Quantcast

G. Landsbergis siūlo Vilniaus Latvių gatvę pervadinti B. Nemcovo vardu

Grįžti į straipsnį

duokit

duokit portretas
jam nemokamą bilietą naudotis sostinės viešuoju transportu ............neklaidžios aklai gatvėmis

oziuk

oziuk portretas
cia tavo svarbiausias darbas?

Žmogus

Žmogus  portretas
Argi žustančiai Lietuvai tai dabar svarbiausia? Idiotiškas sprendimas, kaip ir dauguma valdžios sprendimų... Liūdna ir gėda už Lietuvą...

Kęstas

Kęstas portretas
Rimtos valstybės negalvoja, kad tai yra svarbiausias šiandienos klausimas. Ką ruošia naujoji Vokietijos vadovybė? Ką tik gauti besiformuojančios naujos Vokietiją valdysiančios koalicijos pasitarimų matmenys. "Naujoji didžioji koalicija padėtų pertvarkyti Europos stabilumo mechanizmą, kuris teikia neatidėliotiną finansinę pagalbą nukentėjusioms euro zonos ekonomikoms, į pilną Europos valiutos fondą (EMF), kuris yra parlamento kontrolėje ir remiamas Europos teisės aktais. Vokietija daugiau prisidėtų prie ES biudžeto.

Kęstas

Kęstas portretas
Būtų suderintas įmonių pelno mokestis (atsisveikinkime su svajone pakartoti Airijos triuką su labai žemais mokesčiais kompanijoms) ir numatytos lėšos, skirtos "ekonominiam stabilizavimui, socialinei konvergencijai ir struktūrinių reformų euro zonoje palaikymui, kuris galėtų būti atspirties taškas būsimam euro zonos investicijų biudžetui"." Euro zonos investicijų biudžeto labai reikia, kad išlaikytume konkurenciją su Kinija, Japonija kitomis didelėmis ekonomikomis. Žodis "NATO" netgi neminimas. Vokietijos biudžetas karui nedidinamas. Branduolinio karo nebus. Kelkit Vytautą Landsbergį, veskit iš tvartelio, reikia vėl rėkti apie pavojų, ir kad rusai puola. Lietuvoje cirkas tęsiasi. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Bunkeris

Bunkeris portretas
Manau , kad jokių naujų gatvių pavadinimų neturėtų būti svarstoma , kol nebus tinkamai įamžintas BUNKERIS ...

Kartoju, tai puikus pasiūlymas, vertas visiško palaikymo

Kartoju, tai puikus pasiūlymas, vertas visiško palaikymo  portretas
Rusų ambasada dabar randasi Latvių gatvėje. Nei šis, nei tas – prie ko čia latviai ir rusų ambasada Lietuvoje? Pervadinus gatvę Rusijos piliečio Nemcovo vardu būtų pagerbta Putino Rusija. Tai prisidėtų prie gerų kaimyninių santykių stiprinimo. Braliukai latviai galėtų būti tinkamai pagerbti pavadinus naujame rajone jų vardu prospektą. Geriems kaimynams ir prospektą pavadinti jų vardu negaila. .....Aš “už” ir kitiems siūlau palaikyti šią puikią iniciatyvą.

malonu

malonu portretas
Prasidėjo Landsbergio politinė mirtis? Ką gi, malonu tai žinoti.

Gėda

Gėda portretas
O šitas mužikėlis Bergiukas nesuvokia, kad latviai yra mūsų vieninteliai broliai visoje planetoje? Išniekinti juos panaikinant Latvių gatvę yra cinizmas, manau, kad tikri lietuviai niekada nebebalsuos už Landsbergį, nes jis parodė, kad jam karjera žymiai svarbiau už tautiškumą.

