Quantcast

G. Nausėda neneigia dalyvausiąs prezidento rinkimuose

  • Teksto dydis:

SEB banko prezidento patarėjas, ekonomistas Gitanas Nausėda neneigia dalyvausiąs 2019 metų prezidento rinkimuose, pranešė portalas delfi.lt.

„Aš manau, kad, kaip ir kiekvienas Lietuvos Respublikos pilietis, aš turiu konstitucinę teisę kandidatuoti į kažkokias renkamas pareigas Lietuvos Respublikoje. O ar tai padarysiu? Žinote, visko gali atsitikti, pavyzdžiui, labai nepatiks kiti kandidatai, ir galvosiu: „oho, kokie blogi kandidatai“, reikia, galbūt, gelbėti Lietuvą nuo jų, tada, galbūt, prie šito klausimo bus galima sugrįžti labai rimtai“, – sakė G. Nausėda.

Ekonomistas teigia dažnai sulaukiąs klausimo dėl kandidatavimo rinkimuose į prezidentus.

„Pastaruoju metu aš patiriu tam tikrą diskomfortą, kai žmonės ne sveikinasi, pirmiausia, su tavimi, o klausia: na tai, kaip – 2019 metais? “, – kalbėjo G. Nausėda.

G. Nausėda, apklausos duomenimis, papuola tarp įtakingiausių verslininkų, ekonomistų ir įmonių vadovų atstovų.

Įtakingiausiais verslininkų, ekonomistų ir įmonių vadovų atstovais tiek Lietuvos elitas, tiek visuomenė laiko Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentą Robertą Dargį, SEB banko prezidento patarėją G. Nausėdą ir koncerno „MG Baltic“ savininką ir prezidentą Darių Mockų, pirmadienį skelbia portalas delfi.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vygaudas

vygaudas portretas
nauseda, buk geras , nekandidatuok

n...

n... portretas
Oi tas Nausėda, Nausėda... na, ar rasi Lietuvoje daugiau savim patenkinto asmens...

Tik nuomone

Tik nuomone portretas
Jis naudingesnis bankui, tegul ir ten dirba.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių