Quantcast

I. Ši­mo­ny­tė: iš Va­sa­rio 16-osios rei­kia pa­si­sem­ti džiaugs­mo

Grįžti į straipsnį

Ada

Ada portretas
Vilniuje Vasario16-osios svente sugadino patriarchasis balkono svaidydamas pagieza ir purva,atliko konservu rinkimine agitacija,Kaune -issitarsiusi,Simonyte savo rikimine agitacija.Tik prarades atmini zmogus gali uz toia vagiu bendre balsuoti

NA NA

NA  NA portretas
Šimonytė ,Grybauskaitės įpėdinė ,abi kartu praskolino Lietuvą, todėl viena kitos vertos , o žydukai landsberginiai ir prie Grybauskaitės krovėsi turtus, ir toliau grobstytu prie šimonytės ,kas sustabdys žydukų. invaziją prie Lietuvos iždo ir nutrauks Lietuvos terorizavimą bei kiršinimą ,,,,,sėkmės neprileisti landsberginių gaujos prie Lietuvos iždo ,,,,

Kęstas

Kęstas portretas
Mus, lietuvius Lietuvoje, laukia siaubingas likimas. „Valstybinė mokesčių inspekcija nurodo, kad Lietuvoje 2018 m. 329 asmenys deklaravo milijonus eurų turto, turėto 2017 m.“ Deja, šie žmonės negali padėti mūsų šaliai pereiti nuo mažą pridėtinę vertę kuriančios šalies prie didesnės pridėtinės vertės šalies. Kodėl? Nes jie įsigyja milijonus eurų, kaip, pvz., Landsbergio šeima, per šeimyninius ir draugystės santykius ir kyšius. Sugebėjimų nulis. Todėl pusė darbingo amžiaus žmonių jau išvyko iš Lietuvos. Todėl Lietuvos perspektyvos yra baisios. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

na

na portretas
ponia iš sistemos, pasiruošusi dirbti, neabejotinai tik ir tik savo klanui

Putė Nagleika

Putė Nagleika portretas
Nu tai to džiaugsmo ko gero kad ji pasisėmė, nes tautai ašaros byra į parduotuvę nuėjus.

Landzbergu statytine

Landzbergu statytine portretas
NEPRAEIS.

z

z portretas
Siūlyti Lietuvai prezidente Ingridą Šimonytę konservatoriai gali tik ,,ant durniaus'',keršydami pensininkams arba savanaudiškais tikslais.

pazas

pazas portretas
landzberginiu konservu buhaltere nepraeis, salin letenas nuo Kauno

Vieningas Kaunas

Vieningas Kaunas portretas
Protinga, diplomatiška Prezidentė.

Ieva

Ieva portretas
Tarp einančių į savivaldybių rinkimus- 20 valstiečių milijonierių, sumokančių 0,5 procento mokesčių. Sąžininga? Argi čia ne tautos pensininkų apiplėšinėjimas? pasidomėkit puslapyje kandidatustatistika.lt

Klausimui

Klausimui portretas
Užtai atėję valstiečiai padvigubino milijonierių kiekį Lietuvoje su savo mokestinėmis reformomis. O pensininkams kauliuką numetė- šekit, graužkit ir garbinkit mus.

Klausimas

Klausimas portretas
Kuris iš valstiečių asilgalvių būtų iš viso nesubankrotinęs per pasaulinę ekonominę krizę valstybės? Būtumėt likę su nuliu pensijos. O čia verkia- sumaaaaažino pensijas. Mano alga krito per pusę, tai kaip gali pensijos (kurios mokamos iš surinktų tuo metu mokesčių) nesumažėti?

ŠIMONYTĖ TĘSIA LANDSBERGINĘ PROPAGANDĄ

ŠIMONYTĖ TĘSIA LANDSBERGINĘ PROPAGANDĄ portretas
Kaune ji akivaizdžiai parodė, kad tęs landsberginės šutvės patriotinę, varančią Lietuvą į bedugnę, propagandinę politiką. Pamiršo, kad Kauną jau valdė vienas toks Kupčinskas... Šiandien kauniečiai išmoko atskirti pelus nuo grūdų. Ne tuo adresu nuvažiavai landsberginė propagandiste.

Anonimas

Anonimas portretas
Ko lenda ji į tą Kauną.Reikia vyti iš čia,nes apsivogusi ir dar lenda vogti.Tai tikrai turi kiaulės akis

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonyte nesuk mūms smegenų,nes gerai žinom kas tu per paukštelis esi.Gražinkit pinigus,nes jūs su savo sukčių gauja išvogėte ir vėl lendate į akis.Kaip negėda iš varganų pensininkų dar nuplėšti.Oi kaip atsirūks tiems nevidonams.Nesvajok,kad už tave balsuos.

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip realiai apginti Lietuvos laisvę? Taip, kaip mes atgavome tą laisvę. Žmonės turi eiti į gatves ir aikštes, taikiai protestuoti ir naudoti žiniasklaidą, kad viešintų visus agresorių žiaurumus prieš civilius. Ir jei Lietuvos kariuomenės kariai pradėtų šaudyti, jie, kartu su civiliais gyventojais aplink juos, būtų sunaikintos raketomis su pasiteisinimu: juk jie buvo pavojingi, šaudė. Keista, kad mūsų netinkamai ginkluota ir netinkamai parengta armija kelia grėsmę mūsų gyvybei ir Lietuvos laisvei. Ar tai žino Lietuvos kariuomenės kariai? Tyrimai rodo, kad protingi žino. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Ko ji po Kauną valkiojas niekas už ją apvogus Lietuva nebalsuos te varo namo

MYKOLAS

MYKOLAS portretas
KAIP GALI TA VALKATA SENMERGĖ ŠIMONYTĖ, APVOGUSI TAUTĄ BEI IŠVOGUSI SNORĄ, DAR NORĖTI KANDIDATUOTI? BRUDŲ BRUDAS....

PENSININKE

PENSININKE portretas
ATSIMENU ŠIMONYTĖ PO NAKTINIU REFORMU MUMS PENSIJAS ATEME. O KAI ATEJOME PRIE SEIMO PASIKALBETI , TAI PREMJERAS KUBILIUS SU KRASTO APSAUGOS MINISTRE JUKNEVICIENE MUS GUMINEMIS KULKOMIS PAVAISINO.

morda

morda portretas
Nematyti is kur pasisemti dziaugsmo. Svente is balkonelio apnuodijo senis su savo nusisnekejimais ir kitu niekinimu, pirmadieni lrt forume gabrys draskesi ir liejo tulzi ant Karbauskio ir valdanciuju. Uz ka Lietuvai tokie baisuokliai uzkarti? Tulpes, juknevicienes, broileriai, kubiliai, valatkos, jakilaiciai, kruvinos marcios,gentvilai, razmos

Ingridui

Ingridui portretas
Prisiminkit ką apie tą karvę pasakė europalamentarė Margarita Starkevičiūtė

Erna

Erna portretas
Siaubas ka ji isdarineja.

Ar gali vagis būti kandidatu į prezidentus?

Ar gali vagis būti kandidatu į prezidentus? portretas
ŠIMONYTĖ YRA VAGIS. JI KARTU SU VASILIAUSKU IR KUBILIUMI UŽGROBĖ SNORO BANKĄ, PASIKVIETĖ AFERISTUS FRIKLĮ SU KUPERIU IR IŠVOGĖ IŠ BANKO SĄSKAITŲ ŽMONIŲ PINIGUS. O IŠ KUPERIO GAUTUS OTKATUS SUNEŠĖ GRYBAUSKAITĖS RINKIMAMS. ŠIMONYTĖS VIETA TEISIAMŲJŲ SUOLE.

Faktas-7

Faktas-7 portretas
Reikia atkreipti dėmesį į tai, kad I.Šimonytė savo ministeriavimo metais nuolat “užmerkdavo akis”, kai tik klausimas liesdavo skandinaviško kapitalo bankus, ir, matomai, tik dėl to, kad pati asmeniškai yra jau seniai įsipainiojusi į korupcinius ryšius su jais. Tad ką jau čia bekalbėti apie didžiausio skandinavų bankų konkurento – AB banko Snoras tyčinį sužlugdymą! Nieko sau konservatorių partijos kandidatė į prezidentus, apvogusi Snoro akcininkus ir šimtus tūkstančių banko indėlininkų! Manau, kad per šių metų Lietuvos prezidento rinkimus žmonės atsuks nugarą parinktam D.Grybauskaitės įpėdiniui I.Šimonytei. Reikia vyti šalin nuo valdžios aktyvią Snoro laidojimo komisijos narę!

Faktas-6

Faktas-6 portretas
Nors dabar visi puikiai žinome, kad skandinaviško kapitalo bankai tokių milžiniškų deklaruotų nuostolių niekada nepatyrė. Teko neseniai skaityti žiniasklaidoje, kad, pavyzdžiui, šiandien net dabartinės Seimo“Krizės komisijos“ narys Vytautas Kamblevičius užtikrino, kad Lietuvoje veikiantys bankai SEB ir „Swedbankas“ per krizę tikrai nepatyrė 2 milijardų eurų nuostolio, nors jie tai ir deklaravo. Pasak jo, bankai į nuostolius įtraukė ir blogąsias paskolas, nors vėliau didžiąją dalį nuostolių padengė pardavę iš klientų atimtus būstus.

Faktas-5

Faktas-5 portretas
Taigi, I.Šimonytė, be jokių skaičiavimų, įtikinėjo visuomenę, jog Snoro bankrotas yra pats pigiausias variantas „susitvarkyti“ su Snoru, nors pats AB bankas Snoras veikė stabiliai ir net nesiruošė mirti. Tad , nereikia iš viso taip įžūliai meluoti. Tai ne natūrali banko mirtis. Snoras buvo ciniškai nužudytas Lietuvos valdžios. Vėliau pasitvirtino, jog finansų ministrė I.Šimonytė (kaip švedų bankų vasalė), pasirodo, tik tokiu būdu valė skandinavams rinką nuo konkurentų. Aišku, tuo pačiu kartu neužmiršdama tuos skandinaviško kapitalo bankus kasmet dar ir nuo mokesčių atleisti, kai šie (o ypač, švedų bankai – SEB bankas ir “Swedbankas”) atvirai demonstravo krizės metais dirbtinai suformuotus milijardinius nuostolius. Tokiais savo veiksmais finansų ministrė I.Šimonytė padarė didžiulius nuostolius šalies biudžetui.

Faktas-4

Faktas-4 portretas
O aš, kaip buvęs AB banko Snoras ilgametis klientas, klausiu I.Šimonytės, šiandieninės kandidatės į prezidento postą: Tad kur jūsų skaičiavimai, ponia Šimonyte, apie blogą padėtį Snore? Jokių skaičiavimų nebuvo, tik noras - užgrobti banką ir pasidalinti pinigus?! Mano galva, siūlyčiau teisėsaugininkams pasikėlti ir susipažinti su aukščiau minėtų Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto ir Seimo Kriminalinės žvalgybos parlamentinės kontrolės komisijos tų metų posėdžių protokolais. Ir, manau, kad daug kas papildomai paaiškėtų. Juk pasak A. Paulausko, privesti Snoro banką prie bankroto buvo politinis sprendimas!

Faktas-3

Faktas-3 portretas
Tuo metu Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas A.Paulauskas žiniasklaidai (žiūr. 2014-03-06 d. straipsnį „ Snorą“ uždarę Lietuvos banko vadovai spruko į užsienį“) taip pat tvirtino: „ Prieš skelbiant Snoro bankrotą, jokių skaičiavimų, kas brangiau, o kas pigiau, nebuvo pateikta“. „ teismui pateiktą Snoro banko balansą tesudarė keletas skaičių, surašytų ant vieno popieriaus lapo. Vargu ar didžiulio banko balansas gali tilpti į pusę puslapio“... „ skelbti bankrotą buvo politinis sprendimas“.

Faktas-2

Faktas-2 portretas
Tą aukščiau paminėtą faktą (apie slaptus pasitarimus LB) buvo viešai „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje dar 2014 m. balandžio mėn. pagarsinęs ir atsakingai patvirtinęs Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto tuometis pirmininkas Artūras Paulauskas, kurio vadovaujamas Seimo komitetas (NSGK) kartu su Seimo Kriminalinės žvalgybos parlamentinės kontrolės komisija, tuo metu irgi Seimo pavedimu nagrinėjo AB banko Snoras žlugimo istorijos klausimus. Pamenama, kad I.Šimonytė, kaip ir reikėjo tikėtis, aršiai gynė sprendimą skelbti Snoro bankrotą ir įtikinėjo komisiją, kad tai buvęs „pigiausias variantas“. A.Paulauskui sunku tuo patikėti, nes jokių skaičiavimų prieš priimant sprendimą kreiptis į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo nebuvo.

Faktas-1

Faktas-1 portretas
Viena iš pagrindinių Snoro banko sužlugdymo “režisierių”, tuometė A.Kubiliaus konservatorių vyriausybės finansų ministrė I.Šimonytė (kuri šiandien jau teigia, kad apie Snorą sužinojusi tik tą pačią (?!) 2011-11-16 dieną, - nors akivaizdžiai meluoja!), dar gerokai iki 2011 m. lapkričio 16 d., kartu su premjero A.Kubiliaus patarėjais ekonomikos ir finansų klausimais M.Majausku ir vidaus politikos klausimais V.Valentinavičiumi vaikščiojusi į Lietuvos banke, vykusius slaptus pasitarimus (į kuriuos, beje, iš užsienio atvykdavo ir S.Friklis su savo komanda), dar tik rengiant tenai AB banko Snoras sužlugdymo planą, dabar gi, ramiu veidu (kaip kareivis Šveikas!), „žmonių partijos“ komandiruota, kandidatuoja į šalies prezidento postą.

