Quantcast

G. Steponavičius teigia „neužfiksavęs“ savo statuso korupcijos tyrime

Grįžti į straipsnį

jau ne sauktinis

jau ne sauktinis portretas
tai idomu kaip su tokiais protiniais sugebejimais gali dirbti seime

Kęstas

Kęstas portretas
Steponavičius jau seniai yra specialus kyšininkas, dar nuo tada, kai jis pardavė skandinavų bankams Lietuvos universitetus, taip užblokuodamas gerų darbo vietų kūrimą. Kokie darbai lieka žmonėms pigaus mašinų intelekto laikais? Mašinų intelektas pigiai prognozuoja: jei padarysime A, tai gausis B, o jei padarysime C, tai gausis D ir t.t. Tai yra pritaikoma daugeliu atvejų (net automobilių vairavimui), todėl prireikia daug žmonių, sugebančių išsirinkti iš šių prognozių, t.y. priimti sprendimą, labiausiai tinkantį konkrečiam atvejui. Tie daryti tokius sprendimus sugebantys žmonės yra vertinami, labai paklausūs, todėl gerai apmokami. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos- ekonomika.

deja

deja portretas
Masiulis vaidino solidų politika ir iškarto atsistatydino tik todėl, jog buvo pagautas už rankos, o Steponavičiaus atveju matom tikrajė liberalų veida, nėkuo nesiskiria nuo Darbo partijos...

nesupraskit manęs teisingai,

nesupraskit manęs teisingai, portretas
bet veidelis--tipiško pionieriaus--penketukininko--skundiko, na, bet jei baigė riomerio "profkę"--galėjo ir nesuprast. Ne vienas iš ją baigusių mažaraščių sugeba tik durnių įjungt. Tarp kitko ne be reikalo čia vienos firmelės vadukas kiauksėjo, kad po rinkimų masiuliaus byla bus tykiai numarinta...apsiriko "gudruolis" dėl rinkimų rezultatų: musiau tikėjosi kagėbistų--liberastų koalicijos ( o kas galėtų paneigt, kad ten viskas"sutepta"?) .Na, ateitis parodys, ar turi stuburą prokurorai, ar tai tėra " teisėsmaukininkų seksualinė mažuma".

Darata

Darata portretas
Kauno rajono meras Makūnas taip pat yra specialus liudytojas. Reiškia, bet kada gali pavirsti į kaltinamąjį. Ne valdžia, bet nusikaltėlių šutvė.

uztat Lietuvos dirbantieji UZFIKSAVO

uztat Lietuvos dirbantieji UZFIKSAVO portretas
Sitas liberastinis niekselis ir vagis melagis NEVERTAS sedeti seime ir gauti tautos kruvinu prakaitu uzdirbtu pinigu. Vyti svolociu is SEIMO.

juk

juk portretas
tai jie visi /pionieriai/ vienodi neveltui si sukta tipa paliko zmona....

Anonimas

Anonimas portretas
visi aferistai ---yra baige teises mokslus .... siaip tai zvilgsnis kaip katino prisikusio y miltus . Jei STT papurtytu sy lyberasta kiek jis su gauja isplove pinigu per 26 metus nesigaigiancias mokslo reformas ...visiems plaukai atsistotu ne tik ant galvu bet ir tarpkojy.....

senuciuke

senuciuke portretas
situos visus niekselius,kurie apsimeta durneliais ir drista kvailinti tauta,kist kuo greiciau i kaliuze.Jei ju atmintis tokia,varyt is seimo,nes jau pakankamai "pridirbo" tautai,ir dar pridirbs.Valstieciai,istirkit,kas yra opozicijoj,kokia is ju "konstruktyvi" kaip kubilius sako,jie ir toliau vogs ir tik kliudys doriems dirbti!

Galerijos

Daugiau straipsnių