Quantcast

J. Kerry: Lietuva visada aktyviai kovojo už demokratines vertybes

  • Teksto dydis:

Lietuva visada aktyviai kovojo už demokratines vertybes, savo sveikinime Lietuvai Valstybės atkūrimo dienos proga sako JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry  (Džonas Keri).

„Lietuva visada buvo ir išlieka aktyvi kovoje už demokratines vertybes. Būdama Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos nare 2014-2015 metais, Lietuva glaudžiai dirbo su JAV, šioms šalims siekiant taikos, remiant demokratinės Ukrainos suverenumą, pasisakant už žmogaus teises, ginant civilius konfliktų zonose“, –  sveikinime Lietuvai JAV žmonių ir prezidento Baracko Obamos vardu sako sako J.Kerry.

Pasak JAV valstybės sekretoriaus, dviejų šalių draugystę atspindi ir žmogiškieji ryšiai tarp jų abiejų gyventojų. „Amerikiečiai gerai prisimena drąsą, kurią Lietuvos gyventojai parodė šaliai atsitiesiant iš Sovietų Sąjungos šešėlių ir įtvirtinant savo nepriklausomybę prieš ketvirtį amžiaus. Mes didžiuojamės, kad per tamsiuosius Šaltojo karo metus JAV solidarumas su Lietuva niekada nesusvyravo“, – rašoma sveikinime.

Lietuva antradienį švęs Valstybės atkūrimo dieną. 1918 metų vasario 16 dieną Lietuvos Taryba Vilniuje paskelbė atkurianti nepriklausomą, demokratiniais pamatais sutvarkytą Lietuvos valstybę su sostine Vilniuje



NAUJAUSI KOMENTARAI

KOVOTI už tokią demokratiją

KOVOTI už tokią demokratiją portretas
gali tik liežuvius laidantys ir skraidantys bešakniai pesliai, tik kas yra Tauta ir tikroji demokratija mokėsi iš marksizmo-leninizmo vadovėlių: turėk liežuvį, meluok ir neraudonuok,mokėk įtikti "vyresniajam broliui", savo aplinką apsupk giminėmis ir bendraminčiais,numesk kaulą savo buldogams - jau būsi ant bangos savo sukurtoje melagių pilyje.

jo

jo portretas
Demokratijos yvertinimas Lietuvoje su amerikietiskais kriterijais.Nusikalstamumas,savizudybes,emigrasija,alhogalizmas,zodzio spaudos laisve,pensijos,atlyginimo vidurkis.korupcije,teisesaugos savivale,degradaves kaimas,asiui uz tokia demokratija ,kurie per tuos nepriklausomybes metus ystenge sukurti musu valdzia.

MILIJONAS LIETUVIU gyvena USA

MILIJONAS LIETUVIU gyvena USA portretas
Gyvena JAV, dirba, padeda Lietuvoje likusiem.Lietuviai svajoje apie ZALIA KORTA-teise gyventi Amerikoje.Rusijoje like tik vargsai isvezti i Sibira inteligentai.Kodel net Lietuvos rusai netike Kremliaus melu?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių