurie jau priimti arba bus priimti Varšuvos viršūnių susitikime – kad NATO šalys turi būti pasirengusios ir turi turėti visas galimybes atremti galimus iššūkius ir taip stabilizuoti Rusijos veiksmus“, – kalbėjo krašto apsaugos ministras.

Reaguodama į Rusijos premjero Dmitrijaus Medvedevo pareiškimus, kad pasaulis jau gyvena antrame Šaltajame kare, Prezidentė Dalia Grybauskaitė pabrėžė, kad Rusija kuria karštuosius konfliktus, tokius kaip Ukrainoje ir Sirijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rse

rse portretas
Silpnaprotystės turintys asmenys prašom nekomentuoti,o piemburniai nepraustaburniai spuogatsnukiai grįžkite I savo motinos tarpkoji ir neleiskite I darnus komentarus

tam > TAIGI

tam  > TAIGI portretas
o koks tavo mąstymo potencialas ir kiek turi smegenų likučių, jei manai, kad Kijevo oligarchų chuntos tankai juda link Kijevo, o ne ruskių tankai varo link Kijevo? Ar ne ruskynas žudo sirijos gyventojus? Ką čia kalbi, t.y. š... mali? ruskiai palaiko visomis priemonėmis kitą savo paties tautos žudiką assadą, labai panašų į staliną ir putlerį. Linkiu sėkmės sugyventi su savo paties proto likučiais, lemiančiais tikėjimą ruskių demagogija.

tam idomu

tam idomu portretas
o kaip vertini Krymo atplėšimą ir Ukrainos teritorijų užgrobimą? ir kas žudo sirus, ar ne ruskiai?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių