Quantcast

I. Šimonytė dalyvaus prezidento rinkimuose

Grįžti į straipsnį

mums

mums portretas
tos konservines kutvelos nereikia tik uz Usacka ir jokiu mafijos statytiniu uztenka jau 1 matem ir matom ka isdarineja muilindami zmonems akis....

Joo

Joo portretas
Jūratėle, gal tau Lanzbyyrgio vagys, buvę komunistai jr fašistai šaudę žydus yra šventieji?

magnolija

magnolija portretas
sena mergele nepasiseks tau.Tik apsijuoksi kregzdute.

red

red portretas
oho kiek koncertroliu matyt rubliu diena

gailestis

gailestis portretas
tai gal ir pavogta pensiju dali kartu su kubilium grazins nes ka pavogei reik grazint bet jiems tai negalioja

to jurate

to jurate portretas
tu neaiskink kitiems ka rinkt !! Rinksiu Ušacką , o tos nerinkciau niekada, kuri nuskurdino pensininkus ir praskolino , kai kaimynai salia uz daug pigiau skolinosi

Jūratė

Jūratė portretas
IŠSIRINKIT gražuolį Nausėda, galėsit žiūrėdami bent pasidžiaugti. Aš tik už Šimonytę, Grybauskaitė įrodė, kad moterys valdžioje geriau, jos ir namuose laiko tris kampus.

Jūratė

Jūratė portretas
Kokie žmonės - be gėdos, sąžinės įžeidinėja kandidatus. Turbūt tie patys klausėsi popiežiaus ir gyrėsi, kad buvo nuvykę į susitikimą. Kai kuriems lietuviams reikia, kad kiekvienais metais klausytusi Popiežiaus, gal kiek pakeistų mastyseną. Tokiems nėra nieko švento.

>straipsnis ne apie vlstiečius

>straipsnis ne apie vlstiečius portretas
taip taip , man ir rūpi Šimonytės parašas , nesupratote ir dar drįstate kitus dergti - Širinskienę ? ar išskaitėte , kad oponentai vadintų : senmerge , bevaike ir dar kitaip ? Visai praradote padorumą ar taip tikitės balsų ? :)

Com

Com portretas
Tik kaip nepriklausoma kandidatė, kad netrukdytų Lnzb tandemo šleifas.

Joo

 Joo portretas
Popiežius ragino būti budriems tad nerinkime į valdžią Hitlerio fašistų, Lenino komunistų, ir Lanzbyyrgio vagių.

Jadvyga

Jadvyga portretas
ANONIMUI- balsuosiu vien už tai, kad I, Šimonytė tokius, kaip ANONIMAS užkas, kaip žiurkes, jergutėliau bus laisviau kvėpuoti

Interviu puikus

Interviu puikus portretas
Interviu sio ryto -labai protingai ir itaigiai pakalbejo si pretendente. O uzklausta apie ivyki su pirmu Popieziau zingsniu, iteikiant geles, pasake aiskiai- taip neturi buti.

straipsnis ne apie vlstiečius

straipsnis ne apie vlstiečius portretas
Ją net pamačius bjauru, o jau klausyti tos valstiečių vedlio saugotojos-slaugės, visai nesinori, neminėkit jos, čia visai ne apie tai straipsnis.

Šimonytė pasirašė ?

Šimonytė pasirašė ?  portretas
„Tai, kas įvyko - beprecedentis atvejis. Konstitucinį Teismą pasiekė iš esmės verslininkų rengtas skundas - G. Landsbergis ir jo kolegos pasinaudojo savo tarnybine padėtimi ir įstatymo jiems suteiktą teisę kreiptis į Konstitucinį Teismą panaudojo ne gindami viešąjį interesą, o tenkindami privataus verslo interesus. Taip buvo pademonstruota visiška nepagarba Konstituciniam Teismui. Remiantis verslininkų rengtais tekstais stabdant pensijų reformą buvo PASIKĖSINTA Į PENSININKŲ PAJAMAS - BANDYTA UŽKIRSTI VALSTYBEI GALIMYBĘ DIDINTI PENSIJAS . Po A. Kubiliaus Vyriausybės vykdytos naktinės pensijų reformos, kai buvo sumažintos Lietuvos žmonių pensijos, tai antras teisinio nihilizmo ir socialinės neatsakomybės pavyzdys“, - pažymi Seimo narė.- P.S Pagarba Širinskienei ir suvokiantiems kas vyksta . Manau ir BŪSIMI PENSININKAI turėtų pagalvoti ar balsuoti kandidatę :)

