Quantcast

Intriga: kas prasibraus į antrą rinkimų turą – S. Skvernelis ar I. Šimonytė?

Grįžti į straipsnį

natalija

natalija portretas
BANKAI SUKISO MILIJONUS UZ NAUSEDA BET ZMONES PAGALVOKIT KAD TIE MILIJONAI IS MUSU NUPLESTI ZIUREKIT KAI SYPSOSI TAS KURKULIS NUOSEDA IR GALVOJA DURNELIAI JUS UZ MANE IR SUMOKEJOT

Rasa

Rasa portretas
NAUSEDA IR SIMONYTE PASISAKO UZ GEJUS NEGALIU BALSUOTI UZ TUOS KURIE PAZEIDZIA KONSTITUCIJA NES MES LIETUVOS ZMONES UZ SEIMAS

Vytautas

Vytautas portretas
Galiu eiti lažybų, kad būtent Gitanas Nausėda nebus antrame ture. Šimonytė ten paklius, bet nelaimės. Klausimas kas bus antrajame ture be jos- Juozaitis ar Skvernelis- išties vertas dėmesio. Tik tas klausimas yra svarbus, nes tas kitas ir taps Prezidentu.

deinis

deinis portretas
Nesuprantu žmonių mastymo ,kaip gali žmonės pretenduoti į prezidentus ,į jeuro sąjuza pridare Lietuvai milijardines skolas ,vietoj to turėtu buti nubausti arba bent nušalinti iš seimo,

Vilnietė

Vilnietė portretas
Jei laimės ŠimONYTĖ ar Nausėda Kaunui bus blogiau,tad mąstykit??????

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Vika skirk milicnykus pagal specializaciją.Matjošaitis gaudė banditus,vagis ir visuomeninio liaudies turto grobstytojuss,Skvernelis nieko negaudė,bet tysojo pakelėje ir laukė,tuomet dar retai pasirodančios mašinos,kad išlaužti 3 rublius pachmielui.

...

... portretas
Laukim STT vojažų pas visus tuos pretendentus - juk visi žinom kur jų tikroji vieta.

Apsisprendziau

Apsisprendziau portretas
Ir aš apsisprendžiau Emigruoju!!!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Butinai balsuosiu, bet jau tik ne uz skverneli, pasiputes jis labai ir arogantiskas, o issilavinimo akivaizdziai truksta.

kas mūsų laukia ES subinėj?

kas mūsų laukia ES subinėj? portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

uz Kazimiera Juraiti:)

uz Kazimiera Juraiti:) portretas
su Svente Jus! laimes kam reikia laimeti,kad tik turetu nepriklaausomybe galvoje.

Penisininkas

Penisininkas portretas
Raštingi ir apsiskaitę, kompiuterizuoti piliečiai! Susimastykit, visi šie trys jau prisidirbę praeityje. Kur garantija, kad prezidento statusas netaps jiems galimybe toliau ,,tobulėti" tautos sąskaita? Tik naujas veidas!!!

Vika

Vika portretas
Nei uz viena konservu kandidata niekada nebalsuosiu - ju deka mes esame ten,kur esame. Konservai jau tiek pridirbo Lietuvai, kad... Nauseda is viso neaisku,ka veiktu prezidento poste - niekada nebuvo niekuo daugiau,tik SEB banko prezidento patareju, nei savivaldybiu tarybose, nei seime nera buves, is viso ar jis ismano,zinoma be ekonomikos, ka nors apie politika? Tik uz Skverneli vienareiksmiskai. O kas cia bando gedyti,kad policininkas, tegul pasislepia krumuose. Kol Kaunui vadovavo "patriotas",koks buvo Kaunas? Dabar vadovauja buv. policininkas, Kaunas turi vadova,kokio ir yra vertas! Tik uz Skverneli!

as

as portretas
Tik Skvernelis.

Anonimas

Anonimas portretas
Trijulė į Lietuvos prezidentus netinka...dar yra laiko,gal atsiras tinkamesnis pretendentas.

Ariogalos babunė

Ariogalos babunė portretas
Mums geriau trys Šimonytės, du Skverneliai , nei vienas Nausėda. Tokia tvirta ir Marytės, vykdančios vietinę apklausą, nuomonė.

Lietuvi,

Lietuvi, portretas
tapki donoru, paukoki nors siek tiek smegenu , balsuojantiems uz valstieciu kandidatus!

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kas už Skvernelį gali balsuoti? Tik apačios – sovietiniai kolonistai ir jų atžalos bei Putino subinlaižiai. Tą patvirtina ir komentarai.

Už Šimonytę

Už Šimonytę portretas
ji iš šios kompanijos geriausia

petras

petras portretas
Tik Juozaitis ...

ir tai bus geras pasirnkimas

ir tai bus geras pasirnkimas portretas
tarp meiles ir nepriklausomybes renkame Alfonsa Bute!

Mergaičių nerenkame

 Mergaičių nerenkame portretas
Balsuojame už Juozaitį, netekėjusią Tautos Dalytę rinkom, gerbėm, vertinom, o grašio nevertos Ingridos storu vyrišku balsu-konservatorių Tatos tarnaitės- nenorime.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Zalemuncike ,labai megsti is kitu ticiotis ,idomu kaip pats atrodai ,ar ne kaip nupezes asilas ,siaip esi tikras avebezda ,paziurek i veidridi ,nes turbut pimpi matai tik veidrodi.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Bet ir pavalges ,uz zandu nieko nenesioja ?

diedas

diedas portretas
nebus antro turo,Skvernelis pirmam laimės

morda

morda portretas
baltos pirstines konservu partijoj isvoge e. recepto pinigus, broileris uztat ji pravijo, kad nebutu blogo vardo konservu gaujai. Dabar sugalvojo "baltas pirstines balsams skaiciuoti. Vyt kuo toliau nuo skaiciavimo broilerio statytinius

Balsuosim už Šimonytę

Balsuosim už Šimonytę portretas
Ir ji lengvai pereis į antrą turą

ha

ha portretas
Dar ne visi debilai emigravo,paskaicius komentarus

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Šiaip balsuoti neisiu,bet jeigu kuris nors iš šių prasibraus į antrą turą,eisiu balsuot už išpirdolinimą.

NA NA

NA  NA portretas
na šimonytei nereikės briautis į prezidento postą ją stumia ir stato, Lietuvai daugiausia blogio atnešusi , kgbistų landsberginių gauja ,ne bent jei reikėtu briautis pro Lietuvos žmones ,kurie mena jos darbelius kartu su kubilium ir grybauskaite praskolino ,Lietuvą ,o Skvernelio šuolis nuo milicininko iki prezidento postą reiškia ,kad Lietuva bus valdoma susikišus teisėsaugą į savo kišenę ,kaip grybauskaitė ,ne bent iš klaidų bus pasimokyta ,,,,,sėkmės rinktis ,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
buvusio, nepakeičiamo rinkimų pirmininko, Vaigausko dėka , landsberginiai senomis intrigomis ir kombinacijomis gal ir prastums šimonytę į antrą turą ,bet tik tiek, žmonės ne užmiršo, ką padarė landsberginiai , Lietuvai dar ilgai reikės kapstytis po landsberginių grobstymo ir praskolinimo ,,,,,sėkmės ,vien šimonytės pastatymas kovai dėl prezidento posto rodo landsberginių nepakaltinamumą ir cinizmą ,,,

nuu

nuu portretas
nuu kaip ner uz ka balsuot,o kas dar eina i sosta prie pagrindinio lovio be situ juokdariu?

skvernelis ,simonyte ar nauseda-----

skvernelis ,simonyte  ar  nauseda----- portretas
tai tas pat jei rinktumet treciai kadensijai grybauskaite......

irena

irena portretas
senmergiu tikrai nereikia Lietuvai,ypac retadanciu, nes jos labai piktos.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Naujas anekdotas: Skvernelis - džentelmenas (praleidžia moterį į priekį).

sh

sh portretas
Isivaizduoju, jei dabar prezidente butu konservatnyku deleguota Simonyte, tai butu blokuojami visi Kaunui ir Saliai naudingi Seimo sprendimai: Seimo nariu skaiciaus mazinimas, ministeriju kelimas i Kaunas ir t.t. Konservai jau ir taip visaip imanydami kersija Kaunui uz Kupcinsko ispirdolinima ir pavyzdzio likusiai Lietuvai parodyma.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Vel kumele kisat niekam ji neidomi nevent sovietiniams zmonems

Nu jo

Nu jo portretas
Nė vienas neprasibraus.