fan

fan portretas
Nemcovas Lietuvai ne prie ko, o latviai mūsų broliai. Prasta idėja

vladas

vladas portretas
Ar tikrai tiek daug žinome apie tą heroizuojamąjį iš Sočio, kilusį B.Nemcovą. 2009-aisiais jis kandidatuodamas į Sočio merus už 200 tūkstančių JAV dolerių kyšį žadėjo, jei bus išrinktas meru daryti viską, kad Sočio 2014 metų Žiemos olimpinės žaidynės būtų sužlugdytos ir perkeltos į antrą vietą 119-oje Tarptautinio Olimpinio komiteto sesijoje Gvatemaloje užėmusį Pietų Korėjos Pjongčango miestą. Beja, jau palyginti greit šiame mieste nuo vasario 9 iki 25 d. ir vyks tik sekančios po Sočio Žiemos olimpinės žaidynės… ir tai dėka, kad mūsų šlovinamasis B.Nemcovas tuomet nebuvo išrinktas Sočio meru.

Arvydas

Arvydas portretas
Nu ir kuo Landsbergistams braliukai prasikalto?

Kaunietis

Kaunietis portretas
.Nelieskite Latvių gatvės, tai draugystės su Latvija, kuomet kovojome už nepriklausomybę,dainas dainavome kartu. Lietuva Latvija Estija ką šis seimo narys visiškai kiaulės galvą nešioja.

jonis

jonis portretas
Lietuvos miestų gatvių pavadinimai turi būti Lietuviški,Rusai,tegul Maskvoje taip pasivadina-jaunasis lietuvi.

40 l

40 l portretas
geras pasiūlymas , tinka

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Vytautas Landsbergis vėl šaukia, kad mes esame tokie nesaugūs? Nes gydytojas emigravo į Skandinaviją ir dabar turi po pusę metų laisvadienių. Nenorim mes Lietuvoje daugiau dirbti nemokamai. Todėl sujudo auksinių šaukštų pardavėjai iš Landsbergienės kontoros (Nota bene) ir pastatė patriarchą sekti pasakas. Reikia durnių, kurie tikėtų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką, skyriuje "Ar pajėgtum, Skverneli?".

kr

kr portretas
geriau butu gatve pavadine draugo tarybinio profesoriaus .

nejuokink

nejuokink portretas
taigi ES ir JAV neturetu prieso tokiu atveju....tad karinis biudzetas JAV kuris siekia apie 450mlrd butu beprasmis. Putinas klintonui yra sakes gal Rusija istotu i NATO bet viskas buvo nuleista juokais! kodel? o gi nebutu isivaizduojamo prieso :)

vidmantas

vidmantas portretas
Čia mano nuomonė su G.Landzbergiu visu 100% sutampa. B.Nemcovas buvo tikras demokratas tikintis Rusijos ateitimi ES sudėtyje.

qefdqwefqrg

qefdqwefqrg portretas
saunu-saunu ,geras kirtis ordai

Anūkas

Anūkas portretas
Akivaizdu; vos tik JAV prezidentas pravėrė burną, jau anūkas kartoja tą patį

atsikvosekit

atsikvosekit portretas
o gal pavadint magnolijos, dedules, marijos,juozo vardu?Netampyk , anukeli, liuto uz usu, nes gali rusai ir paviesinti is savo archyvu ir kitus vardus

klausimėlis

klausimėlis portretas
O ko nors dar kvailiau jis negalėjo pasiūlyti?

Ha ha

Ha ha portretas
Dar vienas Talibas :) Neužtenka Kasčiūno ar Povilionio? Nesimokė vyrai fizikos. Kožnas veiksmas gali susilaukti atoveiksmio. Pavadins rusai gatvę prie LT ambasados - Pilsuskio, Plechavičiaus ar Želigovskio vardais. Ir kam nuo to bus geriau? Nors rusai nesileis į tokius nesubrendėlių fo9kusus...

jausmas

jausmas portretas
man patinka tokie kaip sako anukui pirmyn net matau kaip jiems is pykcio tiska seiles jei ka nors pasakai ant koncervatoriu stabo siulau pavadinti DEDULES vardu gatve kad seiliu neliktu

šiaip

šiaip portretas
kažkokias nesąmones suokia,kuo nusipelnė Nemcovas Lietuvai?Jei jau taip,yra tikrų disidentų iš Rusijos,Solženycinas,SacharovasNovodvorskaja...Aš tai Nemcovą žinau tik iš moralinės pusės,žmonų,meilužių visas tuntas,vaikų ne ką mažiau,dabar antri metai riejasi dėl turto,nors joks verslinykas,tarp kitko,turime Čečėnijos aikštę,ar ne laikas pervadinti,o gal jau pervardinta?

Anonimas

Anonimas portretas
Gal geriau Gabrieliaus Lansbergio.Vel pinigai i bala ,kaip jie moka juos gerai svaistyti.

pritariu

pritariu portretas
Gal pavadinkime Pociūno, gal Abromavičius, o gal Teroristų partijos gatve?

pirmyn Landsbergi

pirmyn Landsbergi portretas
užnervink vatnykus galutinai, kad jie iš įsiūčio greičiau kanopas pakratytų. Palaikome.

puikus sumanymas

puikus sumanymas portretas
turime palaikyti rusų demokratus.

o kodel nera

o kodel nera portretas
triperio beretnyko gatves?

O

O portretas
Kam? Turim ir savo šaliai nusipelniusiu žmoniu, nereikia perlenkti lazdos, koncentruokit dėmesį į Lietuva, nes tuoj visai nuskursim ir išanyksim.

Puikus pasiūlymas

Puikus pasiūlymas  portretas
Rusų ambasada dabar randasi Latvių gatvėje. Nei šis, nei tas – prie ko čia latviai ir rusų ambasada Lietuvoje? Pervadinus gatvę Rusijos piliečio Nemcovo vardu būtų pagerbta Putino Rusija. Tai prisidėtų prie gerų kaimyninių santykių stiprinimo. Braliukai latviai galėtų būti tinkamai pagerbti pavadinus naujame rajone jų vardu prospektą. Geriems kaimynams ir prospektą pavadinti jų vardu negaila. Aš “už”.

Kęstas

Kęstas portretas
Panašus į zombį tas jūsų anūkėlis. Siūlau pakeisti jį robotu. Vailščiotų sau ir baidytų rusus. Būtų daug pigiau, negu seimūno alga. "2017 m. kovo mėn. publikuotame darbe "Robotai ir darbo vietos: įrodymai iš JAV darbo rinkų", autoriai Acemoglu ir Restrepo konstatuoja, kad vienas papildomas robotas tūkstančiui darbuotojų sumažina užimtumo ir gyventojų santykį apie 0,18-0,34 procento, o darbo užmokestį - 0,25-0,5 proc. Tai yra grėsmingi mums visiems skaičiai. Kalbant apie profesinius sektorius, autoriai aptinka, kad robotų koncentracijos poveikis yra stipriausias automobilių gamybos, elektronikos, metalo gaminių, chemijos, farmacijos, plastikų, maisto, stiklo ir keramikos srityse." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką, skyriuje "Ar pajėgtum, Skverneli?".

Cha cha cha

Cha cha  cha    portretas
Putino subinlaižiams vis užkliūva „anūkėlis“. Susidaro įspūdis, kad jie visi ožkų palikuonys ir negali vadintis savo garbingų senelių anūkėliais.

...

... portretas
Che, broileriuk, nusismulkinai, kodėl tik gatvę, miestą geriau: turėjom Kapsuką, galėtume jį Niemcuvka pavadint. :>

.

. portretas
Visą Latviją pavadinti reikia Nemcovija. Gatvė - per smulku...

dar

dar portretas
vienas daunas islindes, negana ozkabardzio..

Būras

Būras portretas
Ko jus čia visi putojotes???? Paklauskite saves kokios yra tautybes B. Nemcovas ?? O latviai ?, Na kas gi tie latviai.....

zigmas

zigmas portretas
tai jau geriau Svarinsko

Rimas

Rimas portretas
Kuom B. Nemcovas nusipelne LT ,ar cia G.Landzbergio buciavimas JAV i ta vieta kur nugara baigiasi?

Aras.

Aras. portretas
Apgailėtina.