manau brandžios moterys

manau brandžios moterys  portretas
suvokia kokia svarbi yra jų vaikų, anūkų ar artimųjų sveikta, todėl NEBALSUOSIU už konservatorę kandidatę į kandidatus seimo narę I.Šimonytę , nes kaip pareiškė G.Landsbergis konservatoriai ir vėl nedalyvaus seimo posėdyje dėl pataisų leisiančios Vyriausybei pakeisti sprendimus dėl Vilniuje ir Kaune jau pradėtų statyti atliekų deginimo elektrinių. Be kita ko, jos uždraustų tokias jėgaines statyti arčiau kaip 20 kilometrų nuo gyvenamosios teritorijos. Konservatorių lyderis G Landsbergis BNS teigė, kad antradienį frakcijos nariai vėl nedalyvaus balsavime.„Pozicijos nekeisime. Jeigu valdantiesiems balsų užteks priimti pataisas, kreipsimės į Konstitucinį teismą“, – žadėjo jis.---- P.S. manau už konservatorių kandidatę neturėtų balsuoti ir jaunimas , kurie kurs šeimas . Tokia mano nuomonė .

Dauguma rinkėjų moterys

Dauguma rinkėjų moterys portretas
pagal statistiką, didžiausia žmonių grupė, brandžios moterys ir manau jos balsuos už šimonytę. Ant moterų pečių laikosi Lietuva.

Gera žinia

Gera žinia portretas
nes nebuvo už ką balsuoti :)

Anonimas

Anonimas portretas
Jau reikia iš anksto nusipirkti karstą,nes ta beždžionė užkas mus kaip šiukšles ir dar išlygins su buldozeriu.

krienas

krienas portretas
Jau prieš metus žinojau, kad balsuosiu tik už Šimonytę jei ji kandidatuos.

Julija

Julija portretas
Panelė vienoje laidoje labai "jautriai" kalbėjo, kad slaugo sergančią Mamą,neturi laisvo laiko.Ir štai- laisvo laiko yra, gimdytoja gal jau ir apysveikė.Vienas vargas su tomis blondinėmis...

Anonimas

Anonimas portretas
Manau, kad Maldeikienė, Mazuronis ir Šimonytė užims paskutines vietas. O ką mano kiti?

nereikia

nereikia portretas
jau tik ne sita , mes atsimenam ka pridare. Ivede ta visuotina psd , pensijas sumazino , kurios ir taip labai mazos buvo , praskolino , paliko didziausias skolas , ka dar sugalvojo pridirbt??

Zales

Zales portretas
Carai ir milicininkai išvaikė lietuvius. Balsuosim už demokratę.

Antanas

Antanas portretas
Ačiū,daugiau senmergių nereikia

Kame konservatorių pagrindinė klaida?

Kame konservatorių pagrindinė klaida? portretas
Atsakymas: jie nesuprato, kad jų pagrindinis rėmėjas visada buvo senukas, dažniausiai nuo sovietmečio nukentėjęs žmogus. O jie jį nustūmė į nesuvokiamą skurdą ir badą. Tokiu būdu nemažai žmonių - konservatorių buvusių rėmėjų anksčiau laiko iškeliavo į kitas galaktikas. O likęs nedidelis nuošimtis pagaliau suprato, kad koncervų saldžialiežuvavimo ir despotizmo kokteilis baisesnis ir už sovietų okupaciją

Runkelis

Runkelis portretas
Ir bus jums šakis į rura!!!!!!

mano galva , konservatoriai

mano galva , konservatoriai  portretas
kaip partija yra išsisėmę idėjomis ir asmenybėmis , todėl ir "pasiūlė" sudalyvauti be jokios programos Ingridai , nes daugiau kaip supratau ir nėra kam :) Ušackas manau vis tiek dalyvaus ,nepaisant laimės ar pralaimės vidiniuose rinkimuose . Deja , man konservatoriai "tuščia " partija ...ir ponia Ingrida prastas pasirinkimas , žinant jos "buhalterinę" praeitį , o tai , kad konservatoriai nedalyvauja komisijose t.y. jiems "nusispjauti " ką galvoja lietuvaičiai ir kokie galai gali išlysti :) Svarbūs ir teisūs tik jie ....

geriau

geriau portretas
kad iš pradžių seimo komisijos išsiaiškintų Šimonytės veiklą dirbant ministre, tai yra tuos reikalus su Snoru, skolinimus ir t.t., o paskiau jau keltų jos kandidatūrą

na taip ...o kur SimoOnytes priesrinkimine

na  taip  ...o kur  SimoOnytes  priesrinkimine   portretas
programa ,y kokia skyle zada vest valstybe ,ir kokioj fekaliju duobej skandins tauta ,ji juk atstovas nuo konservatdegeneratu kgbesniku HUNTOS kuri savo valstybes valdymo metu --APART NELAIMIU VARGU , TAUTOS SUKIRSINIMO , TAUTIECIU ISVIJIMO IS LIETUVOS ,[na zodziu galima dar bent 24 val, vardyt ka tie parazitai pridirbo lietuvoj]Daugiau nieko gero ar doro nepadare ir nesukure ... tai viena ,;---antra laborantas Kabylius emesi SimoOnytes reklamos ,ir jos ,,nuopelnu ,, [kaip turincios jumoro jausma,,,] isviesinimo akcija , manau tai tas pat jei lansbirkys ,grybauskaite ar anukelis -ja reklamuotu ...manau po ju reklamos.. nuo sios ,,,, busimos ,,,prezidentes nusiskus ir paskutinis bomziara besikuciantis konteinery......

