Quantcast

Į komandiruotę atsisakęs vykti M. Puidokas Seimo išlaidų kompensuoti neketina

Grįžti į straipsnį

Kaunas

Kaunas portretas
Cia tas pats Sirijus???? Kur sekta atvede i Lietuva???

Kaunas

Kaunas portretas
Ar Puidokas jau grazino pinigus i valstubes biudzeta?

Danutė

Danutė portretas
Šaunuolis Puidokas - čia yra svarbiau taisyti reikia padėtį, nes kitaip nežabota šakalienė, kartu su savo svita dar ne vieną šeimą apipkėš - reikia gi parduoti vaikus, nes biznis kvepia. Pažiūrėkit laidą - Rūtos Janutienės ir Jurijaus Smorygino, kaip lankėsi vaikų teisėse ir siemo nario ksbinete, kaip pakėlė dokumentus apie vaikų prekybą ir kt svarbius klausimus. Visur figuruoja ponios šakalienės pavardė , kaip iniciatorės.

Nori važiuoja

Nori važiuoja portretas
nori - ne.Ne jūsų reikalas

x

x portretas
Kaip sis ane mokslu daktaras pateko i seima.

tai vaiku grobimo istatymus kure

tai  vaiku  grobimo istatymus  kure portretas
sis Puidokas ????na tuomet ... tai ir prisiko ant lietuvos.. vargu ar issikapanos is to savo prisikto sudo....

taip

taip portretas
metomos lesos pamirstant senjorus kuroems iki siol neindeksuotos pensijos nes jie iau niekam nereikalingi tik kruvis siai socbesirdei mafijai.........

jurijus

jurijus portretas
Valstiečiai prieš rinkimus kritikavo seimūnus kad jie betiksliai keliauja ,neteikia taskaitų apie išvykų rezultatus.Tik atsisėdo į seimūnų kėdes ir patys dar labiau atostogauja za granicėj-2015 metais Seimo narių komandiruotėms skirta 357 tūkst. 680 eurų, 2016 metais – 388 tūkst. eurų, 2017 metais – 428 tūkst. eurų, 2018 metais – 452 tūkst. eurų. „Valstiečio-žaliojo“ Mindaugo Puidoko išlaidos komandiruotėms siekė 10 tūks. 826 eurus. Jis du kartus lankėsi Jungtinėse Valstijose, kartą Jungtinių Arabų Emyratuose, Izraelyje, Švedijoje ir Gruzijoje. „Valstietis-žaliasis“ Virgilijus Poderys išleido 10 tūkst. 196 eurus. Jo komandiruočių kryptys išsiskyrė tuo, kad be kitų šalių, jis kelis kartus vyko į Prancūziją. Simulik komandiruotės valstybei kainavo 12 tūkst. 454 eurus. Be jau minėtų Uzbekistano ir Azerbaidžano jis taip pat vyko ir į Islandiją, Belgiją, Vokietiją, Suomiją, Gruziją, ir kai kurias kitas ES valstybes.

Anonimas

Anonimas portretas
Kitas vykti negalejo? Durniu laivas.

Galerijos

Daugiau straipsnių