Quantcast

Valstybės gynimo taryba siūlo dar didinti finansavimą krašto apsaugai

Grįžti į straipsnį

Šiaip

Šiaip portretas
Geriau jau tuos pinigus pensijoms ar švietimui skirtu. Skirk kad ir 10 % BVP mūsų kariuomėne vis tiek per maža tam kad apsiginti nuo pvz rusų Na su tais milijardais ginkluotei išleistais parą ilgiau atsilaikytume.. Ir tai dar su salygą jog rusai ar kas kitas mus užpuls. Tai pirma. Antra, jei jau mes NATO nariai ir visas NATO mus puls ginti kaip teigiama vėlgi kam tuos pinigus veltui švaistyti lyg jų kur kitur šiai dienai nebūtų kur naudingiau išleisti... Geriau tiesiai šviesiai sakytu jog psichozė "rusai puolą" buvo sukelta tam jog už "atkatus" NATO ginklų prekeiviams leisti uždirbti gerus pinigus kišant mums reikalynga ir nereikalyngą šlamštą už trigubas kainas kaip kad pvz su šaukštais buvo. O KAM pirkiniai tikrai jau gerą dešimtmeti tik tokie auksiniai ir ne kitokie...

...

... portretas
JAV be mūsų pinigų 'ginkluotei' - JAV be ateities. (o jei Lietuvai bus blogiau, JEI mes visi išemigruosim... chm, kas į šia susikraustys, kam vaidenasi kad čia JIEMS ši žemė pažadėta?)

cha - juokas pro ašaras

cha - juokas pro ašaras portretas
Vokietija skiria dvigubai mažiau - neaišku, nuo ko mes ginsimės

KLP

KLP portretas
Polikarpovna tegul is savo kisenes didina finansavima apsaugai. Gal jau laikas didinti pensijas,o ne kisti pinigus i bala.

staha

staha portretas
naisiams ir jakstonims apginti jau perdaug kariuomenes

Linkintis pasveikti

Linkintis pasveikti portretas
Krašto apsaugos ministerija greičiau ištaškys tuos iš mūsų visų nurėžtus papildomus procentus savo atlyginimų didinimui, auksiniams šaukštams, niekam nereikalingiems papildomiems etatams steigti. Kiek beduosi, tiek mažai, kai tuo tarpu nerandama lėšų naujoms darbo vietoms kurti, mokytojų, medikų, policijos pareigūnų atlyginimams didinti, neįgalių asmenų integracijai ir dar daug kam kitam. Ar šios sritys nėra prioritetinės ir gali dar palaukti?

kostas,

kostas, portretas
dedule paruose naujas instrukcijas?Laikykimes.........

keista

keista portretas
kažkaip šiandien lėtai reaguoja "naudingų idiotų" choras į mūsų prezidentę.

Taigi

Taigi portretas
Niekas neklausia tos Lietuvos ar ji gali 2% skirti, yra nurodymas ir viskas, užsieniečiams nesvarbu tos mūsų pensijos ir atlyginimai. Kaip savo biudžetą paskirstyti gali spręsti tik laisva šalis, o Lietuva niekados laisva ir nebuvo.

kuo labjausiai apsivogusiu lietuvoje

kuo  labjausiai  apsivogusiu  lietuvoje   portretas
kgbesniku baimes del prisivogto turto dideja, tuo labjau dideja ir ju apsaugai skiriami procentai....beje sie 2% [ o tai milijardines sumos]nei kiek nepadidina lietuvos apsaugos]--tai tik ekonomikos alinimas ir tautos skurdinimas....

Kada baigsis šitas cirkas

Kada baigsis šitas cirkas  portretas
Vėl šizofrėija karui.....

Močiutė

Močiutė portretas
Dieve dieve, kas čia mus puls iš užsienio. Jau ir taip vienas kitą ėdat, puolat, kaltinat, kad net baisu. Tokie pinigai eina neaiškiem samčiam ir šaukštam. Geriau daugiau kočėlų prisipirkit ir davai vienas kitą tvatinti. Bus jums vaikystės žaidimų prisiminimai. Pigesnė gynyba išeitų.

Galerijos

Daugiau straipsnių