šiaip , kas dėl tezių

šiaip , kas dėl tezių  portretas
kalbėjau apie Gabrieliaus viešus laiškus :) O kas dėl Šimonytės , aš ir rašau , negirdėjau jokios programos :) Nemanau , kad jaunimas to nesuvokia ir nemąstys prieš rinkdamas prezidentą , o ne kandidatą į grožio konkursą ( graži ) , protinga - tegul dalyvauja TV laidose 'klausimėlis ' ar "proto mūšiuose " , turi humoro jausmą - yra 'gero humoro šou " :) Nemačiau ir konservatorių vizijos "kokio Lietuvai reikia prezidento " ....Mano galva , tik gyvenantys lozungu " Kaip partija liepė ,taip mes balsuosime " ir yra labai netoli nukeliavę nuo leninizmo idėjų :)))

Tam ,,Konservatoriams,ponai''

Tam ,,Konservatoriams,ponai'' portretas
Per daug įsigilinęs į Lenino ,,Blandžio tezes''todėl ir gyveni leninizmo idėjomis.Patarčiau atsikelti į šiandieną-tikrai yra skirtumas nuo tavo Lenino tezių.Kiti bijantys naujų idėjų,kuriomis remiasi Šimonytė,ir niršta iš pykčio.O mes, jaunimas, tikrai palaikysim Šimonytę ir balsuosime už ją.

uuo

uuo portretas
ir dalyvausiu prezidento rinkimuose! su tautos pagalba isvaikysim zulikus is valdzios,atkursim nepriklausomybe nuo kgbistiniu zuliku!

Laimės arba

Laimės arba portretas
Matjošaitis arba Ušackas.Šitie visi cirkininkai nebent nusipirks

savanoriai nekencia burzuju

savanoriai nekencia burzuju portretas
Tokiai distrofinei valstybelei kaip Lietuva prezidentus PASKIRIA Pindostano (USA) Washingtono Obkomas. Pasiteiraukit kas bus ,,prezidentu,, Amerikosu ambasadoj.

konservatoriams , ponai ,

konservatoriams , ponai ,  portretas
savo paramą siūlėte 3 visiškai skirtingiems kandidatams ? Kur Ingridos programa ? Kas skaitėte ? Gal kas skaitėte konservatorių Gabrieliaus laišką , kaip jie įsivaizduoja kokio prezidento reikia Lietuvai ? Rašinėja visokius viešus laiškus , man tai primena "balandžio tezes " ir jokių dėl prezidento ? :))) Mano galva, partija nusigyveno ....Mąstantys už juos nebalsuos , pensininkai jau prisibalsavo iki pensijų nurėžimo ....linkiu ir tolimesnio reitingų kritimo :)

jei

jei portretas
nebalsuosit uz Usacka tai isnaglejes matriarchatas mus uzsmaugs kaip ivyko su snoru ir kt nusikaltimais . Atsibuskite galugale.......

...

... portretas
Nelinksmos dienos pensininkams artėja... na, patys bus kalti jei už tą asabą balsuos.

zmones

zmones portretas
slepkit arklius,kad nepasibaidytu.

ką dabar?

ką dabar? portretas
dolerį įves?

Kauniečiai jau praregėję

Kauniečiai jau praregėję portretas
Jaunoji karta puikiai supranta, kad konservatorė būtų galutinė Lietuvos pabaiga. O ir senukai jau seniai praregėję.

wwwww

wwwww portretas
kas ja gali rinkti tik asilai ir visiskai neapsisviete zmones apvoge budama valdzioje pensininkus ir zmones ir dabar dar ta senmerge apmistom akim lenda toliau mulkinti zmones

Heras-nuomone

Heras-nuomone portretas
Geriau jau tegu mus atomas padengia nei šitą persona prezidentė

(*_*)

(*_*) portretas
Ką padarysi, moterėlė nutarė apsijuokti, tai tegul. Arčiau kaip 6 vietoje tikrai nebus. Nes neutralūs žmonės tikrai nerinks, o konservatorių gretos retėja sulyg kiekviena diena, tad iš kur tie balsai bus.