Tautos jėga VIENYBĖJE

Tautos jėga VIENYBĖJE portretas
Žmonės, daugiau domėkitės tais, kuriems patikėsim ,,vadžias,,. Konservai didelius šešėlinius pinigus paruošę savo kandidatam. Jie bijo, nes jaučia kas jų laukia, jeigu nei Šimonytė, nei Nausėda (ar tečias - atsarginis ) nebus išrinkti. Mus laiko nieko vertais ir pulka jau sužaista, bet apverskim jų supratį aukštyn kojom

komediantai

komediantai portretas
sėdėdami šiltose kėdėse nieko nenuveikė nei Lietuvos žmonių labui,nei tuo labiau Lietuvos labui,o dabar tik ir tesugeba žarstyti pažadus kaip sėjau rūtą,sėjau mėtą..

Anonimas

Anonimas portretas
kas gali uz ta slykstine,senmerga balsuoti, praskolino Lietuva,mandagumo isvis neturi.

S

S portretas
Pirmiausia tai is Vasario 16 reikia pasisemti izvalgumo, drasos bei vienybes. Signatarai buvo izvalgus, o krauja lieje savanoriai buvo narsus, drasus bei vieningi

Nagi, nagi

Nagi, nagi portretas
Gabriukas irgi prieš rinkimus į Kauną buvo atvažiavęs, bet po rinkimų nei ausų, nei akių jo nesimatė. Tie jų priešrinkiminiai akių dūmimai ir pažadai, nenatūralios šypsenos vemti verčia.

Anonimas

Anonimas portretas
Tiktai ne už korumpuotus Koncevatorius & Tvarka ir teisingumas! Pakankamai žalos šaliai jau pridarė!

Neriukas

Neriukas portretas
Ne viskas auksas, kas auksu ziba. Tikra veida ir poelgius, ir zingsnius pamatysime po rinkimu.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Mūsų prezidentas yra Arvydas Juozaitis,jokių kitų.

R

R portretas
Eilinis priešrinkiminis pasivaikščiojimas ,,į žmones". Tas pats visų scenarijus kol išrenkam.

...

... portretas
CHA, totalus neadekvatumas: "I. Ši­mo­ny­tė: iš Va­sa­rio 16-osios rei­kia pa­si­sem­ti džiaugs­mo" - anuomet JOKIO džiaugsmo nebuvo, iš anų laikų gali TIK suirutės pasisemt... ir kas gali paneigt, kad būtent suirutę tu ir reprezentuoji.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Landsbergiai yra prieš nemokamą mokslą studentams? „Ar jūs norite, kad pirmakursiai nemokėtų už mokslą? Atrodo, kas galėtų pasakyti ne. Bet šalia to atsakingi politikai turėtų užduoti klausimą, kas už tai sumokės? Mano supratimu, sumokės dėstytojai, kuriems algos tiesiog nekils ir to „valstiečiai“ prieš rinkimus nepasako“, – teigia G. Landsbergis. O dabar, kai tiek daug Lietuvos studentų moka už studijas, prasiskolindami švedų bankams, tiems patiems švedų bankams, kurie duoda milijoninius kyšius G. Landsbergio žmonai, tai dabar Lietuvos dėstytojai gauna didelius atlyginimus? Deja, ne. Lietuvos pinigus išvagia Landsbergiai, Landsbergių Nota bene, Landsbergių remiami švedų bankai ir kitos, kaip amerikiečiai sako, užpakalio skylės, o Lietuvos dėstytojai skursta. Mes mūsų mokesčius mokame ne tam, kad klestėtų parazitai Landsbergiai ir jų pakalikai. Laikas jau, kad pirmakursiai ir kiti studentai nemokėtų už mokslą. Teisingai daro valstiečiai. (mokslą-studijas-ekonomiką)

Anonimas

Anonimas portretas
neseniai is seniu pensijas atiminejai o dabar nesibodi ir nusitraukti del reklamos ozka konservu

vaidas

vaidas portretas
Kai kodel loji nesvankybes?

nuostaba

nuostaba portretas
Čia Eltonas Džonas atvažiavo?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Anonime,argi pagal pilną ,,laimės''veidą nematai,kad Šimonytė šį egzempliorių parsigabeno iš Žiegždrių pasifotkinti ir pabūti tikra psichūškės prezidente.

Anonimas

Anonimas portretas
cia jos mama kokia simpatiska ar drauge

Nerijus

Nerijus portretas
Zmogus gimsta durnas arba protingas. Issilavinimas tiktai zinios ir proto neiduoda. Kaip ten buvo, kai keitesi I eurus, a.

Anonimas

Anonimas portretas
Nusisnekejimas 100proc.Vienas dalykas karus sukelia sedintys valdzioje o ne zmones.Jei zmogus pakelia ginkla jis tuoj pat buna nukenksmintas.Kitas dalykas Skandinavijoj zmones nejuokauja.Jeigu pakilo kaina eina streikuoja renka parasus.Valdzia i tai kreipia demesi.Pas mus atsisede sneka bet ka.Ir galvoja kad zmones tiki.Kadangi musu valdzia parsidave Amerikai tai ir varo ant ruso.Rusai puola o sitiek metu gyvenom kartu.Buvo gerai ir zmones atsimena iki siu dienu.O ka dabar atsimena is Lietuvos laiku 29m. Nieko.

Sakiau - nevalgyk tų koncervų

Sakiau - nevalgyk tų koncervų portretas
O Mažylis, apnuodytas koncervais, tiesiog akyse mažėja, iki nykstamai mažo dydžio

Tyčiojiesi ,,prezidente"?

Tyčiojiesi ,,prezidente"? portretas
Tu su lansberginiais pasisėmei iš Snoro, o mums siūlai pasisemti iš Vasario 16 ?

Su švente,Ingrida!

Su švente,Ingrida! portretas
Ačiū Ingridai.Darbštus,išsilavinęs,siekiantis tikslo savo sąžiningu darbu jaunimas su tavimi ir už tave.Už tave mylintys Laisvę,Tiesą,pagarbą žmogui.Sėkmės rinkimuose!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Reikia suprasti,kad čia ne rinkiminė agitacija,o Šimonytės piršlybos.Jai reikia ne vyro,ne moters,o kažko su tuo ir su anuo.Pati nežino ko nori,nes jau viską išskyrus vaiką,turi.

Kai galvojantys

Kai galvojantys portretas
Žmonės nesiruošia rinkti koncerviniu apgaviku, tuomet paglosto nusenusius praeitim gyvenančius ir taip galvoja laimėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonytei reikia prižiūrėti savo Motiną, o ne Lietuvą valdyti.

Nerijus

Nerijus portretas
Ka gali paprasti zmones pasisemti is tokio minimalaus atlyginimo. Zmones nevalgys is praeities stiprybes. Juk istorikai drabuziu nenupirks. Lengva kalbeti ir rasyti, kai esi ne tame lygyje.

Kauno Ponai

Kauno Ponai portretas
Kaunas noretu vel rinkti mergina prezidente jeigu pastatysim kapitalizma

eik tu nax..... SimoOnyte ,parodyk tu tuos

eik  tu  nax..... SimoOnyte ,parodyk tu  tuos portretas
ablauchuis polit kalinius tremtinius kurie maldavo taves ,kad mazintum jiems pensijas, tuo paciu besk pirstu ir y tuos kurie sieke Svediskos socialistines laisves ir ju ,, hulturos,,...... ciaa naglo hamiskumo pavyzdys ...LIETUVOS ZMONES is pirmu dienu sieke lietuviskos nepriklasuomybes ,savos kulturos ,tikejimo ,seimos , tevynes nepriklausomybes , santarves ....galbut paimant is kitu saliu kaip pavyzdy vienas ar kitas idejas ir jas pritaikant lietuviskam nepriklausomybes variantuj ---bet jokiu budu NE AKLAM KOPIJAVIMUJ ----o stai si varna su visa konservatkgbesniku HUNTA butent tai ir padare , kur nuvede visi matom , supis....... a ir laisve ir nepriklausomybe sunaikinta tauta ir dorove,seima ,ir tikejimas....

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ir šis sulėtinto mąstymo(demokratiją suprato tik po 20 metų)grybų grybas nori būti Lietuvos prezidentu ir toliau sau laimę semti kibirais iš po ledo?! Net tokios šventės proga meluoja net susiriesdama,kad pensininkai jos prašė sumažinti jų pensijas,o ne jos algą.

valio

valio portretas
o dedule kartu nevaziuoja matyt sveikatukes neturi savo lyderiai nors kaimuose yra galimybe but nusvilptiems

Lipo

Lipo portretas
Bepigu semtis dziaugsmo, kai SNORO bankas jau nesisapnuoja....

Galerijos

Daugiau straipsnių