Virginijus

Virginijus portretas
Latvių gatvę reikia pavadinti kaip buvo žadėta priėš 15 metų - Džocharo Dudajevo vardu...

labai geras pasiūlymas

labai geras pasiūlymas portretas
Labai geras pasiūlymas.......Te RU činovninkai žino, ką nužudė.....

Egd

Egd portretas
O Gedimino kalna pavadinti zemkalniu

Anonimas

Anonimas portretas
Tevynei reikia didvyriu, o Landzbergiai gimdo IDIOTUS.

diareja

diareja portretas
o vokietija,norvegija,svedija,prancuzija pavadino kokia gatve nemcovo vardu?cia noras isiteikt seimininkui lietuvos?

prigimdo bobos

prigimdo   bobos portretas
visokiu proto nuopisu anukeliu ant lietuvos .....

e221

e221 portretas
kaimynai nesvarbu,svarbu rusija su kuria susipyke amzinai...logikos jokios...budinga konservams...

as siulyciau ne nemcovo

as  siulyciau  ne  nemcovo   portretas
o pridurko anukelio vardu ....pipiec siam konservuotam asiluj visiskai stogas vaziuoja ...vezkit jy nax.....j ir uzdarykit y tvartely pas TATA

Irena

Irena portretas
Tai kaip diedukas keite gatves tai ir anukelis keicia labai sparciai dirba

Hasas

Hasas portretas
Matomai konservams nebeliko kitu rupesciu. Kada bus pradetas koncu ir socu "darbeliu" aiskinimasis? Tik per ju valdymo metus buvo sunaikinta ir iskolinta Lietuva.

ein

ein portretas
pilna mieste nauju gatviu tai ir tegul vadina, o ka tas padare del Lietuvos ir Vilniaus kad ji cia kisa...

Jonas

Jonas portretas
Jei taip butu pasiules Skvernelis ar Karbauskis,o siaubas kas prasidetu,klykesys,triuksmas,kad nori rusu,kad isduos tevyne.gal geriau tegul buna kaip yra,nes latviai visdelto musu artimiausi kaimynai.

gabrieliau

gabrieliau portretas
kada varysi į kariuomenę- būsi kaip senelis netarnavęs?

NA NA

NA NA  portretas
anūkėlį , ar jau Lietuvoje viską pakeitėt ,kas buvo nieks , tas dabar viskuo ,kad lendi į rusijos reikalus ,blogai mokeisi istoriją ,kad nežinai ,kad ir Lietuva turi savo didvyrius ir vertus pagarbos ,,,,,sėkmės anūkėliui ,gal žinai , kodėl Kaune kalniečių mikrorajone yra landsbergio žemkalnio gatvė ir kuriam čia žemkalniui nepasisekė ,,,,,

jokiu keitinejimu

jokiu keitinejimu portretas
jei nepatinka- KAD LATVIU GATVEJE YRA RUSIJOS AMBASADA-tai jau jusu problemos vilniuje turetu buti Zydu gatve-ar Nemcovo gatve,o braliuku latviu nejudinkit-geda dar pries sausio 13 labai nerimtai elgiates

gabrieliau,

gabrieliau,  portretas
gal už savo pinigus keisi?

senis

senis portretas
komuniagoms nepatiks,o tokiu paleckiniu yra

o

o portretas
kada gabrieliaus akligatvis atsiras .............

grazina

grazina portretas
Vietoj Landsbergio zemkalnio prasau,Kas lietuvai zydelis Nemcovas ?Anukelio tautietis?O ar zydu gatves lietuvoj nera?Pavadinkim ir visokie Nemcovai bus pagerbti,

sudbergi

sudbergi portretas
daugiau ka veikt neturi?

Anonimas

Anonimas portretas
kokia nesamone prie ko cia Nemcovas sedi seime va tokie ir nesamones daro

Edita

Edita portretas
O ko blogai Latvių g.?

busimas diktatorius

busimas diktatorius portretas
dar vienas pis*eltas i medi.... gerink gyvenima salyje del to tu ten kvaktelejes pusproti..... bele kazka susieti su "mirtinu priesu".

Galerijos

Daugiau straipsnių