Apsaugok Viešpatie

Apsaugok Viešpatie portretas
mūsų Lietuva nuo dviejų milicininkų, tai Matijošaičio ir Skvernelio. Kokie iš jų politikai, baisu, jau atsibodo klausyt jų pažadų ir melagysčių. INGRIDA ir jauna, ir graži, ir protinga. Už ją daug kas balsuos, simpatiška moteris, grožis-jėga.

desantas

desantas portretas
komentarus idomiau skaityt, negu jos svaiciojimus, koki dar desanta ismes konservai?

Ingos samdiniams

Ingos samdiniams portretas
Pasamdytieji Nuosėdos ar Šimonkės pierščikai, kiek jūsų? Vienas ar du trys? Na nesvarbu, problema tame, kad jūs pradedate dirbti tam nesiruošę. Prigalvokite gi kokių nors pasakų kokių "gerų" darbų tautai yra atlikusi ši ačkarikė. O dabar vieną kvailą žodį "protinga" įsikandote ir viskas. Juokas ima iš jūsų edarbštumo dėliojant nykščius. Bet vis tiek dirbkite, nes už pinigėlius reikia atidirbti.

Pirmyn komikai

Pirmyn komikai portretas
"didelė parama tiek iš partijos bendruomenės, tiek iš žmonių, kurie niekaip nėra susiję su partija"? Na jau tikrai "būsi" prezidentė jei imi meluoti dar net rinkimų batalijoms neprasidėjus. Kas gi jau čia tave rems? Tuščia vieta, gyvenime neatlikusi nei vieno gero darbo.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ryšium su parlamentine Lietuva.Neduokdie,kaip pranašaujama,vėl krizė,Skvornelis kaip Kubilius nematys kitos išeities,kaip numarinti pensininkus,finansų ministras(tuomet Šimonytė)Skverneliui pritars,o prezidentaujanti Šimonytė tą patvirtins,nes kitko jos kvailon makaulėn niekas neįkale.Ir vėl pusmilijonis pensininkų pereis antbraciono pluta duonos,sauja druskos,samtis vandens per dieną ilgiem metam.Ir nėra klestinčioj Lietuvoj to pusmilijonio.Ne.

uzmirstam

uzmirstam portretas
kad Lietuva yra parlamentine respublika. Prezidentas atsakingas tik uz salies atstovavima - graziai pastoveti susitikimuose. Gi seimas kuria istatymus, o priziuri ju vykdyma ministerijos. Net prezidento VETO yra tik pagrumojimas pirstu, i kuri seimas nekreipia demesio.

Romualda

Romualda portretas
Tada , galime pasakyti Amen Lietuvai, nes tik Simonytes ir betruko,kad pribaigtu Lietuva

Anonimas

Anonimas portretas
Už ją nebalsuosiu,nes jos veikla Lietuvai tik pakenkė.

Ačiū

Ačiū portretas
Bet mes už ją nebalsuosim - jau matriarkato gana

R...

R... portretas
Ingrida šaunuolė! Jauna,protinga,veikli,atkakli,turinti puikų humoro jausmą-tokios prezidentės kaip tik ir reikia.Sėkmės,Ingrida,tave palaikysim!

AS manau

AS manau portretas
Prasigerusiem rupi tik pasalpos.Kremliniam tik pazadai. O likusiem Lietuva su Simonyte Prezidente.

VAGIU SAIKA

VAGIU SAIKA  portretas
tokiu parazitu mums nereikia ,rasim ir be jusu,gal pinigai pasibaige ,reikia jau papildyti,kaS LIETUVA PRASKOLINO UZ 9PROCENT,

Kauniete

Kauniete  portretas
Saunu tinkamiausia kandidate tik ar isrinks ir supras prasigerusi tauta

Xaxa

Xaxa portretas
ko putojaties cia vafliniai kremliaus atstovai?:)

Heras

Heras portretas
Per laiptus su pakelta koja,geriau tu sliurike nelyst tautai į akis,pakaks mums tu senmergiu ,jau viena nustekeno Lietuva kartu su tavim tai dabar dabaigti nori ,,ne vieta tau tautos būrį vadovauti,parsidavusiu konservatpalaike nori parduoti vėl,kaip pardavei

ALGIS

ALGIS portretas
Lietuvą bando užvaldyti senmergės .

Nuomonė

Nuomonė  portretas
o kodėl ji įsitikinusi kad ją rinks, žmoniu nuomonės apie ją labai blogos, irgi mat prezidentė atsirado, prikrėtusi visokių šunybiu,drista savo kandidatūrą kelti žmogus be jokios kritikos!

klausimas

klausimas portretas
gal skelbdama pasakys kada zada grazinti su andriuku pavogta pensiju dali kurios iki siol negrazino

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ingrida.Gali neskelbt,pensininkai,o jų rýsium su emigracija,Lietuvoje daugiausiai balsuotojų,tavęs tikrai nerinks,kaip irntavo bendrininko Kubiliaus.Čiau.

Galerijos

Daugiau straipsnių