Jei prasibraus

Jei prasibraus portretas
nors vienas iš siu dvieju aferiugu tai tikra ka patikesiu ka rinkimai tik už pinigus

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kokie gudrūs politologai ir žurnalistai,jau iš anksto formuoja nuomonę,ką rinkti.Lietuvos piliečiai,nepasiduokit jokiom nuomonėm,o rinkit pagal savo sąžinę.Prieš ankstesnius rinkimus girdėjau tokius pokalbius,kad ką ten eiti į rinkimus,nes tas ,už kurį balsuočiau vis tiek nelaimės.Taip negalvokit,neklausykit prognozių,o eikit ir balsuokit.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal žmonės dar nėra degradavę iki tiek ,kad rinktų Šimonytę.Finansų ministre dirbdama kartu su Kubilium ir Snoro vadovais itiek apvogė žmonių,paliko be indėlių.Žmonės po šia diena mina kelius po teismus ir tiesos neranda. Kas tokią nesąžininga Šimonytę iš Kubiliaus ir Gabrieliaus Landsbergio partijos gali rinkti.Nebent aklas ir kurčias būtų.Aferistų ir melagių partija apvogusi šitiek Lietuvos žmonių.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Mūsų mokykloje dauguma mokytojų balsuos už Svernelį,tik ne už Nausėda ar šimONYTĘ

Prognozė

Prognozė portretas
Nausėda VS Šimonytė. Laimės LIETUVA

Vanga

Vanga portretas
A.Juozaitis ir I.Šimonytė. Laimės A.Juozaitis

srebėtojas

srebėtojas portretas
Šimonytę negalima rinkti todėl, kad kai buvo 2008 m krizė, ji, kaip finansų ministrė, neturėjo leisti Kubiliui skolintis už tokius procentus. Save gerbiantis finansistas būtų atsistatydines. Ji to nepadarė... Nausėdos negalima rinkti, nes jis surištas su skandinavų bankais (gal nuo kokių 1996 pradėjo dirbti Vilniaus banke, kurį gal 1999 įsigijo SEB bankas). Taip pat mes puikiai atsimaname, ką jis prognozavo 2006 - 2007 metais. Taigi, kieno vežime sėdi, to ir giesmę giedi...

Kauniečiai

Kauniečiai portretas
Tauta mato Prezidentu S, Skvernelį arba Matijošaitį. Nausėda susijęs su bankais. Bankai yra tai ko žmonės labai nemėgsta dėl jų gobšumo. Manome, kad nieko blogesnio nei bankininkas valdžioje negali būti.

trdlo33

trdlo33 portretas
visokie bezdaliai jau pradeda formuoti nuomone,tipo kas jau kurioje vietoje,o kad is praeities pas visus yra daug demiu tai niekas nesiskaito?

grazus vardas

grazus vardas portretas
uz Vita Gudiski.

Rinkejas Kaunas

Rinkejas Kaunas portretas
Manau kad 2me ture bus tik Simonyte ir Nauseda. Jai Skkvernelis 8r toliau rodys tokią erogancija ir nesiskaityma su.Prezidente ir rinkejais.tai.jam.tikrai.teks.raudonuoti.pries tauta ir rinkimus.pralaimeti.juodai.

Hahaha

Hahaha portretas
Nejuokinkit ,dar rinkimų nėra ,o už tą paleistuve Lietuvos naikintoja pensininkų žudike simonyte išvis ne į rinkimus,o I kalėjimą

NA NA

NA  NA portretas
tik nereikia formuoti nuomonę yra kandidatų į prezidentus už kuriuos balsuos tikrai lietuvos žmonės ; Juozaitis ,Puteikis jei nesuspės prisidirbti, ------ šimonytė atlieka atmetimo variantą, kad žmonės balsuotu už Nausėdą,,,,,,,sėkmės rinkimai bus ,tik nereikia prileisti juodai baltų pirštinių , skaičiuoti balsų ,tai landsberginių gaujos šaika ,,,,, ,,,,,

policajuj --paskutinis sansas islikt valdzioj.

policajuj  --paskutinis  sansas  islikt  valdzioj. portretas
SimoOnytei ---paskutinis sansas nesest y cype uz ,,Snoro,, ir kitas aferas, Visiskam Gitanuj -sancas pakilt karjeros laiptais Svedisku banku strukturose ,apiplesijnejant lietuva. -----VISI JIE is konservatdegradu gaujos --jos statytiniai, kuriebijo bet kokiu Seimo ju aferu ir nusikaltimu pries tauta ir valstybe ,- tyrimu .... A lia ,,,,koncervuotas patriarchas,,, nesenai sake ,,, jei seimas prades tirt,,,SNORO,,,afera --bus kruvini rinkimai y prezidentus...........

Galerijos

Daugiau straipsnių