Quantcast

Homoseksualų partnerystė: ką apie tai mano Lietuvos vadovai?

Grįžti į straipsnį

Daiva

Daiva portretas
Balsuoti reikia uz tokius istatymus,aisku atskiro referendumo nereikia,bet reiktu sulaukti laiko prie to pacio,ir nera kur skubeti,ir nuspres ar mums lietuviams reikia tokiu poru .kodel musu neisklauso,kaip priimami tokie istatymai

Nenene

Nenene portretas
Palaukite, bet partnerystė - visai ne afišavimasis ir savo negalios demonstravimas, kaip kad nuotraukoje. Tokia nuotrauka - tai reklama ir nepilnamečių tvirkinimas. O kad jie sau poruotųsi ir nesiskirtų - nematau didelio blogio. Tada mažiau protestuos ir lįs visiems į akis.

Tarp eilučių

Tarp eilučių portretas
Taigi vadovai neturi kur dėtis - Briuselio ir kitos tarptautinės biurokratijos spaudimas yra didžiulis; dabar politikams tapo pavojinga viešai pasisakyti tik už skirtingų lyčių asmenų santuoką. Nors pagal apklausas Lietuvoje tik 7 proc. gyventojų pritaria homoseksualų santuokoms, bet tarptautinė opinija ir vietiniai aktyvistai, prisidengę konvencijomis ir t.t. - spaudžia į kampą. Todėl ir gavosi vadovų pozicija "tarp eilučių": vengdami viešosios nuomonės pasmerkimo, negali atvirai pasisakyti už homoseksualų santykių įteisinimą, o vengdami atakų iš tarptautinės opinijos + vietinių aktyvistų - negali atvirai pasisakyti prieš.O dar jeigu valdžios atstovas atvirai demosntruojasi,kad jis yra praktikuojantis katalikas - tuomet apskritai nors susitrejink ir pagal konjuktūrą skirtingas nuomones komunikuok kaskart ... :)

isitikines

isitikines portretas
Aiski vadovu pozicija yra pasakyta tarp eiluciu. Is tu eiluciu susidaro ispudis,kad jie palaiko ideja sudaryti civiline partneryste tarp tos paties lyties asmenu.

jei

jei portretas
Lietuva parlamentine tai reikia paklausti R.Zilinsko? tai gal atsiras ir daugiau tokiu dvasiniu ligoniu juk iki dvasios ubagino dariedejom o kas toliau?

memel

memel portretas
Aiski pozicija pasisakymuose taip ir nesuformuota

Galerijos

Daugiau straipsnių