Quantcast

Į žodžių karą dėl popiežių pasitikusios mergaitės įsitraukė ir premjeras

Premjeras Saulius Skvernelis niekšais pavadino žmones, pasipiktinusius, kad popiežiui Pranciškui pasitikti buvo pasirinkta tamsaus gymio mergaitė.

„Kai tokie išsireiškimai taikomi prieš vaiką, tai yra apgailėtina“, – ketvirtadienį Žinių radijui sakė premjeras, komentuodamas socialiniuose tinkluose užvirusią diskusiją, ar tamsiaodė mergaitė tautiniais rūbais galėjo reprezentuoti Lietuvą.

„Jei ji (mergaitė – BNS) girdi, palinkėčiau, kad ji nekreiptų dėmesio į tuos niekšingus žmones, niekšus, kitaip nepavadinčiau, džiaugtųsi mokslais, bendramoksliais, draugais, ir turės visam gyvenimui įspūdį, kaip pasitiko popiežių ir atstovavo Lietuvai“, – kalbėjo S.Skvernelis.

„O visi kiti... Aš tokius žmones, man jie nebe žmonės yra. (...) Aš manau, kad jie yra mažiausiai lietuviai, tokie žmonės“, – emocingai reagavo premjeras.

Socialiniuose tinkluose savaitgalį kilo diskusija, ar derėjo popiežiui pasitikti pasirinkti tamsiaodę mergaitę. Organizatorių teigimu, katalikiškoje mokykloje besimokanti lietuvės ir užsieniečio dukra buvo pasirinkta, nes laisvai kalba itališkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marceliukė

Marceliukė portretas
o kodėl negalėjo pasitikti TIKRA lietuvaitė-mėlynakė, geltonkasė, su rūtų vainikėliu. Gėda Lietuvai. Tarp kitko-kokio tikėjimo ta mergaitė ??

Ate, ate tokiam skystimui

Ate, ate tokiam skystimui portretas
Bobiškos isterijos mums jau pakanka. Jei jis nė nesusimąstęs taip reaguoja, tai velniop tokį premjerą.

Laikas

Laikas portretas
jau lietuvių liaudies šokį ,,Kepurinė" šokti merginom iš Namibijos ar Somalio. Visi labai žavėtūsi o visų pirma - Skvernelis
VISI KOMENTARAI 113

Galerijos

Daugiau straipsnių